Bu Würth zincir spreyini kullanan arkadaş var mı?

Süper bir ürün. herhangi bir yorumu okumadan yazıyrum. inanıyorum ki işi bilen memnun kalır. temizlenmiş ve kurulanmış zincir uzerıne sıkıldıktan sonra yapışarak ekstre bir tutunma kabiliyeti ile mükemmel sonuç veriyor.

Fazla birşey söylemeye gerek kalmamış,bende wurth kullanıyorum ve çok memnunum,çoğu arkadaşın söylediği gibi castrol den herkes rahatsız.Gaz yağı değil temizleme spreyi kullanıyoruz.
Ek bilgi:Honda konşuk motor servisinde 400ml 35tl.Ve bu internette dahil bulduğum en iyi fiyat.Gerçi en fazla 45tl ye yakın piyasada.

Fazla birşey söylemeye gerek kalmamış,bende wurth kullanıyorum ve çok memnunum,çoğu arkadaşın söylediği gibi castrol den herkes rahatsız.Gaz yağı değil temizleme spreyi kullanıyoruz.
Ek bilgi:Honda konşuk motor servisinde 400ml 35tl.Ve bu internette dahil bulduğum en iyi fiyat.Gerçi en fazla 45tl ye yakın piyasada.

tek yağlamada bu 400 lüğün ne kadar gidiyor acaba?

würth piyasada 40 liraya satılıyor. Bende würth merkezi aradım, toptancı gibi pazarlık ettim, 6 lı koli alırsak adeti 28 liraya geliyor. Eğer almak isteyen varsa toplanıp alalım.
Her markayı kullandım, böyle kaiteli bir yağa rastlamadım. Janta kesinlikle sıçrama yapmıyor ve redline kullanımlarda çok güven veriyor
isteyen yokmu? alalım 6 tane. :)

Würth bu zincir yağını yüksek sürate çıkan ve güçlü makineler için öneriyor. O makinelerin de neredeyse tamamı O-ring zincir kullanıyor. Yani bu yağın o-ring'lere uygun olmadığını düşünmek mümkün değil. Ben HHS 2000 modelini kullanmaya başladım. Çok iyi gibi. Kontrol ediyorum hergün. Ve herseferinde bu güne kadar kullandığım Forch'a lanet ediyorum :)

isteyen yokmu? alalım 6 tane. :)
Valla ben varım, fiyat 28 fena değil gibi. Ama Ankaradayım, bir de oradan buraya kargo parası felan... Bir anlamı kalmaz..

Würth bu zincir yağını yüksek sürate çıkan ve güçlü makineler için öneriyor. O makinelerin de neredeyse tamamı O-ring zincir kullanıyor. Yani bu yağın o-ring'lere uygun olmadığını düşünmek mümkün değil. Ben HHS 2000 modelini kullanmaya başladım. Çok iyi gibi. Kontrol ediyorum hergün. Ve herseferinde bu güne kadar kullandığım Forch'a lanet ediyorum :)

Valla ben varım, fiyat 28 fena değil gibi. Ama Ankaradayım, bir de oradan buraya kargo parası felan... Bir anlamı kalmaz..
Ankaradan başka bir alıcı daha çıkar belki bekleyelim. Bende kesinlikle başka yağ sıkmam bundan sonra.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

Yeni başlık açacam isteyen varmı diye?

Ankara da bu yağ nerde satılıyor bilen var mı yada uygun bir internet sitesi :)

Ankara da bu yağ nerde satılıyor bilen var mı yada uygun bir internet sitesi :)

bende bu yağdan 3-4 ay önce würth ün kendi sitesinden almıştım würthün kendi sitesinde kargo ile 45 tl ye alabiliyorsun.
Ama birkaç yerde daha buldum 35 33 tl yazıyo bunlarda kargo ile 40 a gelicektir muhtemelen
BUDA 30TL
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/wurth-motosiklet-zincir-kuru-yag-dry-lube-400ml-77999604

http://www.motisbisiklet.com/store/ProductDetails.aspx?productid=87142

http://www.sanalpazar.com/Wurth-Motosiklet-Zincir-Sicramayan-Yag-Dry-Lube-400ml__isp5851155

arkadaşlar ist. ataşehir k.bakkalköyde biyerde 33,5 tl belki toplanırsak üç beş arkadaş 30 tlye alabilriz

varmı ataşehir bölgesinde oturan veya yakınında olan

würth kendi sitesinde 3 lü set 50 tl
http://shop.wurth.com.tr/?sayfa=content/motosiklet-bakim-seti
burada balata temizleyici diye geçen maddeyle zincir temizleniyor mu

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Kendi sitesinden 45 TL.ye almıştım 5 kere kulandım bitti. Acaba çokmu yağladımda bu kadar çabuk bitti anlayamadım. 15 liralık dandik yağlarla bile en az 10 kere kullanıyodum. En güzel tarafı sıçratma sıfır.

Ben az önce sipariş ettim. Kargosu + havale masrafı ile 30 tl ye gelmedi. Üstelik 500 ml büyük boy. Bence bedava.

Ben az önce sipariş ettim. Kargosu + havale masrafı ile 30 tl ye gelmedi. Üstelik 500 ml büyük boy. Bence bedava.

Sizin aldığınız sanirim Hhs 2000 olan model, açıklamalarda zincir yağı olarak, SABESTO ZINCIR YAGLAMA SPREYİ 400ML bu geçiyor ve fiyatı 3 tl sanırım daha pahalı. Ben bunu bir kampanya dönemine denk getirerek kargo dahil 23 tllere almıştım. Oldukçada memnunum.

Sizin aldığınız sanirim Hhs 2000 olan model, açıklamalarda zincir yağı olarak, SABESTO ZINCIR YAGLAMA SPREYİ 400ML bu geçiyor ve fiyatı 3 tl sanırım daha pahalı. Ben bunu bir kampanya dönemine denk getirerek kargo dahil 23 tllere almıştım. Oldukçada memnunum.

https://shop.wurth.com.tr/hhs-2000-yagi-500-ml

Evet bu yağı spariş ettim.

Castrol power 1 kullanıyorum 35 tl. Eğer memnun kalırsam bir daha ki sefere 4 5 kutu birden alacağım.

Arkadaşlar zincirinizi Balata temizleme spreyleriyle temizlemeyiniz çünkü çok güçlü yağ çözme özellikleri var, zincirin içinde yani makaraların arasındaki fabrikasyon olarak gres yagı vardır, bu balata temizleyiciler özzelikleri gereği yağları yok ederek temizlik yapıyorlar.Bende zincirimi bir zamanlar balata temizleyicileriyle temizlerdim ve karşısına geçip baktığımda pırıl pırıl parlardı ve zincirimden oldum, yeni zincir aldım ve değiştirdim.Yıllardır 1000rr ve gsx r1000 motorlarımda Motul zincir yağı kullandım ama Würt ün hayalet zincir yağının methi ni çok duydum,alıp kullanacağım,birde zincirlerinizi gaz yağıyla temizlerseniz zinciriniz zarar görmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar