bate bende kayın pederin çadırını aforoz etim bugunde uyku tulumunu aldım yani bende hazırım ama ufak bi sorun var motor gidic çocuk fena bastırmaya başladı yakı bi zamanda satıcam galba oyle gözüküyor
biz kestirmeyi kulanalım
mesut su salmak yok geleceksin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamamdır brat sen çocuğa söyle haftaya verebilirim de dönünce sat gitsin müşteri varkan kaçırma.
ama çok istiyosa hemen ver gitsin sende hasanla gelirsin cbf150 ile hem masraflar azalır olmazmı.
maksat müşteriyi kaçırmamak.
mesut sende hemen kıvırma gelcem dedin gelicen biz anlamayız seninde topu topu 325km.var dönüşle 650km.ordada gezssen 50 al sana 700km.yol ben bu yolu istanbul içinde üç günde yapıyom bişey olmaz
makinada yüzde 4lt.yaksa al sana 28lt.benzin yapar.
bak şimdi bizde git gel 400km.yol yapıcaz benim makina yüzde 7 yakıyo yani 28lt de ben yakıcam buda 100ytl benzin yapar artı bizim 130ytl vapur var artı orda en az 70ytl yer içeriz noldu biz 300ytl harcicaz sense taş çatlasa 200ytl.
brak şimdi mızmızlığı da gel.
hemde ömür ü de iknaa et te oda gelsin yeni makinayı almıştır hem o ikiniz yavaş yavaş gelirsiniz.
sadece balıkesir beldesinde dikat edin çok radar vardır yolda yani 80km\s.i geçmeyin oralarda sorun çıkmaz.