bulgaristana ağustos sonu gibi istanbuldan trenle gitmeyi sonra da motosiklet kiralayıp 2-3 gün gezmeyi düşünüyom kaba taslak ne kadar tutar ? öneriisi olan var mı ?
selam bratniler ben bursada yaşıyorum bulgara genelde otobusle yada akrabaların arabalarla arabayla gidiyorduk ama ben motorla temmuzda bırçetkanın düğünü var burgas'da motorla gidem diyorum ama ben çift vatandaşım türk sınırından motoru geçirmek için türk pasaportunu uzatçammı bide motora ne kadar ödüyorum triptik falan yada ne gerekli bilen varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim sınırda fazla fazla ödemeyelim sonra:queen:
Merhaba : Az sam ot dimitrovgrad İ jiveia v İzmir
Selam daha yeni üye oldum.
Selam Herkese, hafta spnu coruma gittim :queen: sonra milli duygularım kabardı ya dedim ben hic giriyormuyum bizim gruba bir baktım nedeyse hic girmemişim hoş kimse girmemiş
@emilyan nun sorduğu soruyu bende merak ediyrodum ehliyet isim denkiliği falan nasil olcak hic bilmiyorum ama gitmek isiyorum bende motorla. Benim isimler Türkte bulgarda farklı hadi gittim motoru orda tanıdıktan aldım diyelim cevirince ehliyet falan sorduklarında ne etcem bizim ehliyetlerin uluslar arasında gecerliliği var mı? Birde isimler tutmuyor ne olcak?
bizim ehliyetlet tüm dünyada üç ay boyunca geçerli ama senede sadece üç ay boyunca sık sı yurt dışına gidenler o yüzden beynelmilen ehliyet çıkarırla oda şu anda 300tl.olması gerekiyo senelik .
sık gitmiyosan hiç bir sorun yok.
motorla gideceksen ve türk pasaportun yoksa isim denklik belgesi yoksa yanında kapıdan dönersin çünkü isimlerin farklı.
bulgar pasaportu turkçe ısım ıse gerek yok hıc bır seye gecen cumartesı ben gıttım motora sıgorta 56 leva olmus kırklarelı derekoyden burgaza gıttım geldım.
aga nasıl oluyor bu iş bi tam anlatında o na göre teşindi çıkçam yola benim bulgar pasaportu direk türk isimli türkten çıkarken bişey lazım olmuyormu türk pasaportu gerekmiyormu motoru bulgar pasaportuylamı çıkarıyoruz türktekinlerede mi türk ruhsatıyla bulgar pasaportunu veriyoruz yoksa gene mencbur türkü uzatıyomuyuz gözünüzü sevem azcık sınırda nasıl geççeez anlatın yola çekiliyom hemen gaci bekliyo ötte
aga te bende burgas aytos ordan çenge bi kınayada bakarız gene döneriz
evet bulgar pasaportu ve ruhsatla gecıyon turkten baska bısey lazım deıl.bulgarda sıgortanı yapıyon tam gaz dewam burgas.
selamlar ben de istanbul'dan ve plovdivliyim ...
evet bulgar pasaportu ve ruhsatla gecıyon turkten baska bısey lazım deıl.bulgarda sıgortanı yapıyon tam gaz dewam burgas.
bate resimleri bekliyoruz