fuardan sonra ki hafta yada nisanın 2.haftası olabilir.11 nisan benim doğum günüm hem onu kutlarız ne dersiniz?:cherry:
bana uyar :cat:ama gelecek varsa diyer kişiler ne der bilmem
fuardan sonra ki hafta yada nisanın 2.haftası olabilir.11 nisan benim doğum günüm hem onu kutlarız ne dersiniz?:cherry:
bana uyar :cat:ama gelecek varsa diyer kişiler ne der bilmem
ben varım ama istanbuldanbaşka
hım olabilir dostum ben tam ters tarafta oturuyorum ama gelirim sorun olmaz birlikte geliriz olmasa bilet buldunmu
sorun olacak yada çok uzaksa gelme yaa.tersmiş diyorsun.okadar yolu boşuna tepme.biletlerim hazır benim tam 10 tane mevcut elimde.kapıda karaborsadan satıcam :queen:
bunu iyi düşündün fuarda buluşsak iyi olur.ben herzaman buluşalım diom ama takan kimmmmmm.ciddi ciddi bir gün belirleyin..mesela fuara giderken:silent:
bunu iyi düşündün fuarda buluşsak iyi olur.
nisan da uyar senin doğumgünün 11 ise benimkide 8 nolucak şimdi:queen:
ben mayısa kadar tamamen duygusal tarafından sıkıntıdayım ama bişeyler yapmaya çalışırız.
istanbula çok geldim fakat fuar merkezin tam olarak yerini bilmiyorum.köprüyü geçtikten sonra sormaya başlicaz işte..sora sora bağdat bulunurmuş :queen:uzak ama sen daha önce gelmediysen gelir karşılarım :cherry:hep birlikte kutlarız
bakk bakk bakk sennnn:queen: demek ki 8 de senin..ikimiz aynı anda kutlayalım ozaman..seninkide hafta içine denk geliyor.13 nisan uygun bence.maddi konu içinde inan belki senden daha çok sıkıntılıyım.ceza yedim(radar) hyosung alıcam-pocket alıcam.bide hayatta ki harcamalarım ve borçlarım var.inan bu kadar sıkıntı içinde yine bursalılarla buluşmaya gittim.gönülden isteyince oluyor.inanırmısınız öğlen yemeğine hergün 5 ytl bayılıyorum ve öle lüks bir yemek yemiyorum..hyosung almak için evden ekmek götürmeye başladım...millet dalga geçiyor bir motor için rıskından kesilirmi diyorlar.hyosung alınca egzos kokumlada ben gülücem onlara..:queen:sıkı bir tutumluluk içine girdim :bounce:bunu iyi düşündün fuarda buluşsak iyi olur.
fuarda buluşalımda nasıl olcak o.okadar kişi arasında birbirimizi nasıl seçicez:silent: bir fikri olan varsa sölesin.orda buluşmak için bir fikrim yok şuan
nisan da uyar senin doğumgünün 11 ise benimkide 8 nolucak şimdi:queen:
ben mayısa kadar tamamen duygusal tarafından sıkıntıdayım ama bişeyler yapmaya çalışırız.
ben bir racing hastasıyım.büyük konuşmayayım ama başka tür motorsiklete binmem herhalde..maddi durumumu zorlayınca en iyi alacağım motor bu gözüküyor.kullananların çoğuda memnun.1-2-3 iyi uzuyor diyorlar.aslında hayalimde en aşağıya 600lük bir makine yatıyor fakat ne maddi durumum şuan el veriyor nede 152 cc'den 600leğe geçmeyi doğru bulmuyorum.250lilik bir makine ile devam edeyim hayat ne gösterir ondan sonra bakarız.bu yüzden HYOSUNGplayboy_77, neden özellikle Hyosung?
merhaba arkadaşlar ben serdar aranıza yeni katıldım mesut kardeşim sayesinde eğer aranıza kabul ederseniz bilgilerimi sizin sayenizde çoğaltmak ve aktivitelere katılmak isterimteşekkürler.....
merhaba arkadaşlar ben serdar aranıza yeni katıldım mesut kardeşim sayesinde eğer aranıza kabul ederseniz bilgilerimi sizin sayenizde çoğaltmak ve aktivitelere katılmak isterimteşekkürler.....
vay brat sen desene ilk baharda bol bol buluşup partiler yapmamız gerekiyo:queen:o bate ozaman toplanmak gerek bak iki kişi oldu benimkide marta 23 baya yakınız :cherry: hep birilkte kutlarız ozaman
tamam ben varım 13.04.2008 de biryerde buluşup kutlayalım hep beraber.istanbula çok geldim fakat fuar merkezin tam olarak yerini bilmiyorum.köprüyü geçtikten sonra sormaya başlicaz işte..sora sora bağdat bulunurmuş :queen:
bakk bakk bakk sennnn:queen: demek ki 8 de senin..ikimiz aynı anda kutlayalım ozaman..seninkide hafta içine denk geliyor.13 nisan uygun bence.maddi konu içinde inan belki senden daha çok sıkıntılıyım.ceza yedim(radar) hyosung alıcam-pocket alıcam.bide hayatta ki harcamalarım ve borçlarım var.inan bu kadar sıkıntı içinde yine bursalılarla buluşmaya gittim.gönülden isteyince oluyor.inanırmısınız öğlen yemeğine hergün 5 ytl bayılıyorum ve öle lüks bir yemek yemiyorum..hyosung almak için evden ekmek götürmeye başladım...millet dalga geçiyor bir motor için rıskından kesilirmi diyorlar.hyosung alınca egzos kokumlada ben gülücem onlara..:queen:sıkı bir tutumluluk içine girdim :bounce: