- Katılım
- 4 May 2010
- Mesajlar
- 3,235
Tasarım ve detaylar çok güzel. Bir V2 hastası olarak onu da onayladım.
Fakat 250cc 18 beygir nedir arkadaş ?
Fakat 250cc 18 beygir nedir arkadaş ?
Royal Enfield 500cc 30 küsur beygir ama tipi muhteşem. Şekil olsun diye alınır. Hem hava soğutmalı 250cc için 18 beygir gayet normal.Tasarım ve detaylar çok güzel. Bir V2 hastası olarak onu da onayladım.
Fakat 250cc 18 beygir nedir arkadaş ?
Royal Enfield 500cc 30 küsur beygir ama tipi muhteşem. Şekil olsun diye alınır. Hem hava soğutmalı 250cc için 18 beygir gayet normal.
Royal Enfield 500cc 30 küsur beygir ama tipi muhteşem. Şekil olsun diye alınır. Hem hava soğutmalı 250cc için 18 beygir gayet normal.
Silindirin arka tarafından siyah bi boruyla çıkıp sürücü sağ ayaklığı hizasından egzoza bağlanıyor.
İlan yeri Aydın Nazilli yani Mondial'in fabrikasının olduğu yer. Test motorlarının birine plaka çıkarmışlar onu satıyolar. Üzerinde de 2000 liralık egzoz varmış yeni gelecek motorlar bu fiyattan olacak diye bişey yok. O egzozu ekstradan satabilirler tabi.Fiyat konusunda yanılmayalım dostlar, sahibinde Dr bir adet mevcut, fiyatı 12 900 tl. Geldiğinde iyice kol olur bunun fiyat.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yat-turkiye-de-tek.cafe-racer-329243075/detay
İlan yeri Aydın Nazilli yani Mondial'in fabrikasının olduğu yer. Test motorlarının birine plaka çıkarmışlar onu satıyolar. Üzerinde de 2000 liralık egzoz varmış yeni gelecek motorlar bu fiyattan olacak diye bişey yok. O egzozu ekstradan satabilirler tabi.
Bu motorda virago 250 motoru mu var acaba, ya da onun baska bir versiyonu Srv250 de olabilir.
Ama spesifikasyonlarinda silindir basina 4 supap diyor, bu da daha cok beygir veya tork demek olmaliydi. Belki bir hata vardir.
http://img-webike-370429.c.cdn77.org/mm/newbike/834srv250_199204/srv250_199204.jpg
Allah Allah bendemi sorun var yoksa ilk kez mondialin bir motoru çok mu güzel olmuşş