buda benim windy :)

bende bişeyler yapmaya çalıştım ama elimden bu kadar geldi inşallah devamıda olur :)

sırada egsozu büyütmeyi düşünüorum ve arka lastiğin aynı janta farklı kalın lastik takılması mümkünmü acaba bien varmı ?:silent: :)

Son düzenleme:
biri kırıldı birini takmakda abes olur die takmadım..ybr aynası düşünüorum şuan.. :)

Arka lastıklerı 100 luk lastık uyabılır...Motorda guzel gule gule kullan..

Motor güzel hoş olmuşta senin ön sinyallerinde nerde bakalım :mrgreen: Motosiklet.net kullanıcılarının gözünden bişey kaçmaz :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kırmızı motora yeşil renk olmamıs , kırmızı siyah ağırlıklı olsa sanırım daha güzel olur (orjinalı)

CBA

helal güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan kazasız belasız

:bounce::pale:ufak bi kaza sonucu aynalar ve sinyaller kırıldı işte kullanmıorum die almadım da böle duruor :)

heralde eve girmiyordu onun için söktü arkadaş :)
ilk resimde :wiinkk:

motoru içeri alıorum çünkü yılda sadece 3 ay kullanıorum tatilden tatile yazdan yaza gidioruz motor orda kalıyor içeri alıoruz :D her bindiğimde sıfır motora biniyormuş hissi veriyor...:) 2007 olmasına rağmen daha 1500 km de :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor fena degil be ya..:)..ama yeşil cidden gitmemiş dostum..bi de ön çamurluk yazısı..:)..sadeliği sevdiğimden galiba ama zevkler tartışılmıyor dimi..:)..kazasız sürüşler...;)

teşekkürler peki şöyle sorayım o zaman kırmızı motora ne gider sizce yeşilleri hangi renge çevirmeliyim ?

yokmu yaa bi fikir verecek kimse ?

milleettt :):) ya ykmu kırmızı motora nasıl aksesuar sticker yapabilriim hangi renkleri önerirsiniz yeşili beğenmedi kimse ??

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar