[Bulgaristan - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nerede bu millet yaw :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi Mesut modifiye resimlerini bekliyoz :wiinkk:

nrdesiniz milet önümüz ayın 8 zinde istanbul yapalım mı nedersiniz benim ehliyet te yetişir bük ihtimal

cevap bekliyorum hadi :cyclopsan

Son düzenleme:
evet herkez kendini ayarlasın en fazla bi hafta erteleriz bu geziyi :)tutmayın beni ben geliyorum istanbula :queen:

iyi şallah bu hafta özgürüm tamamen yollar benim artık heryere giderim ben özgür adam

Son düzenleme:
evet herkez kendini ayarlasın en fazla bi hafta erteleriz bu geziyi :)tutmayın beni ben geliyorum istanbula :queen:

iyi şallah bu hafta özgürüm tamamen yollar benim artık heryere giderim ben özgür adam

ne bu hız yavaşla biraz.hızı alamayıp romanyadan çkarsın seN.sana ehliyet verende kabahat :queen:

sorma mesut iki gündür motora binemiyorum geçen yakalandık jandarmaya baya uraştırdılar beni ehliyetimi alayımda ozgür oldumu bileyim bali

yaşar bakıyom da motora gözün gibi bakıyon güzel temizlemişsin motoru

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Ha şöle ver coşkuyu gidelim fetheedelim İstanbul'u :queen:ama tarihi haziranda belirleyelim 8'i sana uyarsa Mesut'ada uyar geriye ben kalıyorum bende uydurrum o gün son gündüzcülüğüm ama bakcaz artıkın çekcez ayarı yetti gari boşunamı aldık biz bu CBF'yi yaw:queen:

sorma mesut iki gündür motora binemiyorum geçen yakalandık jandarmaya baya uraştırdılar beni ehliyetimi alayımda ozgür oldumu bileyim bali

dert ettiğin konuya bak.benim gibi kaçacaksın :queen: geçmiş olsun bişey yapmadılar dimi :silent: eee ne zaman veriolar ehliyeti :rendeer:

bu hafta çıkar iyişallah şu dosyada bende kurtulurum yeti gari iki gün iki yıl gibi oldu be her akşam aynı köprüde bekliyorlar

Ha şöle ver coşkuyu gidelim fetheedelim İstanbul'u :queen:ama tarihi haziranda belirleyelim 8'i sana uyarsa Mesut'ada uyar geriye ben kalıyorum bende uydurrum o gün son gündüzcülüğüm ama bakcaz artıkın çekcez ayarı yetti gari boşunamı aldık biz bu CBF'yi yaw:queen:

yeni arkadaşa kakalarsın vardiyayı nede olsa alt devre sayılır demi:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizim tesisin önündede duruyorlar DOSAB'tan geleni çekiyolar kenera bende o dediğin köprüden az kaçmadım vaktı zamanında neyse ben yatayım artıkın yarın gündücülüğe başlıyom bu arada hiç uğramıyon Özcan bekliyorum yarın işin yoksa geçerkene uğra

yawrummmmmmm yaşar ver çoşkuyuuu :queen: bekle istanbul biz geliyoruz..hızlı ve kızlı geliyoruz :queen:

istanbulun fethi: 08-06-08 :queen:

arkadaşlar diyorum ki ist'a gitmişken bi BG'de yapsak mı.ist'a kadar hızımızı alamayız biz şimdi :queen:

Son düzenleme:
bg işi bozmasın bizi mesut ar gelir şimdi seneye iyişallah hep beraber ayarlayalım kendimizi daha iyi ollur

Bizim tesisin önündede duruyorlar DOSAB'tan geleni çekiyolar kenera bende o dediğin köprüden az kaçmadım vaktı zamanında neyse ben yatayım artıkın yarın gündücülüğe başlıyom bu arada hiç uğramıyon Özcan bekliyorum yarın işin yoksa geçerkene uğra

biraz zorgibi ama uramaya çalışırım kısmetse söz vermiyeyim genede nolur ne olmaz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yawrummmmmmm yaşar ver çoşkuyuuu :queen: bekle istanbul biz geliyoruz..hızlı ve kızlı geliyoruz :queen:

istanbulun fethi: 08-06-08 :queen:

arkadaşlar diyorum ki ist'a gitmişken bi BG'de yapsak mı.ist'a kadar hızımızı alamayız biz şimdi :queen:
Hızlı olacağımız kesinde kızlı benim için zor ortak ben tek tabanca geziyom hala ::utangac:::utangac: ben zate 9-10 Haziran tatilim BG fark etmez dicem ama passoporto kontrol si değil işte :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar