Aslina bakarsan evimiz mustakil. Bahcemiz falan var. Ama yanda apartuman var. Oradan killik gelebilir diye düsünüyorum. Bugün yapayim yarin sikayet gelirse kaldiririm gibi bir düsünce icine girmek istemiyorum. CÜnkü neticede kumes yapacagim. bide acaba bu tavuklar bahcedeki bitkileri didiklerler mi yaw? Bahcede salik vaziyette köpekte var kedi de var bu hayvanlarin tavuklarla gecinmeleri nasil olur acaba?
Eger yapacak olursam emin ol civcivleri senden alirim
Bu arada konuyu takip ettigim favori konulari arasina aliyorum ki her aradigimda bulabileyim
Bravo sana tebrik ve takdir ediyorum yaptiklarini...
Bahcedeki bitkileri çiçekleri marulları soğanları afiyetle yer

Kedi köpek birşey demez iyi geçinirler , köpek itlik yapıp öğle yemeği yapmaya kalkmassa
Tavuk olmaz dersen ufak bir kafeste bıldırcın bakabilirsin yumurtalarını alır yersin doktorlar tarafından tavsiye ediliyor ilaç niyetine her derde deva

Taze git al kümesten kır iç :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
canı gönülden kutlarım mükemmel görüntüler.
Gerçekten bakmak istersen neden olmasın balkonda bakanı biliyorum :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
valla heveslendim gültekin abi, 130 u gördüm gelsede bilgilendirse. Bu arada o nasıl nick
öyle
Tavuklar horozsuz olur mu, illa horoz lazım mı kümese? Sadece yımırta için tavuk beslerim ben
Horozsuz olur yumurtalardan yavru çıkmaz.Bir çok kişi böyle yapıyor erkekler çevreye komşulara rahatsızlık verdiği için sadece dişilerini bakıyorlar bir sorun olmaz.Ama ilerde tavuğun gurk olurda yumurtalara oturup yavru çıkarmak isterse tavuğa yazık olur
O zaman başka yerden yumurta bulup koyarsın altına :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 ----------
Çok heveslendim be, terasda yetiştirebilir miyim:mrgreen:
Yanlız takıldığım bişey var, yumurtları biriktirip kafana göre istediğin bir zamanda mı makineye alıyorsun?
O yumurtaların hepsi döllenmiş yumurta di mi
Yumurtaları biriktirip koyuyorum makineye istediğim zamanda ama genelde zamanlamada ayarlamalar aypıyorum mesele ördek 28 günde çıkıyor tavuk 21 bıldırcın 18 ilk önce ördekleri koyuyorum bir hafta sonra tavukları bir hafta sonra bıldırcınları çıkımları aynı zamana denk gelsin diye.
Yumurtaların hepsi döllenmiş yumurta yoksa yavru çıkmaz.Makineye koyduktan 10 gün sonra kuvvetli ışık ( power led ) tuttuğunda içeride oluşmaya başlayan civciv gözükür civciv oluşmaya başlamamışsa dölsüzdür makineden çıkarılır.
Çıkıma yaklaştığı zaman lamba ile hareket ettiğini görürsün hatta kalp atışlarını duyarsın