buda benim fazer...

öncelikle hayırlısı olsun kardeşim bende yakında motorumu değiştircem gerçi param elimi geçince başlık acıcamda. kararsız kaldıgım motorlar arasında bu. arkadaşım yakıt sarfiyatı nasıl bunun? 250 falan var mı? gidişi falan? biraz bilgi verirmisin izlenimlerini anlatırmısın?

güle güle bin .. fazer'a dikkat et hele virajlarda çok kancık motor arkayı hemen salıyor. sağı solu belli değil virajda bi dengeli bi dengezis kancık.motoru yatırarak dönerken çok dikkatli ol birebir şahidiyim bu motorun

evet motor hakkındaki izlenimlerini de yazarsan daha faydalı olucak
bu motoru almayı düşünenlere ve benim gibi meraklılara çok makbule geçer :D

yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim..

yakıt tüketimi olarak 6 -8 litre arası bişey yakıyor tahminimDaha depoyu fulleyip bi hesap yapmadım ama aşagı yukarı benzine verdiğim paradan hesap bu..

bi arkadaş arka tekerin kaymasıyla ilgili bişey solemiş..virajlarda yatırırken bazen arkayı kaydırıyor ama o benim dengesiz gaz vermemden veya frenlememden oldugunu tahmin ediyorum motorla ilgili virajlarada kötü diye bi yorum duymadım daha da önce.ama arka teker diğer motorlara göre daha kolay kitleniyor bunu duymayan kalmamıştır zaten heralde:)

motordan da çok memnunum zaten almadan önce baya bir araştırmıştım bu kategori ve fiyatta en iyisi fazer diye düşünüyorum..almayı düşünenlere de tavsiye ederim..

yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim..

yakıt tüketimi olarak 6 -8 litre arası bişey yakıyor tahminimDaha depoyu fulleyip bi hesap yapmadım ama aşagı yukarı benzine verdiğim paradan hesap bu..

bi arkadaş arka tekerin kaymasıyla ilgili bişey solemiş..virajlarda yatırırken bazen arkayı kaydırıyor ama o benim dengesiz gaz vermemden veya frenlememden oldugunu tahmin ediyorum motorla ilgili virajlarada kötü diye bi yorum duymadım daha da önce.ama arka teker diğer motorlara göre daha kolay kitleniyor bunu duymayan kalmamıştır zaten heralde:)

motordan da çok memnunum zaten almadan önce baya bir araştırmıştım bu kategori ve fiyatta en iyisi fazer diye düşünüyorum..almayı düşünenlere de tavsiye ederim..

max sürat nedir fazerda ve İdeal olarak kaç km süratle gidebiliyor 120km/s rahat gidebiliyormu mesela :silent:

fazer in hayırlı olsun..
tipini beğendiğim motorlardan bi tanesi fazer ...
kazasız belasız sürüşler ...

max sürat nedir fazerda ve İdeal olarak kaç km süratle gidebiliyor 120km/s rahat gidebiliyormu mesela :silent:

max süratını bilmiyorum ama 280 civarı bişey diye duydum..
motor gücünü yola çok güzel aktarıyo bi hayabusa (buarada hayabusa kullanmışlığım yok oda duyum yani) gibi olmasada 120 km/s civarı hızlarda bana göre konforlu ...:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun Mabad.Full korumalı,dikkatli,güvenli ve kazadan beladan uzak,keyifle kullanmanı dilerim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar