[Bulgaristan - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşar'ım hayırlı olsun cbf 250 :cherry: valla yeni gördüm çok güzel. bahsettiğin motosiklet buysa eğer baya güzelmiş. :) güle güle güzel günlerde kullanman dileğiyle. :) etti 375 cc :queen: :queen:
eyvallah Sinan sağol Allah sanada gönlündeki motoru en kısa zamanda nasip eder işallah ybr satınca 375 olur 250:cherry:

hadi bratçetler nerdesiniz ben biraz kutlama yaptım(babamın doğum günüydüde)şimdide burda devam ediyom ama kimsecikler yok galiba
kpel741pg1.jpg
[/URL][/IMG]
birazda memleket birası takılayım dedim yani::sefereee

bugün isonun sayesinde ucuza bi çadır aldım kendime super deneme amaçlı kurdum ama aklıma gelmedi bi resim çekeyim.
ama olsun burhanye festivaline hazırım yani eskisinde bazı ağrızalar vardı ama yenisi güzel.
biz cumartesi sabah vapurunla gitmeye karar verdik herkeze duyrulur yani saat 11:00 gibi bandırmada oluruz.
birde haritaya baktım bandırmadan gönen üstü kestirme yol var balıkesiri görmeden burhanye tam 173km.ama balıkesir üstü gidersek 248km.yani uzun lafın kısası biz bandırma gönen burhaniye gidecez git gel 350km. yol yapçaz bandırmadan ayrıca bide vapur var gidiş dönüş artçıyla beraber 130ytl.de o tutuyo artçı olmassa 90 ytl.artık ona göre gelenler hazırlansın.
ordaki masraflar başka tamamen kim ne isterse ona göre artar masraflar yada ortak takılır paylaşırız her şey size bağalı:cat:
amma yazdım kıyak kafayla haaaa.

bate bende kayın pederin çadırını aforoz etim bugunde uyku tulumunu aldım yani bende hazırım ama ufak bi sorun var motor gidic çocuk fena bastırmaya başladı yakı bi zamanda satıcam galba oyle gözüküyor
biz kestirmeyi kulanalım :)

mesut su salmak yok geleceksin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
düşünmem lasım:mrgreen: :silent:yol uzun..maddi yönden kasacak beni galiba

motorda rehin sorunu yokmuş gibi bide haciz çıktı başıma..cuma günü öğrendim :salut:

onlarla uğraşıcam galiba..bu şekilde yola çıkmak hiç uygun değil

Son düzenleme:
benim işte sakat gibi sınav olayından dolayı kesin bircevap alamadım kurstan yarın birdaha sorucam bakalım

mustafa abi kamenitsa takılıyon nede giderşimdi be olsa misgibi memleket birası

bate bende kayın pederin çadırını aforoz etim bugunde uyku tulumunu aldım yani bende hazırım ama ufak bi sorun var motor gidic çocuk fena bastırmaya başladı yakı bi zamanda satıcam galba oyle gözüküyor
biz kestirmeyi kulanalım :)

mesut su salmak yok geleceksin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamamdır brat sen çocuğa söyle haftaya verebilirim de dönünce sat gitsin müşteri varkan kaçırma.
ama çok istiyosa hemen ver gitsin sende hasanla gelirsin cbf150 ile hem masraflar azalır olmazmı.
maksat müşteriyi kaçırmamak.
mesut sende hemen kıvırma gelcem dedin gelicen biz anlamayız seninde topu topu 325km.var dönüşle 650km.ordada gezssen 50 al sana 700km.yol ben bu yolu istanbul içinde üç günde yapıyom bişey olmaz
makinada yüzde 4lt.yaksa al sana 28lt.benzin yapar.
bak şimdi bizde git gel 400km.yol yapıcaz benim makina yüzde 7 yakıyo yani 28lt de ben yakıcam buda 100ytl benzin yapar artı bizim 130ytl vapur var artı orda en az 70ytl yer içeriz noldu biz 300ytl harcicaz sense taş çatlasa 200ytl.
brak şimdi mızmızlığı da gel.
hemde ömür ü de iknaa et te oda gelsin yeni makinayı almıştır hem o ikiniz yavaş yavaş gelirsiniz.
sadece balıkesir beldesinde dikat edin çok radar vardır yolda yani 80km\s.i geçmeyin oralarda sorun çıkmaz.

motorda rehin sorunu yokmuş gibi bide haciz çıktı başıma..cuma günü öğrendim

görmediniz sanırım

bulosele senin arkadaşını motoru duruyormu hala
mustafa abi fiyata anlaşamıyoruz onuda haledersem hemen satıcam malum müşteri varken kaçırmamak lazım :cherry:

Son düzenleme:
bulosele iyi yapmışsın buyuklerin gönlünü almışşın havada çok güzeldi bugün

benim işte sakat gibi sınav olayından dolayı kesin bircevap alamadım kurstan yarın birdaha sorucam bakalım

mustafa abi kamenitsa takılıyon nede giderşimdi be olsa misgibi memleket birası
özcan sen zaten gelmesende mazeretin var
kamenitsa super gidiyodu ama bitti keşkem iki şişe olsaydı tırcı bi arkadaştan aldım bugün hıyarda bi koli vardı da sadece bitane aldım ama bidaki sefer alıcam koliyi:queen:
düşünmem lasım:mrgreen: :silent:yol uzun..maddi yönden kasacak beni galiba

motorda rehin sorunu yokmuş gibi bide haciz çıktı başıma..cuma günü öğrendim :salut:

mesut bişey olmaz rehinlide olsa sorun olmaz zaten hafta sonu onla uğraşamassın biliyon dimi hafta içi belki halledersin.
brak kıvırmayıda kesin bişey söyle.

blusele bratçet güzel resimler çekmişsin sonunda biraz gezmeye karar verdiğine sevindim haftayada burhaniyeye gelmeyi düşün yani baya güzel olucak.

alpino, motoru hala duruyordur heralde ama emin degilim, görürsem msn ya da e-mail isteyip sana vericem, direk sen iletisime gecersin!

sumensko, haklısın brat, yaslıları unutmamak lazım, arada bir ziyaretlerine gidip gönül almak lazım. Bugün hava güzeldi ama ara ara yagmur ciseledi ona ragmen yola cıktık.

tamam olmasa resmin çekipte koyarsın siteye ona göre kesin bi cevap evririm ok

blusele bratçet güzel resimler çekmişsin sonunda biraz gezmeye karar verdiğine sevindim haftayada burhaniyeye gelmeyi düşün yani baya güzel olucak.

Burhaniye'ye gelecektim ama cok yakın arkadasımın dügünü var o haftasonu Bursa'da.

tamam olmasa resmin çekipte koyarsın siteye ona göre kesin bi cevap evririm ok

Hastaneye arabayla geliyor, motorla degil, o yüzden resim olayı biraz sakat.Dedigim gibi onunla iletisime gecersen bir sekilde anlasırsınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar