arkadaşlar az önce annemle masaya oturdum..büyük toplantı vardı bizim evde

ailem ile şu hyosung hakkında konuştum.annemin ilk sorusu nasıl ödemeyi düşünüyorsun mesut dedi.bende güzel bir açıklama ile olayı anlattım.onların katkısı benim katkım ile krediyi ödeyebileceğimizi söyledim.kesin bir cevap vermedi fakat annemi 19 yıldır az bişey tanıdıysam %60 olumlu %40 olumsuz baktı diyim.ilk motorumu alırken %0 olumluydu.buda demek şuan ki durumum için ailemden yeşil ışık yakıldı.biraz daha ikna çabalarında bulunursam bu iş tamamdır demek :cherry: yatın kalkın dua edin benim için.fakat yinede aşırı büyük baskılar yapmıyorum.şu fuar bir gelsinde ondan sonra alıcam.azda olsa yeşil ışık yakıldığı için çok mutluyum şuan.toplantıda geçen bir dialog;
-annem;oğlum bu motor neyine yetmiyor,istediğin yere götürüyor.
-ben;anne bu hem vitesli hemde daha hızlı gidiyor.
-annem;yok yok yok bu yavaş senin için iyi.
-ben; yok anne ya okadar büyük bir farkı yok şimdiki 120 yapıyor diğeride 140 felan yapar en fazla:wiinkk:
-annem;çok fark yokmuş okadar para vermeye değer mi?
-ben;ya anne dedim ya bu vitesli hemde daha büyük bir motor,karizması daha çok.kızlar sahilde hasta olucak.hem daha iyi uzun yol yapıcam.en önemlisi trafik için daha uygun.şimdikinin gücü yetmiyor ve daha sağlam bir motor
-annem;iyi düşün iyi taşın sonra pişman olma............................................................................................................. :rendeer: :queen: