Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika olmuş gerçekten gezin tebrikler cesaretinden dolayı kutlarım
valla imrenmedim desem yalan olur korkularından da kurtulmuşsundur
bu geziden sonra hee seda.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz anadolu insanıyız kardeşim kadın erkek farketmez eski zamanlarda atımız vardı şimdi cbr miz var şaşırmayın:cherry:bak ben şaşırıyomuyum:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan::silent:
Seda Motoruna sağlık gezi-resimler-anlatım, güzel olmuş ben beğendim... Bu arada Lastikmi yakıyon sen napıyon... :mrgreen:Arka lastiği görünce öyle bir izlenim belirdi.. Bir sonraki gezinde “öff yine mi bu kız yaaa” demeyiz... :wiinkk:
cesaret yürek isteyen bir gezi çok ama çok tebrik ederim sizi,gezi fotoları ve samimi anlatım için teşekkürler.............yolun açıkolsun tekerin yola daima düz bassın :rendeer: :rendeer:
Gezi harika.Fotolar desen daha da harika.Buna güzel yorumlar da eklenince muhteşem olmuş.
Ama en etkileyici olanı, tek başına bu denli kapsamlı bir geziyi yapma cesaretin.
Tebrikler Seda.:rendeer:
seda bravo sana ya bugezi çok keyifli olmuş ama yanlız olması sakıncalı olabilirdi yinede cesaretinden dolayı kutlarım bizde ankaradayız gezmek istersen bize katıla bilirsin butür gezileri severim tanışmak isteriz. tebrikler ankara şimşek motorsiklet.
Lafa geldimi bayan sürücülükten bahsedenler..
Şuna çattım ,buna şöyle dedim, diyenlere inat ..
gerçek bir BAYAN rider
yorumlarına ve resimlerine teşekkürler..
herkesin dediği gibi çok cesaretlisiniz tebrik ederim ama burası türkiye ne kadar olumlu düşünen varsa da yine de bi bayan için tehlikeli gibi geliyo bana bence böyle uzun yolculuklar grup olarak yapılmalı gerçi kask varken erkek kadın belli olmuyo.... bu arada cbf f de iyi gözüküyo :cat:
fotolar çok güzel.o yüzden gezininde güzel olduğunu düşünüyorum.
kutlarım,hatun başına uzun yola çıkma cesaretini gösterdiğin için:cat:
yanlış anlama türkiye bu tip şeylere alışkın değil pek o yüzden''hatun başına''deyimini kullandım.:wiinkk: