Oo. Bircetler bircetkalar toplanmis. Yeni gordum sizleri bende bir macir olarar araniza katilmak istedim herkeze selam.
Su bg den motosiklet getirme isini birara bende kafaya cok takmistim epey bi arastirmadan sonra edindigim bilgileri sizlere aktarmak istedim . Yasal olarak 6 ay muhabeti var arac sahibinin bg de yasamasi zorunlu tr ye gecerken 6 ay aracla birlikte kalabiliyor, 6 ay sonra geri donmesi gerekiyor eger donmeze sinirda ilk cikisinda buyuk bir mevla para cezasi var tam (tam olarak nekadar oldugunu daha bulamadim) .
2'nci bir alternatif daha var . Araci BgDe yasayan emekli birisinin uzerine aaraci yapiyorsun o kiside araci tr de kulanabilmesi icin senin uzerine vekalet veriyor, araci uzerine yaptigin sahisla birlikte siniri geciyorsun , siniri gectikten sonra onu geriyor gonderip 1 yil rahatlikla araci Tr de kullanabiliyorsun senen dolunca ayni yontemi 2 yil icin baska bir emeklinin uzerinden yapabiliyorsun . Yakin zamandada bir solenti duydum aslini bilmiyorum ama yinede paylasayim
Yukarda 1 yilligina getirmis oldugun araci Bursada ( BURSA,da yasadigim icin soyluyorum belki dger illerdede olabilir ) karayollari subesinde biraz daha sureyi uzattirabiliyormussun . Nekadari gercek henuz daha arastiramadim .
Yani isn asli bana cok karisik geldi hatta bg ye almaya gitmistim son anda vazgectim . Tr ye gelip fz6 fazer aldim . Ari fiyata nerdeyse burdan oyle gozukuyor fakat leva ile tr arasi baya acildi 4-5 lira icin bu riski goze almak istemedi...Ben
urasirim arkadas dersen gidip alabilirsin .
Kurban bayraminda kismetse burgaz a dogru da gaz day gaz diyebilirim

herkeze keyifli ve kazasiz surusler .