bugün doğum günüm.!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoppidi hoppidi hoppidi
Nice mutlu yıllar dilerim:rendeer:
:thumleft:::biggrinn::haapppy:::deliir::::sapka::::wish::::wish::::sorcerer::151::::jester::

Forumdan Uzaklaştırıldı
ah be hacı nasıl da unuttum ben senın dugum gunun oldugunu yhaaa:queen:
bak bu sana armaganım ufak bı pasta afıyet olsun:rendeer:

bu da benım dogum gunu pastam olcak sıparısı verdım:queen:

haydı bana afıye olsun :queen:

YAW YEGENIM BU TUR OLAYLAR bızden gectı böle pastalarla bekarlıga veda partılerı gıbı dogum gunlerı yapamıyoz:pr: pehhhh sen benı genc lıgımde gorcektın :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
YAW YEGENIM BU TUR OLAYLAR bızden gectı böle pastalarla bekarlıga veda partılerı gıbı dogum gunlerı yapamıyoz:pr: pehhhh sen benı genc lıgımde gorcektın :queen:

ne dememkkk yaa:( yaa bu kadarda unutuldugumu dusunmemistimmm:salut:

ne dememkkk yaa:( yaa bu kadarda unutuldugumu dusunmemistimmm:salut:

yaww güzel bacım iide senin kımse dogum gununu bılmıyodur emınım nuıhayetınde sanal bı ortam ama burda bıle hatırlanmak guzel dır :rendeer: bende en içten dileklerimlen dogum gununu kutluyorum falan yanı:rendeer:

ali demir kardesım bak sende çok çakal birisine benziyon :ppastalar falan heee noluyo len bızım mt.nin kızlarına kur mu yapıyon lan çakal::pala:::)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaww güzel bacım iide senin kımse dogum gununu bılmıyodur emınım nuıhayetınde sanal bı ortam ama burda bıle hatırlanmak guzel dır :rendeer: bende en içten dileklerimlen dogum gununu kutluyorum falan yanı:rendeer:

ali demir kardesım bak sende çok çakal birisine benziyon :ppastalar falan heee noluyo len bızım mt.nin kızlarına kur mu yapıyon lan çakal::pala:::)

saolasnnn:cat:

ah be hacı abi yok öle bi niyet bak ne guzel pasta falan olayına gırdık :queen: hemide benim tipim deil hıhhh :queen::queen::queen:

MutLu YıLLar

dogumgunu1nh.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar