Güle güle kullan dostum.:rendeer:
Yeri değil ama bir şey sorucam; 20kmh'ı felan geçtikten sonra motor zangır zangır titriyor mu:silent:
kardeş titreme derken 120 ye çıktım tık yok. 20 dede titremesi bilmiyorum ama mekanik aksamla alakalıdır. bi grenajları komple sökmüştüm bakım yaparken o arada kafa grenajının altındaki plastiği tam sıkamışım ondan bi titreme sesi yaptı baya dediğin gibi 20 lerde falanda başka sorunum yok.
Yahtın beni ertechr: :queen::queen::queen:
hımm ya abicim sen 1.79 boyunla motora biraz fazla gelmişsin bende bu motordan almak istiyodum sen belim ağrıyo demişsin ben 1.87 boyla napıcam bu motorlar::salut: hayellerim suyamı düştü galiba
allah kaza bela vermesin,, cbr güzel bir başlangıç motoru hatta en iyisi
başkentin_asi_pilotu;benim motor litre olarak fiyat hesaplamadım fakat km olarak 1 depo yani 10lt ile 305 km şehir içi ve dışı olmak üzre hesapladım.
kuyeleri çözmek biraz zor kardeş ya taşı sıksalar suyunu çıkarırlar, adamlar bmw,mersedes çıkma fren balatası felan çaktırıyorlar bitik balatalar yerine(helal olsun), yakıt tasarrufunada bi çözüm bulmuşlardır .
Etimesguttatım bende. Bir hafta sonu Çamlıdere yaparız belki :wiinkk:autonomous
sağol kardeş pek ankarada durma şansım olmuyo genelde kırşehir kyseri yolcuyuz ama hafta sonları ankaradayız. benim ev etlikte sen nerdensin?