Mondial Buccaneer 250i V-Twin Enjeksiyonlu Cafe Racer

Çok güzel fakat V motorun olası bir arizasinda bisikletçiden bozma servisleri napar diye düşünüyorum şuan.

Motosikleti
'13 Inazuma
250lik motor var, olmuşu 17 beygir. Nedir bu arkadaş.

Bi de bu cafe racer değil, street tracker

Son düzenleme:
Mondial bir açığı doldurmuş. Tip 10 numara, fiyat uygun. Bu motor başlangıç motoru olarak çok satar.

Bence model olarak son derece güzel trafikte bu motoru çok görürüz diye düşünüyorum

Moderatör
59 standart birşey ise Tekirdağ'lılar düşünsün :p

Bazen resimlerde güzel gözüken karşısına geçince çirkin, bazende resimde çirkin gözüken karşısına geçince güzel gözüküyor.
Resimlerde bana göre güzel değil, karşısına geçince ne olur bakmak lazım.
Ah bir de şunların 400 cc olanlarını üretseler artık biz orta yaşlı insanlar için alıp ömür boyu kullansak.

59 standart birşey ise Tekirdağ'lılar düşünsün :p

Bazen resimlerde güzel gözüken karşısına geçince çirkin, bazende resimde çirkin gözüken karşısına geçince güzel gözüküyor.
Resimlerde bana göre güzel değil, karşısına geçince ne olur bakmak lazım.
Ah bir de şunların 400 cc olanlarını üretseler artık biz orta yaşlı insanlar için alıp ömür boyu kullansak.
400'lük Shineray var onu da getirdiler

rx3

Servis işini ince eleyip sık d okusa lar her önüne gelene vermesse ler olacak sanki .Ama bi 5 10 yıl lazım sanırım onada

Mondial bu,son teknoloji ile çift silindiri ,tek egsoz çıkışlı yaptırmışlardır hayret birşeysiniz yaw.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kara sineğe benziyor mübarek.fazla yaşamaz.hız göstergesi fazla göstermiyordur inşallah rx3 evo gibi. malzemeden çalmasalar iş yapar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar