- Konu Yazar
Benim eski hyobusa yı sattım (Hyosung)... Satınca birden boşluğa düştüğümü hissettim.. Aslında motor almak için mayıs ayını bekliyordum fakat olmadı yine sabredemedim. Forum daimi üyelerinden Cakalaz'ı tanırsınız. Onunla motorunu bana satması için uzun zamandır konuşuyordum. Allah için çako motoruna çok iyi bakan bilinçli bir motosiklet kullanıcısıdır. Neyse uzun süren uğraşlar ve görüşmelerden sonra motorunu satın aldım.... Honda CBR600F.. Orjinal 36000 km de, bakımları yeni yapılmış tertemiz bir motor...
Avantajlarım ;
1 - Motosiklet'i Rizden trabzona aldım geldim, 20-30 tl benzin masrafı çıktı sadece, onuda saolsun cakalaz karşıladı
2 - Motosiklet tanıdığım, bildiğim uzun bir süredir beraber yediğimiz ve içtiğimiz cakalazın motoru olduğu için gönül rahatlığıyla aldım.
3 - Motosiklet bakımdan yeni çıktı ve 4000-5000 km sonra ancak bakım yaptıracağım.
4 - Buji, akü, zincir dişli takımı vs.. gibi parçalar yeni değişti...
5 - Noter masrafını cakalaza kastım :queen: Web sitesi yapmam karşılığında tabi :thumleft:
6 - Rizede ki motor ustası İsmail ustanın işçiliği dillere destandır. Bu yüzden usta açısından da yine içim rahat.
7 - Motorun tüm yedek parçaları cakalaz tarafından tarafıma verilmiştir.
8 - Motorun brandasını hediye olarak aldım :flower:
9 - Motoru rize'den cakalaz sürerek trabzona kapıma kadar getirdi (Çok yağmur vardı valla)
10- Motorun sağ grenajındaki çiziklerin tamiri ve egzost bakımı için cakalazdan "onları da ben yaptıracağum kanki, sen merak etma" sözünü aldım :rendeer:
ve yeni motorumun fotoğrafları...
Avantajlarım ;
1 - Motosiklet'i Rizden trabzona aldım geldim, 20-30 tl benzin masrafı çıktı sadece, onuda saolsun cakalaz karşıladı
2 - Motosiklet tanıdığım, bildiğim uzun bir süredir beraber yediğimiz ve içtiğimiz cakalazın motoru olduğu için gönül rahatlığıyla aldım.
3 - Motosiklet bakımdan yeni çıktı ve 4000-5000 km sonra ancak bakım yaptıracağım.
4 - Buji, akü, zincir dişli takımı vs.. gibi parçalar yeni değişti...
5 - Noter masrafını cakalaza kastım :queen: Web sitesi yapmam karşılığında tabi :thumleft:
6 - Rizede ki motor ustası İsmail ustanın işçiliği dillere destandır. Bu yüzden usta açısından da yine içim rahat.
7 - Motorun tüm yedek parçaları cakalaz tarafından tarafıma verilmiştir.
8 - Motorun brandasını hediye olarak aldım :flower:
9 - Motoru rize'den cakalaz sürerek trabzona kapıma kadar getirdi (Çok yağmur vardı valla)
10- Motorun sağ grenajındaki çiziklerin tamiri ve egzost bakımı için cakalazdan "onları da ben yaptıracağum kanki, sen merak etma" sözünü aldım :rendeer:
ve yeni motorumun fotoğrafları...