[Bulgaristan - MT]

vay be yine kimsecikler yok buralarda .
SIGMATA arkadaşımıza teşekür ediyorum güzel resimler ama o müzede daha bir çok resim olduğuna eminim.
nerde bu göçmen tembelleri yahu çıkın ortaya kış geldi ama bizler buraya gelemedik galiba ben dahil herkez arazi.
hadi bundan sonra herkez burda olsun yarın akşam en geç bilemediniz öbür gün en kötü ihtimal üç gün sonra ama hafta sonu kesin garanti dimi???
pazar günü herkezi buraya bekliyom gelmeyen olursa yaz etkinliklerden mahrum brakılıcak...

valla uçanteneke biz de iki motor gitmeyi düşünüyoz bu yaz ama biz size yetişemeyiz herhalde bizim yol cebele gider siz ne tarafa gitmeyi düşünüyorsunuz:cat:

arttikler herşey iyi güzelde tama olarak ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz işlerimizi ona göre ayarlayalım::tutkuy::

arttikler herşey iyi güzelde tama olarak ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz işlerimizi ona göre ayarlayalım::tutkuy::

bizler tam olarak 31 temuz akşamı çıkmaya planlıyoruz gerçi diyer arkadaşlar gelemesede ben her sene olduğu gibi gidecem ve iki hafta kalmayı planlıyom.CBF150 ile gelecek bi arkadaşta burdan var
arkadaslar bı parmakta benden

arkadaslar bı parmakta benden olsun

yeni bi bratçete gelmiş buralara hoş geldin bakalım sayende belki burayı daha işlek yaparız.

::sefereeegüzel bi deneyim olur bence
inşallah ozaman vaktimiz olurda gideriz

::sefereeegüzel bi deneyim olur bence
inşallah ozaman vaktimiz olurda gideriz

valla gratski olurmu olmazmı bilmem bak taaaa 8 ay öncesinden söyledim gelmeye düşünüyosan şimdiden hazırlan baya güzel olucak 2009 yazı ama son günü bekler de ben gelemiyom dersen olmaz tabi.
bu arada bütün bratçetlerin şimdiden ÇESTİTA NOVA GODİNA anlamayanlara YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.
yarın akşam kimse girmez buraya sonra kutlamadı demeyin zaten şunun şurasında üç kişi takılıyoz yani özelikle mesuta alpere ve yeni arkadaşımıza ismini bilmiyom ama hogan olarak burda bulunan sizlere en içten dileklerimle yeni yılınız kutlu olsun yarın akşam burdaysanız hep beraber 23:50 de son mesajlarımızı yazalım bakalım kim nekadar dolaşıyo burda hadi çao.

Ben de simdiden kutlayayım, Herkesin Yeni Yılı Kutlar Herkese Saglık, basarı ve mutluluklar dilerim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt sevgili Bulgaristandaki motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz.

Adana İl Temsilcisi
Bulgaristan MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi eskiden Mustafa abi evirip çeviriyordu buraları ama artık oda devamsızlık yapıyor :mrgreen:devamsızlıktan hepimiz sınıfta kalcaz gerçi beni baya uzun süre engellediler site kurallarına uymamışım sözde :farao:neyse geçte olsa Hepinizin yeni yılı kutlu olsun :cherry:

Evet burgas enturtransta calısıyorum sızler gıbı motorcuyum yolunuz duserse ugrayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar