[Bulgaristan - MT]

ucanteneke5 yada alpino mecidiyeköyde bir hyosung buldum adamla görüştüm.6750 fiyat biçmiş.tabi ben hemen pazarlık yapmaya başladım.adam dedi ki gel gör motoru sonra oturalım masaya pazarlığını yapalım dedi.ikinizden biri bu motoru görmeye gidebilir mi acaba?sizden rica ediyorum.pazarlığı sıkı tutun ama..gitme yada gitmeme konusunda bilgi verirseniz sevinirim

serdar gördün mü lennnnnnnn.hemde fıçı içiyor.benim en sevdiğimden :pr:
motorum olsa atlar gelirdim şimdi.psikopatım ben gelirdim valla :queen:

Brate Hasan Gelıyomu Hıc Konustunmu Onunla Msne Gelsene Be Bratee Walla Yarın Mustafa Abı Gelecek Oglen ıste ıstersen Sende Gel Bıze Hasar Tespıt Yapacaz Neyı Var Neyı Yok Bakacaz ısın Yoksa Gel Sende Saat 12:00 De Bızde Ol Brate Bak Motor Yetısmezse Senle Beraber Gıderız Atlarım Walla Arkana Ok

sizin kadar şanslı değilim şu anda ama en beyazından dediysem süt yanii :queen: hemde dost marka 1 litrelik iğrennçççççç:queen:

yok evde içecek başka bişey bulamadım burontozorus bi kardeşim var herşeyi süpürmüş banada bu kaldı :mrgreen:

burası yalova gece 10 dedin ayvayı yedin :) mahallenin orada nöbetçi bakkal var ama tekel ürünü yok sofi bakkal :cherry:

Brate Hasan Gelıyomu Hıc Konustunmu Onunla Msne Gelsene Be Bratee Walla Yarın Mustafa Abı Gelecek Oglen ıste ıstersen Sende Gel Bıze Hasar Tespıt Yapacaz Neyı Var Neyı Yok Bakacaz ısın Yoksa Gel Sende Saat 12:00 De Bızde Ol Brate Bak Motor Yetısmezse Senle Beraber Gıderız Atlarım Walla Arkana Ok

yayırdır kaza felan yoktur umarım kardeş arızamı var motorda aramıza hoşgeldin

bizim burda hep bulunur açık ye sizde nasıl olmaz

çadır tulum fiyatlarını bilen varmı aranızda yarın bursaya çıkıp bakıcam da lazım olacak festivallerde felan

Son düzenleme:
buranında özelliği buu aradığını bulamıyon hayat hemen bitiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar