Bu takasa ne dersiniz ?

Bu takas mantıklı mı?

• Evet

Oy: 2 28.6%
  • Hayır

Oy: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
niçin yer abi. 20 bine toparlayıp birkaç sene binemez miyim
Binersin tabi ama yine de parça araştır, iyi usta bul. Forumda motor yaptırıp, parasını ödeyip bir kaç bin km içinde gol yiyen çok üye var. Keşke imkan yaratabilsen de daha temiz, daha modern bir motor alabilsen.

Motosikleti
RKS TNT 202
Binersin tabi ama yine de parça araştır, iyi usta bul. Forumda motor yaptırıp, parasını ödeyip bir kaç bin km içinde gol yiyen çok üye var. Keşke imkan yaratabilsen de daha temiz, daha modern bir motor alabilsen.
1 buçuk sene daha gırtlaktayım abi sonra nasipse rahatlayacağız da nasip bakalım

Motosikleti
RKS TNT 202
Peki 1,5 sene daha şu anki motor seni götürmez mi?
çekincem şu abi; beni götürür. hatta ben memnunum motorumdan ama km yükseldikçe satamayacağım. ya linkini attığım ilan ve benzeri ya da düşük km bir cg bulup takas yapmayı düşünüyorum ki onları elimden çıkarabilirim diye düşünüyorum. yoksa satamayacğım gibi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
çekincem şu abi; beni götürür. hatta ben memnunum motorumdan ama km yükseldikçe satamayacağım. ya linkini attığım ilan ve benzeri ya da düşük km bir cg bulup takas yapmayı düşünüyorum ki onları elimden çıkarabilirim diye düşünüyorum. yoksa satamayacğım gibi
O da doğru ama alacağın Cbf de muteber bir makine değil, zaten adam satabilseydi satardı takas teklifinde bulunmazdı. Yine de sen bilirsin ama o Cbf de sana ileride zarar ettirecek gibi görünüyor.

Motosikleti
RKS TNT 202
O da doğru ama alacağın Cbf de muteber bir makine değil, zaten adam satabilseydi satardı takas teklifinde bulunmazdı. Yine de sen bilirsin ama o Cbf de sana ileride zarar ettirecek gibi görünüyor.
düşük km cg için ne dersin abi

Motosikleti
Ns200 15"
ustaya gösterip şasede ve blokta sıkıntı yoksa takas yapıp üzerine aldığım parayla da toparlarım diyorum. @tommygun @Motoseverrr
Ben bu Cbf'in artık Honda olduğuna değilde Monero olduğuna inanırım, bir çok aksamı yan sanayi parçalar ile donatılmış olması yüksek ihtimal. Eğer kendiniz ilgilenemiyor ve anlamıyorsanız toplama kısmına girmenizi tavsiye etmem, randıman almak için bir 30.000 TL daha dökmeniz gerekebilir. Anahtarı cebinizde olan ile sıkıntısız ilerleyebiliyorsanız en temizi o.

CG'ye bulaşmanızı asla önermem.

Motosikleti
Yamaha XSR700
53 binde motor yapılmıştır km saati vs değişmistir şuanda 20 binde sorunsuz extralı isteyene çekme belgeli isteyene sıfır muayeneli verilir

Bence yapılmaz. Motorun ne olduğu belli değil. Kaç binde belli değil. Gösterge değişmiş km sıfırlanmış. Kendi bildiğin motoruna bin ya da daha temiz bir motor bul.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
2026 zaten beklediğinden zor geçecek. Altında motorun da var. Ne gerek var maceraya atılmaya?
Zamanı geldiğinde emin ol çok daha iyilerine bineceksin zaten. (y) ✌️

Motosikleti
600RR
2 tane cbf sahibi oldum,altını üstünü iyi bilirim ilandakı motor çer çöpten başka bişey değil 35 üstüne 35 daha harcasan adam olmaz

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
abi 2010 model Cbf150 nasıl oluyorda 20 bin km oluyor? yok öyle bir şey, o motor 220 binde ben söyleyeyim. benim 2012 model tvs apache 105 binde ve uzun zamandır binilmiyor düşün. ve sadece işe git gel kullanıyordum, pek gezmiyordum da, 9 senedir bende

2022 model motosikletini, 2010 model motosiklet ile değiştirmek isteyen kişi için mantıklı.

Benim için saçmalık.

altındaki motoru satma konusunda 2 sene daha beklediğini varsayalım. 2 sene sonra onu muhtemelen çok ucuza vericeksin ama diğer taraftakide bi ton masraf açma ihtimali var o yüzden bence 20 30 bin ne yazıkkı ya bu ha bu bişekil ericek gibi altındaki güzel bi motor ben olsam ya beklerdim yada (ehliyetin varsa) cbf bakardım.

ilan acıklamasına bakıyosun conta değişti diyor..

peki gercek ?

"Evet Allahin cici kulları hepinize selamlar. Biliyosunuz başıma bir iş geldi ve motoru yedik. (rahmetli için 1 dk saygı duruşu)
Bloğu kendim açmaya karar verdim. Zerre bilgim yok ama elim anahtar tutar. Şu anki durumu özet geçeyim altından kalkabilir miyiz birlikte bakalım:
motorun üst bölümünden (adını bilmiyorum) demir sürtme sesi geliyodu. Bakımda gördük ki 1 lt yağ uçmuş gitmiş. Motora bakıyorum yağ yakma yok. Akma sızma yok. Sanırım senden adam olmaz diyip beni bi gece terk etti. Bakımda yağı değiştirelim dedik bi su bardağı kadar ganj nehrinden beter çamur aktı resmen. Son durum şu ki üst kapağa yağ çıkmıyor. Elimden gelen en ucuz şekilde bu işi halletmem lazım çünkü fak fakirim. Ben bu işten anlamadığıma göre bilin bakalım bana kimler yardımcı olacak :) tabi ki siz. Ilk soru:

bloğu 5k verip servise açtırıp arızalı parçaları tespit ettirip yedek parçaları kendim tedarik ederek takmak mı mantıklı yoksa 5k açma parasını direkt malzemelere vererek krank silindir cart curt ne lazimsa tümden değiştirmek mi"

vallahi bu ülkede yeminle es dost dısında motor alınmaz.

haaa "arayana soyleyecektım ben yaaa" diyecektir şimdi..

yazık. cok yazık

ilan acıklamasına bakıyosun conta değişti diyor..

peki gercek ?

"Evet Allahin cici kulları hepinize selamlar. Biliyosunuz başıma bir iş geldi ve motoru yedik. (rahmetli için 1 dk saygı duruşu)
Bloğu kendim açmaya karar verdim. Zerre bilgim yok ama elim anahtar tutar. Şu anki durumu özet geçeyim altından kalkabilir miyiz birlikte bakalım:
motorun üst bölümünden (adını bilmiyorum) demir sürtme sesi geliyodu. Bakımda gördük ki 1 lt yağ uçmuş gitmiş. Motora bakıyorum yağ yakma yok. Akma sızma yok. Sanırım senden adam olmaz diyip beni bi gece terk etti. Bakımda yağı değiştirelim dedik bi su bardağı kadar ganj nehrinden beter çamur aktı resmen. Son durum şu ki üst kapağa yağ çıkmıyor. Elimden gelen en ucuz şekilde bu işi halletmem lazım çünkü fak fakirim. Ben bu işten anlamadığıma göre bilin bakalım bana kimler yardımcı olacak :) tabi ki siz. Ilk soru:

bloğu 5k verip servise açtırıp arızalı parçaları tespit ettirip yedek parçaları kendim tedarik ederek takmak mı mantıklı yoksa 5k açma parasını direkt malzemelere vererek krank silindir cart curt ne lazimsa tümden değiştirmek mi"

vallahi bu ülkede yeminle es dost dısında motor alınmaz.

haaa "arayana soyleyecektım ben yaaa" diyecektir şimdi..

yazık. cok yazık
blok dışındaki her şeyi ben hallederim motorlarımda ama mekanik bilgi isteyen bişey ve dandik dündik bir değil on ton parça var birini unutursam bi vida eksik olursa diye güvenmezdim kendime. 1 litre yağ eksik çıkıyosa büyük bir motorunuz var demek bence sizdeki baya büyük bir cesaret sorun olmassa motorun marka modeli öğrene bilirmiyiz.

blok dışındaki her şeyi ben hallederim motorlarımda ama mekanik bilgi isteyen bişey ve dandik dündik bir değil on ton parça var birini unutursam bi vida eksik olursa diye güvenmezdim kendime. 1 litre yağ eksik çıkıyosa büyük bir motorunuz var demek bence sizdeki baya büyük bir cesaret sorun olmassa motorun marka modeli öğrene bilirmiyiz.

??

Motosikleti
RKS TNT 202
??

motoru kendim açmadım o zaman sakaryadaki servis motorun bittiğini söyledi ve dünya kadar para istedi önce kendim açmak istedim ve yardım istedim daha sonra tekirdagdaki tanıdık vasıtasıyla bi tamirci bulduk tekirdagda ve tek sorunun conta oldugunu soyledi ve cok cuzi bir rakama halletti uc bes kurus icin milleti kandıracak halimiz yok isteyene tamircinin numarasını veririz o da anlatır yaptıgı islemi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar