[Bulgaristan - MT]

Evet te malesef plaka Türk olunca durum değişiyor :/ Bu vergiler sigortalar yüzünden bisonraki motosikletimi Bulgaristandan alasım var, ufak cc için değmez diye araştırmadım pek. Bu seferde 6 ay Bulgaristanda kalması gerekiyor diye duydum.

O gün gelsin detaylıca araştırıcam tekrardan, henüz tecrube yüksek cc için yeterli değil :)

Bulgaristana gidecek arkadaşlar sadece 25euro sigorta parası veriyorlar sınırda. Motorlar için vinetka gerekmiyor. İyi gezmeler.

Evet te malesef plaka Türk olunca durum değişiyor :/ Bu vergiler sigortalar yüzünden bisonraki motosikletimi Bulgaristandan alasım var, ufak cc için değmez diye araştırmadım pek. Bu seferde 6 ay Bulgaristanda kalması gerekiyor diye duydum.

O gün gelsin detaylıca araştırıcam tekrardan, henüz tecrube yüksek cc için yeterli değil :)
Bulgaristan dan arac alacagin zaman bana mesaj at,birkac tuyo vereyim.6 ay meselesinin de bir yolu var.Hem motor bulmana da yardimci olmaya calisirim.

Eyww çok sevinirim, bakalım seneye yaza doğru heralde. 6 ay meselesi çözülürse geri bişey kalmaz ki mutlaka ordan alırım :) Çok sevindim bratooo :flower:

Merhaba arkadaşlar. Ben baba tarafı Razgrad isperih Podoyva , anne tarafı razgrad göçperler. Kayınpeder razgrad varatlar ve kayınvalide enbeler köyünden. İstanbul sefaköy'de oturuyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
jhereg yoksa ızmıtte mı oturuyorsun

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

[
sınka bg nın neresındesın yoksa svılengraddanmısın

Selamün aleyküm arkadaşlaristanbul avrupa yakasında tanıdığınız iyi bir ije izh planet 5 tamircisi varmı acaba forumda sohbet bölümüne konu açtım ama daha henüz net bir cevap alamadım buradanda bir soraytım dedim faydası olur diye...:) http://www.motosiklet.net/forum/mot...inda-iyi-bir-tamirci-servis-nerde-vardir.html

Konuyu okuduğumdan beri soruşturuyorum abi ama parçasını bi şekilde hallederizde ustasını bulmak zor diyor herkes :/

ferdinand kardes motor ısını ne yaptın bulgardan makına alacakmsın sımdı alacaksan ne almayı dusunuyon

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

blamır kardes ıyı geceler bg nın neresındensın ve su an nerde oturuyon

merhaba beyler, ben de bulgaristan göçmeniyim.tervelin guslar köyündenim ama 89 yılında türkiyeye göç ettikten sonra 2003-2009 yılları arasında varnada bulundum üniversite nedeniyle.

İstanbuldayım şu anda. Yazıyı daha yeni gördüm kusura bakma :) Ş,mdi bulgardan motor alabiliyormuyuz? Varsa yolu yordamı bir yardımcı olun oradanda bir motorcaaaz alalım :)

ferdinand kardes motor ısını ne yaptın bulgardan makına alacakmsın, alacaksan ne almayı dusunuyon

Bg den alırsam 2. el bişey bakcam, henüz değil zamanı gelince gidip araştırcam, her modelde büyük farklar olmuyo :) Atıyorum VTR 250 burda 10.000 orda 8000 se değmez, ama MT-03 burda 12.000 orda 6000 se değer :cherry:

Yada 500X TR ye gelmez oraya gelir 2. ele düşerse 10.15.000 arası düşünülebilir, yada NC700 serisi ne alemde orda hepsini önce bi güzel araştırmam lazım.

Yani herşeyi o anki tercihime göre hakkaten karlı mı değil mi bunla belirlicek. Daha 6000 km yol yaptım önce motosiklette tecrube lazım, çok erken benim için :)

İstanbuldayım şu anda. Yazıyı daha yeni gördüm kusura bakma :) Ş,mdi bulgardan motor alabiliyormuyuz? Varsa yolu yordamı bir yardımcı olun oradanda bir motorcaaaz alalım :)

Kışın binmeyen birisen, BG de 6 ay bırakabilcein bi garaj varsa yol yordama gerek yok ki :) Mayıs başı alıp gelirsin mesela, Ekim sonu götürür bırakırsın her sene :)

Yol yordam yaz kış binceksen lazım 6 ay meselesi için, ondada Varnalı yardımcı olacak kısmetse :) Manasına cреща olur fena mı :cherry:

Bu gün plovdiv e gittim . Kargom gümrükte takılmış. Ne şerefsiz insanlar var sabahtan akşama kadar oyaladılar. Son dakikada hallettim işleri neyseki aldım ürünleri.

İstanbuldayım .. BG de takıldı :D Şansımı burada deneyeyim dedim bir kere burası daha beter çıktı :D

merhaba arkadaşlar buraya girmeyeli epei olmuştu ama bakıyom azcık canlanmış burası bazı bazı buralarda yazanlar olursa takılalım belki eski günlerine döner bulgaristan MT.:cat:

Evet abi hafif hafif canlanma var ama eski muhabbetleri zaman zaman okuyorm bi başkaymış :cherry:

İşalla iicemce eski günlere dönerde, avcılar sahilinde toplanıp "Чалга + кебапче + гроздова..." gecesi yaparız :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar