[Bulgaristan - MT]

bende senin gibi düşündüğüm için aldım ferdi . naked seviyorum ama gücüm 696 ya yetmez yetsede sürecek tecrübem yok. 250 den aşaği naked yok . wolf inazuma pahalı . ybr250 cbf250 de yenisi çıkmadığı için düştü gözümden . tek adres kaldı gt250 . iyiki almışım diyorum çok sevdim kendilerini :)

yaz öncesi sessizlikmi yoksa burası hep böle sessizmi ???¿

Genelde sessiz :mrgreen: Biz canlandırcaz işte esparo :cherry: Arada eskiler uğruyo, başlığın aktif olduğunu görünce gözleri yaşarıyo :)

Cuma havaları güzel gördüm 400/500km yol yaptım, attım kendimi hemen dışarı, bu akşam döndüm :mrgreen: Bursadan geçerken bi yağmur bulutuna denk geldim Yalovaya kadar yağmurda yol yaptım, keyfi bi başka yağmurun :mrgreen:

Artık havalarda fena diil gibi, toplaşalım ufak ufak artık. Bütün kış havaları bahane ettim, elimde bahanem kalmadı :mrgreen:

Bende varım, yenı göruyorum ne iyi olmuş, krumovgrad 95 göçmeni :)

Hoşgeldin Şirin :)

hoşgeldin yeşim
ferdinandd dostum senin dediyin gibi eskilerden her halde bi ben bekıyorum arada

Beyler, Yamaha Yz400 motorum var. Special cross, motoru kirdik ve komple motor yenilemem gerekiyor. Oradan bir motor alsam buraya getirebilirmiyim. Nasil bir yol izlemem gerekiyor.

Beyler, Yamaha Yz400 motorum var. Special cross, motoru kirdik ve komple motor yenilemem gerekiyor. Oradan bir motor alsam buraya getirebilirmiyim. Nasil bir yol izlemem gerekiyor.

sürekli bg ye gidip gelen şoförlerle görüşmen lazım bence. yasal olarak ithal edilebileceğini zannetmiyorum.

sürekli bg ye gidip gelen şoförlerle görüşmen lazım bence. yasal olarak ithal edilebileceğini zannetmiyorum.

Yokmu tanıdık eş dost şöför? Sadece motor aksamı yeterli olur aslında bana. Sandık motor olarak getirsem o bir sıkıntı yaratır mı?

Yokmu tanıdık eş dost şöför? Sadece motor aksamı yeterli olur aslında bana. Sandık motor olarak getirsem o bir sıkıntı yaratır mı?

Normalde plakalı bi motosikletse sıkıntı hertürlü yaratır. Hatta 2. el bişey alıp getirsen daha az sorun yaşarsın, hem sadece motordan daha ucuza gelebilir bu şekilde :)

Plaka falan takılmıosa bahsettiğin crossa, sadece motor da olur ama ben getiririm diyen adamı bulman lazım. Bencede şoförlerle bi görüşüp yol, yordam nedir... çok net yönlendirilirsin bence :cherry:

Çorlu'dan selamlar,sevgiler... Targovichte 94 göçmeniyim..

Zdr, hoşgeldin :)

Hoşbulduk bate..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Hoşbulduk bate..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Hoşbulduk bate..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Hoşbulduk bate..

Normalde plakalı bi motosikletse sıkıntı hertürlü yaratır. Hatta 2. el bişey alıp getirsen daha az sorun yaşarsın, hem sadece motordan daha ucuza gelebilir bu şekilde :)

Plaka falan takılmıosa bahsettiğin crossa, sadece motor da olur ama ben getiririm diyen adamı bulman lazım. Bencede şoförlerle bi görüşüp yol, yordam nedir... çok net yönlendirilirsin bence :cherry:

Zdr, hoşgeldin :)

Zdr,hoşbuldum :)

Merhabalar herkeze,ben Şumnuluyum ha şöyle bizimde takılabileceğimiz bir grubumuz olsun,çok sevindim,kısaca özetleyeyim,motorumu sattım BG den almayı düşünüyorum,600cc veya üzeri bir şey,daha önce alan varsa yardımcı olursa,Şumenskayı haketti demektir yanında bir kofa kebapçeyle.

Merhabalar herkeze,ben Şumnuluyum ha şöyle bizimde takılabileceğimiz bir grubumuz olsun,çok sevindim,kısaca özetleyeyim,motorumu sattım BG den almayı düşünüyorum,600cc veya üzeri bir şey,daha önce alan varsa yardımcı olursa,Şumenskayı haketti demektir yanında bir kofa kebapçeyle.

Merhaba hoşgeldin.
Oradan alıp burayamı getirmeyi düşünüyorsun? Sonuçta oda bir motorlu araç arabalara uygulanan kurallar motosiklet için de geçerli.

Bi arkadaşım Sofyaya bağlı bi kasabadan R1 almaya gitti geçen cuma. 9000 levaya patliycak gibi bakalım alıp dönünce detaylı anlatırım dedi. 6 ay kullanıp götürüp garajına kilitliycek, kışın 6 aylığına BG plaka arabasıyla giriş yapcak.

Ancak bu şekilde oluyo 6 ay biri 6 ay diğeri TR de kalabiliyor :/ Vergi falan yok gibi bişey zaten, fiyatlarda çok makul :)

Hani benim shumenskom :mrgreen:

Bi arkadaşım Sofyaya bağlı bi kasabadan R1 almaya gitti geçen cuma. 9000 levaya patliycak gibi bakalım alıp dönünce detaylı anlatırım dedi. 6 ay kullanıp götürüp garajına kilitliycek, kışın 6 aylığına BG plaka arabasıyla giriş yapcak.

Ancak bu şekilde oluyo 6 ay biri 6 ay diğeri TR de kalabiliyor :/ Vergi falan yok gibi bişey zaten, fiyatlarda çok makul :)

Hani benim shumenskom :mrgreen:

O arkadaşı sabırsızlıkla bekliyoruz :) Öyle bir şey olursa gidip hemen bir KTM alıyorum. Sanada ne istersen alıyoruz sevgili ferdinandd :D

6ay olayına razıysan yasal olarak oluyor zaten öyle bişey :)

BG nin sahibinden.com u: "http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=5&act=2&rub=1" şimdiden bakmaya başla ozaman :mrgreen:

KTM' de ne bakıyosun mesela :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar