Buda Benim Hobim :) Kümes Hayvanlarım

çok fotograf çeken biri degilim hali hazırda vardı.Onları sizlerle paylasmak istedim.Sayfa çok keyifli ben de mumkun oldugunca paylasımlarla katkıda bulunacagım.
vgs almakla ıyı bır tercıh yapmıssın.makıne uretıcılerı arasında arge'ye en cok onem veren fırmadır.Ben de vgs kullanıyorum.Ana kucaklarını kendım yaptım.Su an yetmedıgınden bır kac kat ılave edecegım.

fotoraf0138.jpg

fotoraf0059e.jpg

fotoraf0054.jpg

fotoraf0049h.jpg

Ben geldim :)
Elimde kalan son hayvanların son resimleri :santa:

Bu halden

hpim0028.jpg

Bu hale gelen ördeklerim :cherry:

hpim0135.jpg

Bu halden

hpim5771.jpg

Bu hale gelen kazlarım

hpim0258.jpg

hpim0255.jpg

:)

Ustadan kaz , ördek paketleme yöntemleri :cherry:

dscf0103f.jpg

Bir bagaj kafa :queen:

dscf0152l.jpg

dscf0154x.jpg

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:12 ----------

23 sayfadır hobimle alakalı birçok resim video paylaştım sadece 2-3 bıldırcınla başladım sonra sayılarını bilmediğim kadar hayvanım oldu.Birçok farklı türde yüzlerce hayvan besledim.Binlerce hayvan ürettim hepsi geldi geçti.
Daha öncede belirttiğim gibi iş dolayısı ile balıkesirden bursaaya taşındım ve bu hobiye ara vermek zorunda kaldım.O yüzlerce hayvandan şuanda elimde sadece alttaki resimde olan 4 tane civciv kaldı :) onlarıda numune bıraktım severim diye.Demem o ki bu konuda artık yeni resimler ekleyip paylaşımda bulunmam zor.
Bursada yeni oluşum içerisindeyim :cherry: 3-4 ay sonra buluşmak üzere hoşçakalın :salut:

dscf9591.jpg

nasıl bir oluşum içindesin merak ettim...umarım burda bizim de tanık olduğumuz süreçte edindiğin birikimi kullanabileceğin bi oluşumdur. Böylece hem sevdiğin işi de yapmış olursun...

Apartmadan bile beslersin gibime geliyor ya hadi neyse :mrgreen:

Neden olmasın :)

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

nasıl bir oluşum içindesin merak ettim...umarım burda bizim de tanık olduğumuz süreçte edindiğin birikimi kullanabileceğin bi oluşumdur. Böylece hem sevdiğin işi de yapmış olursun...

Yer ayarlamaya bakıyorum,sonra kafes kümes yeni hayvanlar vs ama şimdi değil yaz başında.Yani büyük birşey düşünmüyorum hobi olarak devam ettireceğim :cat:

muhabbet kuşlarında tünekte sarılı olan şey ne ? tırnak törpü amaçlımı ?

Çok güzel hocam, inşallah yeni yerin dahada güzel olur bizde ziyaret ederiz. Bende severim, şimdi biraz tavukla tavus kuşlarım var geçen sene 24 tane yarkamı bir gecede telef ettiler bu yaz yeni bi kümes yapmam lagzım.

02 - 04 - 2013

Yapmış olduğum keklik kafesi

26018520.jpg

jcghb.jpg

nvmj.jpg

hpim0167j.jpg

zfedsf.jpg

hpim0163y.jpg

hpim0164f.jpg

hpim0166c.jpg

gfsx.jpg

47930623.jpg

hpim0168.JPG

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

Ve bu apartmanın ev sahipleri :queen:

hpim0213.jpg

hpim0208t.jpg

hpim0212.jpg

hpim0211b.jpg

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Bıldırcın Kolleksiyonu yapıyorum elimde olan cinsler

Amerikan Bıldırcın
Japon Bıldırcın
Albino Bıldırcın
Bob White
Kırmızı Bob White ( Red Tennesse)
Beyaz Bob White ( White Bob White)
Sarı Bob White ( Mexican Bob White)
Kalifornia Bıldırcını
Gambıl Bıldırcını
Pullu Bıldırcını
Çin Bıldırcını

Bunların resimlerinide çekip eklerim

kardeşim bu tavuklar kırkayakları yer mi zira bizim bahçe kırkayak dolu her gece çamaşır suyuyla temizliyorum 100e yakın iki tane civciv alayım dedim bu arada kafeste on numara olmuş:)

Öyle bir yerki çatur çutur , haldur huldur vede paldur küldür :cherry: Çok severler hemde.Ama civciv değil biraz büyük al palaz yada büyük tavuk.

Öyle bir yerki çatur çutur , haldur huldur vede paldur küldür :cherry: Çok severler hemde.Ama civciv değil biraz büyük al palaz yada büyük tavuk.
Değil kırkayak,bizimkiler vahşi herhalde danaburnu bile yiyorlar,hiç affetmiyorlar.Bizde de var 20 tane tavuk,organik yumurta 10 numara oluyor.

kendim büyütmek istiyorum açıkcası o yüzden civciv düşündüm:) 4 5 yıldır boş kalmış şimdi biz varız 5 aydır ama ilaca verdğim paranın haddi hesabı yok:pale: en sonunda bastım çamaşır suyunu ilaç satıcısı abi aman bitmesin senden kazandığımı kimseden kazanamıyorum diyor:pr: birde ben muhabbet kuşu için kafes yapayım diyorum bursa da nereden bulabilirim telini kaynak makinesi ve canavarım da var

hazır kafeslere bakabilirsin ucuz yollu yok ben yapacağım dersen yardımcı olurum.Nasıl bir kafes yapmayı düşünüyorsun ve nasıl bir telden.Nalburlardan bakabilirsin yada carfurun çaprazında bizim muhallebicisinin yanında yeşilkuşak var onda tel çeşitleri mevcut.

Yada biraz görüntüsü güzel olsun uğraşayım dersen kavela alıp yaparsın değişik olur .

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-maket-8-mm-kavela-112943458/detay

vay be negüzel hobiymiş . bende tavuk besledim . hayvanı yedirdik besledik şişti köpek kadar oldu . mahalleye korku saldı. çoluk cocuk sahip ayırtmadı . herkesi gagadan gecirdi .
artık dayanamadım bahcesi olan bi akrabamıza verdik . ama efsanesi dilden dile yayıldı . gaddarlıkta sınır tanımayan bu hayvana sevgiyle bağlı olmama karşın tavuklarla olan tüm bildiklerimi değiştirmişti . Ama sen baya farklı bişe yapmışın benim gibi yüz göz olmuyon sanırım :) . hem istanbulda olmuyo böle azcık şehir dışı olacak . apartta hayvan beslenmiyo .
zaten hayvanların doğada daha mutlu olduklarını düşünmüşümdür . hapse gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar