veybe bir günde almış başını gitmiş topik yahu.
13 nisanda kesin uçarız biz bukadar içkiyi içtikmi kimse tutamaz bizi:queen:
sumensko bunların hepsini içmeyelim 13 de birazını festivale bırakalım.
bratlar ne oluyooo yaa ıyıce dokturmusunuz ksımetse hepınızle tanısacaz gocmen gıbısı varmı beee vodkada olur domasnoda fark yapmaz bıze hele hele traktalılara hıc koymaz ole seyler==))))))))))))))))) mustafa abı bu arada masaları duzelttik onlar hazır grenajlarıda verdım tamire nette buldum bı yer bahcelıevlerde o yapacak 150 falan tuat dedı boya falan hersey dahil hafta sonu olmadan sadece on masaları takabılcezmi beraber
valla iso bişey diyemicem sen hazırlıklı ol dicem ama hangi vardiya çalışıyon ben anca işten sonra bi uğrayıp amortisörleri takarız ama ıvır zıvırları sen toplarsın.daha olmassa cumartesi ben servise gidecem bakıma dönünce komple toplarız tabi biraz da yakıt gerekebilir toplarken:queen:
sumensko içmediğin gün var mı :queen: mübarek sünger gibi :queen:
brakın sumenskoyu çeksin beyav bende onun gibi anca akşamdaaan akşamaaa içiyom
iso dier resimleride koysana beyav görsün gratskiler bizim sahili yani:cherry:
ya benim şuna kafam takıldı nezaman girsem siteye uçantenere çıkıyor neden acaba hep cıkaca zamanamı denk geliyom acaba:silent::silent:
lekanoş iyi geceler :cat:
ya bratçet niye takılıyo kafana böyle şeyler sadece aynı zamanda denk gelmiyoz işte benim gece saatim var 00,00 geçince kapatıyom dükkanı yoksam içişlri bakanı çok dır dır yapıyo
valla bende kararsız kaldım şimdi ama onlar bizim dilimizden anlamazlar yaa..biz free takılalım..sesinizi çıkarmayın :wiinkk: yolda karşılaşırsak slmlaşırız.güzergah aynı değil çünkü.ne biz onların planını bozalım nede onlar bizim
evet mesuta katılıyom biz daha mangal yapçaz huyoyu ıslatacaz onların planı bize yan düşer hem biz çok daha önceden karar vermiştik.