[Bulgaristan - MT]

mesut hevesin kırılmasın ama bulosele bratçede tamamen katılıyom sana demiştim ya rzinkleri sevmem işte bu yüzden sevmiyom.
1-canlarını çok çabuk çıkarıyolar
2-kaz yaparlar kımsenin haberi olmaz toplatıp kazasız diye satrlar
3-motoru bitirirler ve senin gibi ilk böyle makina alma heveslilere çakarlar.
umarım üzülmemişsindir ama ben böyle düşünüyom bence iyice bi incelettir ama bana sorarsan bu makinayla çok lastik yakılmış ve çok haraket yapılmış yani büyük ihtimal motorda gidiktir o yüzden bi tur atıp hemen aldanma çünkü motora biraz katkı koyarlar ve canavar olur ve alanın elinde kalır sen mutlaka bi servise götür ama adamın tavsiye etiği servis olmasın.
benden bukadar inşalla istediğin gibi bir makina çıkar da üzmez seni:cat:

içiniz rahat olsun.zaten bu adamla işim arap saçına döndü.tepem attı adamı aradım ve vazgeçtiğimi söledim.almıyorum onu :farao: tam anlamıyla içim rahat değildi zaten.arayışlara devam edicem

içiniz rahat olsun.zaten bu adamla işim arap saçına döndü.tepem attı adamı aradım ve vazgeçtiğimi söledim.almıyorum onu :farao: tam anlamıyla içim rahat değildi zaten.arayışlara devam edicem

ahanda şimdi bende rahatladım hadi hayırlısı daha iyisini bulacağana eminim

Bravo Fenerbahce....:cat:

Bu arada ben Beşiktaş'liyim...:wiinkk:

Son düzenleme:
mesut herşeyin hayırlısı yenisin bulursun bırıcet

ahanda şimdi bende rahatladım hadi hayırlısı daha iyisini bulacağana eminim

afedersiniz ama iş oros....döndü.adama iyice uyuz oldum.birgün dediği bir günü tutmuyor.dedim sana paramla rezil mi olucam yaaa..almıyorum motorunu felan dedim..ayy uyy dedi ama bitmiştir kapatalım dedim kapatış o kapatış :queen:

psikopatım demiştim dimi..tepem atmasın sadece :queen:

Bravo Fenerbahce....:cat:

Bu arada ben Beşiktaş'liyim...:wiinkk:

olsun ne farkeder sonuçta ülke puanı yükseliyor hem avrupa ülkeyi tanıyor
ama ben FENERBAHÇELİYİM :queen:

afedersiniz ama iş oros....döndü.adama iyice uyuz oldum.birgün dediği bir günü tutmuyor.dedim sana paramla rezil mi olucam yaaa..almıyorum motorunu felan dedim..ayy uyy dedi ama bitmiştir kapatalım dedim kapatış o kapatış :queen:

psikopatım demiştim dimi..tepem atmasın sadece :queen:

en iyisini yaptın yenisin bulursun bakarsın içimizden biri bulur temiz bi makina

Son düzenleme:
Kanka gel sana bi ER-5 alalım diyorum dinlemiyorsun, ille de racing diyosun ama racing dedigin o Hyosung ER-5'ten yavas gidiyor.:p

heh beee daha bu akşam dedim bende boşver yaa banada yorgun bi motor gibi geldi biliyosun içim ısınmamıştı motora :cat:

bulosele yok bugün kesat zero içiyom napalım:queen:

halen kisede çıt yok:silent: :silent:

Son düzenleme:
bu iş olmıcak galiba :silent:

bulosele görün demi herkes kaçtı nededim ki şimdi ben:silent:

Son düzenleme:
Yapma böyle bratcet, saat 01:30 olmus, haliyle kacmıstır insanlar...:wiinkk:

Ben de ara ara oturuyom pc basına...Fenalık geldi artık ders calısmaktan:pale:

hadi dediin gibi olsun yarın çıkarın bir liste bakalım fazla kimsede kalmadı millet bir iki yazıyo kayboluyo sonra ben nlamadım bu işi biz macırlar baya deiştik burda :silent:

Bate, sen yunuselinin neresinde oturuyon? Gerci ben yunuseliyi cok iyi bilmiyom ama benim arkadasın ciftlikleri vardı o tarafta.

hop arkadaşlar ben burdayım dışarıya çıktım biraz malum bi takım daha eli boş gönderdik evine:queen:

1.Jotif
2.ucanteneke5
3.playboy_77
4.alpino
5.sumensko
6.yasar
7.tutkun
8.shumenli_iso
ahada liste ama şimdilik bu kadar

yok gitçektimde malesef ameliyat olunca gidemedik ama işallah yarıfinal maçına gidicem kısmet olursa

Son düzenleme:
iyi güzel listeye eklemşsin benide ama hala bir motor sahibi değiliz :pr: dün akşamdan beri hayata küstüm bee..satıcı yüzünden moralim -(eksi)lerde dolaşıyor...annemle bahtıl inanca yöneldi.dedi bak kısmet değilmiş bu işte bişey var.gel vazgeç diyor.sinirlerimi alt üst etti akşam.baya tartıştık :salut:
ne olacak benim bu halim :pr: fiyatlarda fark edilecek şekilde pahalaştı.işim gittikce zorlanıyor..off ulan off :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar