(Bu sefer) Motorlu Gezimin Motorlu Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu resim süper olmuş. Kıskandım bende böyle poz çekinicem..
:cherry:
resim2075customgj2.jpg

Tebrik ederim çok güzel gezmişsin... Yalnız geziye tek çıktıysan bu pozları kim çekti aklıma takıldı :silent:

Kıskançlık damarlarımdan bütün vücudumdan, hücrelerime kadar yayıldı Sedaaaaaaaa. :mrgreen:

fotograflar güzel,gezdiğin yerler olsun vede en önemlisi sen güzelsin :) Avatar resminden yasını almış biri gibi gözüküyordun ama kaskını çıkarınca güzellik meydane çıkmış :) Ne desem bilmemki erkek arkadaşını kıskandım doğrusu :cherry: siyah cbr 600f de çok yakışıklı.kaç model acaba? :silent: gezin bir harika ben bayıldım içten anlatımına.umarım birgün tanışma fırsatımız olur :wiinkk::mrgreen::):rendeer:

Son düzenleme:
Valla çok güzeldi büyük bir zevkle hepsine baktım teker teker okudum.Çok güzel yapmışsın cesaretinden dolayı ayrıca kutluyorum.Bide motorun çok güzel Allah kazadan beladan korusun.

Bulunduğu yer:ankara yazıyo gerçekten ankarada mısın?tanışmayı çok isterdim bende motoru alınca birlikte seyahat ederdik hep istemişimdir bi ssim olsun tabi ilerde mesela R6 çıkıp geziyim güzel yerleri

Son düzenleme:

igd

tebrikler.bundan sonraki seyahatlerin cesaretinle baraber yanına aklıda arkadaş yap. ne olur, ne olmaz.

Tebrikler 10 numara bir gezi olmuş...cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum...yılın bu zamanında çoğu motorcu arkadaşımız işle ev arası bile motorunu kullanmaya çekinirken sizin geziye çıkmanız takdir edilecek cinsten...

bu arada dikkatimi çekti korumalar güzel ama eldiven kullanmıyosunuz sanırım...bu soğuklarda kullanmanızı tavsiye ederim...:cat:

seda sanki lastiklerin değişme zamanı gelmiş gibi ortası baya bii kabak olmuş yani sana bişe olmasını istemeyiz yani dmi arkadaşlar

güzel gezi olmuş... sitedeki bir çok erkek üyenin
bile yapamayacagı bir gezi olmuş(ben dahil) .çok güzel resim
ve paylaşımlar....devamını bekliyoruz....

motor güzel, siz güzelsinizz ,yalnızz heykellere gelene kadar o kadar motor ve sizin resminizi gördümki, bütün resimler böyle devam edecek dedimm ,Allahtan motor kazası geçirmiş gibi sağı solu yok olan heykkeller ,geziye renk katmışşş, bu arada siz görmesenizde arkamda göl var'a koptum valla ,emeğinize sağlıkk güzel bi gezi olmuşş motorda çağırıyo resmen:)

Son düzenleme:
Güzel gezi olmuş. Paylaşım için tşk.

BU arada sırt ve bilek ağrılarının durumu ne oldu?:silent::p

Son düzenleme:
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Başlık saçma ve alakasız mesajlardan arındırılmıştır.
1. Başlığı açan üyenin kişisel haklarına ve özel hayatına ilişkin yapılan yorumlar silinmiştir.
2. Pınar arkadaşımızın almış olduğu motor hakkındaki tahminler ve sohbetler ayrı bir başlık konusudur.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

tebrikler eminim cok eglenmişsindir ama ben bu fotograf olayına adapte olamıyrm motora binince herseyi unutuyorum donuste bi bakıyorum sadece bikac poz aaa yine unuttuk bidahaki sefere derken 6000km yapıp gorevi baskasına devrettim :D yolun acık olsun

Söyleyecek fazla söze gerek yok.Tek kelime ile harika cesaretinden dolayıda tebrikler:cat:

tebrikler özellikle köyümü-karacasu-görmek beni çok mutlu etti...bende sürekli gidiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ki buradan Tekirdag'a giderken bile iki kere dusunuyorum. O yuzden Helal olsun diyor, baska birsey diyemiyorum. Bu arada plakaya hasta oldum ;)

Syriana dikenli resimde anahtarın yanında duran ama ne olduğu çok belli olmayan siyah-gri şey bnm eldivenim. Onlarsız çıkmam abi :) Yine de sağol düşündüğün için.

manisateam lastiklerimin bittiğinin farkındayım. Zaten daha ilk resmin altında kendim belirtmişim. Sende sağol düşündüğün için.

Pınarr Fotoğrafları tripod yardımıyla makinenin zaman ayarıyla çektiğini birçok resmin altında belirtmiştim zaten. Dikkatli okumadınız sanırım. Ve teşekkür ederim ayrıca.

Burhansefa, inşallah dostum. Bu arada avatar+imza süper :)

Rigel, Salda'ya gitmeyi çok istiyordum, hatta ilk gezi rotası oydu ama kısmet olmadı. Ama orayı da göreceğimden emin olabilirsin. Saol :cat:

Tutkun, şu an Denizli'de değilim fakat tekrar gideceğim. Yine de teşekkür ederim.

BIYIKLI, inşallah sizde gidersiniz. Ama benim yaptığımda çok akıllıca değildi. Acemiyim sonuçta hala.

mes, desteğinize sahip olduğumu bilmek harika. Sizinde yolunuz açık olsun.

dream_way saçlar hep ama hep kaskın içinde :cat:

The massacre ultra teşekkürler :cherry:

tubis sende böyle gezsen bende kıskanırdım valla ne yalan söyliyim. Teşekkürler :wiinkk:

ELINT sırtım yenikapıya gelene kadar çantayı sırtımda taşımam nedeniyle inanılmaz ağrımıştı ama arkaya bağlayınca geçti. Bileklerim hep iyiydi. Sağol yine de.

SERHAN YORUK köyünün ne virajları varmış öyle :) Korksamda keyifle gezdim vallahi.

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar