[Bulgaristan - MT]

hııım ben gemlık lıyım aslen bızım ordan gecmısın:mrgreen:ii ama ben de sasırdım termınalden yalovaya 40dk ha helal kacla geldın ole :queen:cok rahat1bucuk saatını alırdı ama gercekten soguk buraları bazı tepelrde hala kar war ...... ... . . .. :cherry:

kar sıkıntısı hiç çekmedim.yollar gayet iyiydi.bursaya giderken 55 dk civarı sanırım.dönüştede 40 dk gelmişim.nasıl oldu bende anlamadım.hava soğuk olunca motorlar daha güçleniyor.motor sıcak hava soğuk ile bir bağlantısı vardı ama sebebini unuttum şimdi..sizde deneyin.soğuk havada motorunuzdan daha tatmin edici bir güç alabilirsiniz.yolda 120-130 görmüşümdür.100den aşağıyada hiç düşmemişimdir kesin.sonuç= 40 dk:queen::queen::queen: bilseydim sanada uğrardım.başka sefere artık.yine geleceğim zaman haber verirrim..oralara gelince bir çay ihtiyacım oluyor.ısınmak için birer çay içeriz :wiinkk: hem tanışmış oluruz.gemlikten boş geçtiğimi öğrenince üzüldüm şimdi:salut:

vay bratçetler muhabet güzel fotolarda güzel çıkmış.
playboy_77 sen geçen sene yalova festivaline gelmedinmi?
bende ordaydım iki gün boyunca pek hoşuma gitmedi ama takıldık oralarda.
eer geldiğisen benim motosikleti görmüşsündür ozaman XT600 vardı beyaz mavi ve bayrak vardı arkasında tam duşların yanında parketmiştim plajda.

vay bratçetler muhabet güzel fotolarda güzel çıkmış.
playboy_77 sen geçen sene yalova festivaline gelmedinmi?
bende ordaydım iki gün boyunca pek hoşuma gitmedi ama takıldık oralarda.
eer geldiğisen benim motosikleti görmüşsündür ozaman XT600 vardı beyaz mavi ve bayrak vardı arkasında tam duşların yanında parketmiştim plajda.

ya bayraklı motor diye bişey hatırlıyorum ama hayal gibi yani.ne desem yalan olur şimdi.festivale gelmez olurmuyum.kapıda görevliydim ben asıl sen beni kesin görmüşsündür.biletini ve hediyelerini ben vermişimdir kesin.festivalde tek deer 152'de benimkiydi kapıdan girince sağda duruyordu.eğlenmemene üzüldüm :salut: keşke ozaman tanışsaydık birlikte güzel zaman geçirirdik.ben açıkcası çok sevindim.hatta kız bile ayarlamıştım(ayrıntıya girmeyelim) ben senle ilgilenirdim ya.fuarda duymadın mı birinin motoru ortadan 2ye bölünmüş diye.festivalde çalkalanıyordu.o benim işte :queen:

tabı olur ya buradan haberlaesırız zaten neden olmasın :)

sende bu taraflara doğru gelirsen haberim olsun mutlaka.bende o taraflara gelirsem bildiririm kesin:cat:

beyler allah muhabetinizi artırsın :) bakıyorumda herkes başlamış gezmeye bizde bi ara toplanalım artık uçanteneke olurmu bate

beyler allah muhabetinizi artırsın :) bakıyorumda herkes başlamış gezmeye bizde bi ara toplanalım artık uçanteneke olurmu bate

bir elin nesi var iki elin sesi var, hepimizin motoru var :queen:

alpino uzun zamandır göremedim seni.size dedim buluşalım diye ama takan olmadı.özcan abiyle kış-soğuk demedik ve bulgaristan mT'nin ilk buluşmasını yaptık.gerisi bahane buluşmak şahane :queen: siz yer belirledinizde biz mi gelmedik..en son çağre fuarda toplanalım bali :salut:

ya aslında biz daha nezaman buluşçaktık ama bi türlü fısat olmuyor fuarda olabilir yada yaza atlarız motora toplanırız bi ortak yerde ben daha geçenlerde geçtim yalovadan iş için hemde 3 defa

ya aslında biz daha nezaman buluşçaktık ama bi türlü fısat olmuyor fuarda olabilir yada yaza atlarız motora toplanırız bi ortak yerde ben daha geçenlerde geçtim yalovadan iş için hemde 3 defa
ahh be güzel abim.hiç mi bakmazsın nereli olduğumuza :salut:
bir daha ne zaman geçersin buralardan?bir daha bahane istemiyorum.yorgunluk çayı yada yemeği iyicez beraber.keserim dörtyolu valla :queen:

motorumu alınca bende aranızdayım :)

kardeşim illa motoru olanları aramıza almıyoruz..gönlümüz bir olsun yeter.sen yeter ki gel o yeter :cat:

bidakine söz geçerken en azından selam vericem brat kameniv hoş geldin brat

bidakine söz geçerken en azından selam vericem brat kameniv hoş geldin brat

selam vericem :queen: okadarcık mı yani :cherry: valla bir yere bırakmam.açsan yemek iyicez.üşüdüysen çay içicez.ondan sonra nereye gitceksen git:p valla bırakmam hemen..daha karpuz kesecektik :queen:

hadi bakalım otarafa geçersem ugriycam yemek yemesekte birer kahve içeriz :)
üstünede karpuz:p

hoşbulduk arkadaşlar ama ben yinede motor alınca geleyim ya siz gezceniz ben bakçam olmaz hıh
bu arada ikitellide oturanınız vardır mutlaka ?

hoşbulduk arkadaşlar ama ben yinede motor alınca geleyim ya siz gezceniz ben bakçam olmaz hıh
bu arada ikitellide oturanınız vardır mutlaka ?

valla ben oturmuyorum.ikitellide de oturanı duymadım.olsun ya gezmeye çıktığımızda birinin arkasına oturursun.seni bırakıcak halimiz yok ya.:cat:

o bakıyorumda mühabet koyulaşmış hadi bakalım sayımız icene artsın kalabalık buluşma yaparız :cat:

bırtçet nezaman geliyorsun butaraflara beli bir gün varmı

Bu soru kime gitti acaba:) Eger bana sorulduysa pazartesi aksam saat 22:00 gibi ben Bursa'ya geldim carsamba sabahta Edirne'ye geri döndüm, anlayacagın cok az kaldım. Hatta bindigim terminal otobüsü(97) Yunuseli'den gecti:)

Bu soru kime gitti acaba:) Eger bana sorulduysa pazartesi aksam saat 22:00 gibi ben Bursa'ya geldim carsamba sabahta Edirne'ye geri döndüm, anlayacagın cok az kaldım. Hatta bindigim terminal otobüsü(97) Yunuseli'den gecti:)

çok ayıp etin bırçen insan haber verir geldim diye :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar