- Konu Yazar
- #3,161
2014 yazında motosikletim ile (fz6 fazer) mini italya, biraz isviçre ve biraz ispanya turu düşünüyorum. (para kaç gün yeterse, muhtemelen cebimde pasaport vs masrafları hariç 1200-1300 olur) sizce gemi ile mi gideyim yoksa macaristan üzeri mi gideyim? ya da bu para çok mu az? üniversite öğrencisiyim ve -TL paritesi 2.78 lerde![]()
ozgurakman kardeşim başkası cevap verdimi bilmiyom ama o bütçeyle italiaya varırsın ama vardığın gibi geri gelmen gerekicek o yuzden sen sadece yunanı dolan azcık anca yeter sana o para.
şimdiden hayırlı yolculuklar.:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Hey millet ne iş yaparsınız yazımı beklersiniz,koca göçmenler,hep yalnız içersiniz efesleri...
efes yok çok pahalı iki litre zagorka veyat şumensko 10 tl.onlara devam:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------
selam mustafa agaa ne var ne yok yahu çoktan berı gırmemışım bende sıteye bayağı bı gelışmış nu sıte bakalım bızde ufaktan bırşeyler düşünüyoruz makına konusunda
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
kırcalıde zıraatın ne işi var yahu
zirat bankası bir çok yerde var sadece bulgarda değil austriada almanda romende macarda yani avrupada türklerin olduğu birçok yerde var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
arkadaşlar burayı sık sık gelmeye başlarsanız banada haber verin de canlansın azcık burası özellikle Alper sen takılmaya başlarsan alo yap ama akşamları saat öndan sonra oturuyom ben bilgisayara ona göre.
hadfi dava vidya imali seriozni motoristi:thumleft: