Kimin haberi var O.gazi den gectigini.
Nezaman gecıyosun?
Nezaman gecıyosun?
Abi döktürmüşün maşallah Allah razı olsun.
Ben 2 ay once metzeler m7 aldım peşin 1050 kusurdu taksitle 1150 ye geldi
Benim bg deki bırçetler hayırsız çıktı 9 ay onları gekledim bi lastık ayarlıyamadılar
Abi bana fz6 fazer icin ikinci el eksoz lazım akrapoviç, devil leon, hangisinden deng gelirse almayı dusunuyorumtabi uygun fiyata bulabilirsem.
Tr de en uygununu 750 ye bulmustum oda baya bı yıpranmıstı.
Verdıgın sıtelerı daha ıncelıyemedım, İnşallah bulurum bişeyler
Tekrardan çok saol
Buarada Bursa, Yalova tarfına gelen yokmu bı eksreso ısmarlim :wiinkk:
aynen bate sen gel herkez gelirBunu diyene bak
Abi bi laf vardırya
İmam... Yaparsa
Cemat bilmem ne ypar diye, işte ondan Mustafa abi![]()
Bunu diyene bak
Abi bi laf vardırya
İmam... Yaparsa
Cemat bilmem ne ypar diye, işte ondan Mustafa abi![]()
:queen:
Hee bideo vardı dımı abi
Özgürakman ebaydan aldığın eksoz kaça patladı. Gerçi ben fazeri arkadaşa sattım bana lazım değilde arkadaş yana yana eksoz arıyor fiyat uygunsa alır
Bırçet sen aldıgın eksozu bize satsana kendine yenisini al :cherry:
Bizde ingilizce yok beceremicez biz ebay işini
Ttmm bırcet sen bi rakam soyle bende arkadaşa haber verim şunu kesinleştirelim
Selamın aleykümKurban bayramı için cbr 125 ile bg'e gitmeyi düşünüyorom Bursa üzerinden daha önce motosiklet ile giden arkadaşlar var mı varsa hangi belgeler gerekli
?
bgden vekalet versin babaniz. polisin vekaleti bulduda killisini arayacağini zannetmiyorum.Merhaba arkadaşlar,
Babam şu anda yurtdışında çalışıyor. Biliyorsunz ki artık yabancı plaka araçlar 2 yıla çıkartıldı. Babam son bir yıl içinde 6 aydır yurt dışında olduğu için TR ye araç getirebilir. Tamam bunda sorun yok. Fakat ben o aracı TR de vekalet le kullanabilir miyim? Türk ehliyeti ve BG pasaportu var.
Haberlerde artık vekaletle araç kulalnamazsınız, emniyet araçları bağlıyor gibi şeyler yazmaya başlarılar. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
bgden vekalet versin babaniz. polisin vekaleti bulduda killisini arayacağini zannetmiyorum.
yada direk sizin üzerinize alsin. vekaletle kendisi getirsin.