Bu Würth zincir spreyini kullanan arkadaş var mı?

bende senelerce kullandım Würth çok iyi bir markadır.matba makinelerinin dişli ve zincirlerinde kullanıyoruz.sonuçta alman malı.adamlar işi biliyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 20 tl ye aldım adama bide fırça kaydım pahallı değilmi bu diye :) burda fiyatları görünce afalladım :) ,adamdan akşam bir özür dileyeyim

bende castrolden würth e geçmek istiyorum.söylenildiği gibi castrol çok yapışkan ve bütün tozu pisliği zincirin üzerine topluyor.würth ü nerelerde bulabiliriz ankarada?alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi?...saygılar...

ben soyliyim bauhause da 20 liraya aldım.

castrol onermiyorum bende.onceden yokluktan castol zincir yağı alıyordum piyasada en cok bulunan zincir yağı.bu kadar pis bi yağ daha yok resmen bize kakaladılar o yağı.nekadar pislik varsa zincirde cantta catalda

bir yanlışınız var yada yanlış bende ilk zamanlar würt kullanıyordum würt güzel ama cok dayanıklı değil zincir ısınınca akmaya başlıyor ve yan sehpanın orası felan yağ içinde kalıyordu şu an castrol kullanıyorum bir hayli uzun süre yağlı kalıyor ve hiç bir sıçrama yapmıyor

Bugün aldım bundan ben de. Bakalım nasılmış...

Würth HHS Drylube (zincir yağı) + Würth Bremsen Reiniger (Fren balata temizleyici) 30 lira.

Aldınız hayırlı olsun . Nereden aldığınızıda yazsaydınız. Soranlar olabilir.

Würth konusunda benim için herzaman alınabilicek en iyi markadır.
Cam suyu katkısına kadar kullanmışlığım vardır. Sileceği çalıştırdığınızda ön cam yok oluyor. O derece temizler. Sprey yağı olsun sıvı contası olsun her zaman kullandığımın en iyisi oldu.

Arkadaşlar bu Würth'ü ankarada nereden bulabiliriz? Bauhouse'a baktım yok. Mümkünse uygun fiyattan satan biyer olsun, nette kimi yer 38 TL ye kimisi de 25 TL ye satıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben diger würth ürünlerini kullaniyorum motosikletimde ve diyebilirimki kullandigim en kaliteli marka.

1 aydır würth zincir spreyi kullanıyorum kir toplamıyo,sıçratmıyo zincir pırıl pırıl indirimli 25 tl ye aldım normal fiyatı 44 tel birtane elinmde fazlalık var isteyene verebilirim :cherry:

1 aydır würth zincir spreyi kullanıyorum kir toplamıyo,sıçratmıyo zincir pırıl pırıl indirimli 25 tl ye aldım normal fiyatı 44 tel birtane elinmde fazlalık var isteyene verebilirim :cherry:

[MENTION=46388]sinka251[/MENTION], nereden aldın?? 25 TL çok iyi fiyat.

motul veya ıphon kullanıyorum
ikisindende memnunum.
SELENIA tutela,fiyatı çok uygunmuş denemek lazım.

wurth silikon spreyini balata temizleyicisini bilirim oto bakımlarda ve kuaforde kullanırdık zincir yagı alıcam size bir sorum var zincir temizleme ve yaglama işlemi nasıl uygulanıyor yanı tamam temizlemede direk sıkıp akıtıyoruz peki yag sıkmanın bir oranı var mı bir kere fıs mı yapıcaz yoksa zincirin üstünden 4 5 kere geçiçek miyiz.

Förch sprey Zincir yağı aldım feyizoğlundan 500 ml büyük ambalaj 29 tl. Çok kaliteli, yağlama özelliği çok yüksek, zincire güzel nüfus ediyor, etkisi uzun sürüyor ve en çok beğendiğim özelliği ise, janta hiç sıçrama yapmıyor. Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca mililitre yani hacim ve tl olarak ta çok çok uygun.

30 tlye almistim bpden sonra castrole gectim guzel yagliyor ama ayari iyi tutturmak lazim yoksa damliyor ama kuruduktan sonra sorun yok

würth piyasada 40 liraya satılıyor. Bende würth merkezi aradım, toptancı gibi pazarlık ettim, 6 lı koli alırsak adeti 28 liraya geliyor. Eğer almak isteyen varsa toplanıp alalım.
Her markayı kullandım, böyle kaiteli bir yağa rastlamadım. Janta kesinlikle sıçrama yapmıyor ve redline kullanımlarda çok güven veriyor

Çok ince bir yağ diye biliyorum dostum. Pek de yapışkan değilmiş diye duydum O-ring zincirler için yapışkan olması çok önemli. Ben Valvolin kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Tek bir kötü yanı var valvolinin bem beyaz yapıyor zinciri :) Renkli zincir kullamıyorsan pek de önemli değil diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar