Fazla birşey söylemeye gerek kalmamış,bende wurth kullanıyorum ve çok memnunum,çoğu arkadaşın söylediği gibi castrol den herkes rahatsız.Gaz yağı değil temizleme spreyi kullanıyoruz.
Ek bilgi:Honda konşuk motor servisinde 400ml 35tl.Ve bu internette dahil bulduğum en iyi fiyat.Gerçi en fazla 45tl ye yakın piyasada.
isteyen yokmu? alalım 6 tane.würth piyasada 40 liraya satılıyor. Bende würth merkezi aradım, toptancı gibi pazarlık ettim, 6 lı koli alırsak adeti 28 liraya geliyor. Eğer almak isteyen varsa toplanıp alalım.
Her markayı kullandım, böyle kaiteli bir yağa rastlamadım. Janta kesinlikle sıçrama yapmıyor ve redline kullanımlarda çok güven veriyor
Valla ben varım, fiyat 28 fena değil gibi. Ama Ankaradayım, bir de oradan buraya kargo parası felan... Bir anlamı kalmaz..isteyen yokmu? alalım 6 tane.![]()
Ankaradan başka bir alıcı daha çıkar belki bekleyelim. Bende kesinlikle başka yağ sıkmam bundan sonra.Würth bu zincir yağını yüksek sürate çıkan ve güçlü makineler için öneriyor. O makinelerin de neredeyse tamamı O-ring zincir kullanıyor. Yani bu yağın o-ring'lere uygun olmadığını düşünmek mümkün değil. Ben HHS 2000 modelini kullanmaya başladım. Çok iyi gibi. Kontrol ediyorum hergün. Ve herseferinde bu güne kadar kullandığım Forch'a lanet ediyorum
Valla ben varım, fiyat 28 fena değil gibi. Ama Ankaradayım, bir de oradan buraya kargo parası felan... Bir anlamı kalmaz..
Ankara da bu yağ nerde satılıyor bilen var mı yada uygun bir internet sitesi![]()
Würth kendi sitesinde 3 Lü paket 50 tl
Ben az önce sipariş ettim. Kargosu + havale masrafı ile 30 tl ye gelmedi. Üstelik 500 ml büyük boy. Bence bedava.
Sizin aldığınız sanirim Hhs 2000 olan model, açıklamalarda zincir yağı olarak, SABESTO ZINCIR YAGLAMA SPREYİ 400ML bu geçiyor ve fiyatı 3 tl sanırım daha pahalı. Ben bunu bir kampanya dönemine denk getirerek kargo dahil 23 tllere almıştım. Oldukçada memnunum.