bulosele seni kınıyoruz...:queen:
motorumu alınca bende aranızdayım![]()
sumensko, playboy_77, dostlarım kusura bakmayın ama inanın hic uygun bir zaman degildi, zaten motorsuz geldim, otobüsle. Ayrıca yola cıkısım da ani oldu.:wiinkk:
illa ki motorla mı gel diyoruz.motorsuz gelinmiyor mu :cat: bu bahane değil dimi özgür abitabi seninde kendine göre bahanen vardır..bir dahakine bahane kabul edilmiyor ona göre :cherry:
ya bayraklı motor diye bişey hatırlıyorum ama hayal gibi yani.ne desem yalan olur şimdi.festivale gelmez olurmuyum.kapıda görevliydim ben asıl sen beni kesin görmüşsündür.biletini ve hediyelerini ben vermişimdir kesin.festivalde tek deer 152'de benimkiydi kapıdan girince sağda duruyordu.eğlenmemene üzüldüm :salut: keşke ozaman tanışsaydık birlikte güzel zaman geçirirdik.ben açıkcası çok sevindim.hatta kız bile ayarlamıştım(ayrıntıya girmeyelim) ben senle ilgilenirdim ya.fuarda duymadın mı birinin motoru ortadan 2ye bölünmüş diye.festivalde çalkalanıyordu.o benim işte :queen:
sende bu taraflara doğru gelirsen haberim olsun mutlaka.bende o taraflara gelirsem bildiririm kesin:cat:
hadi brat bu hafta yine buluşamicaz galiba ama ben büyük ihtimal yarın arkadaşlarla gezmeye gidecem çatalca köylerine.beyler allah muhabetinizi artırsınbakıyorumda herkes başlamış gezmeye bizde bi ara toplanalım artık uçanteneke olurmu bate
hoşbulduk arkadaşlar ama ben yinede motor alınca geleyim ya siz gezceniz ben bakçam olmaz hıh
bu arada ikitellide oturanınız vardır mutlaka ?
slm. dostlar :queen:ya dostum sen buloselo'ya sitem ediyorsun ama terminale kadar gelmişsiniz::hosgeldi çayları ::sefereeehüpürdetmişsiniz beni çağırmamışsınız:salut: bağırsaydınız ::alkiis::sesinizi duyardım ben terminalin bitişiğindeki su arıtma tesisinde çalışıyorum
slm. dostlar :queen:ya dostum sen buloselo'ya sitem ediyorsun ama terminale kadar gelmişsiniz::hosgeldi çayları ::sefereeehüpürdetmişsiniz beni çağırmamışsınız:salut: bağırsaydınız ::alkiis::sesinizi duyardım ben terminalin bitişiğindeki su arıtma tesisinde çalışıyorum
abi sen nerelerdesin yaa.msn felandaa girmiyorsun..sitede seni hiç online göremiyoruz ki..arada ben burdayım diye ses çıkar..yazık olmuş.keşke okadar yakınımızda olduğunu bilseydik.bir dahaki sefere artık yada fuara giderken görüşcez:wiinkk:
dostum ben hergün geçiyorum oranın önünden eyer burda biraz takılsaydın sende olurdun :cat:
neyse artık bidahaki sefere buğünlerde işler yoğunale: giremiyorum msn'e sumensko 3-4 mart gece vardiyasındayım perşembe sabah 8:30 akşam 20:30 ordayım gelirsen tanışırız :cat:
Arkadaslar; internette bir videoya rastladım, benim hosuma gitti, bir de siz bakın...
http://www.youtube.com/watch?v=Owi59y83jbk
Arkadaslar; internette bir videoya rastladım, benim hosuma gitti, bir de siz bakın...
http://www.youtube.com/watch?v=Owi59y83jbk