Bu motor alınır mı ??

ya ben ilk motorumu alıcam yamaha r25 ten bi tiksinti geldi almak istemiyorum honda nın yeni cıkaracagı 250 rr ı bekliyorum ama o da seneye anca gelir bu arada o gelene kadar ufak bisey alıp biraz kullanıp satarken rahat satmak istiyorum ne alacagımı da bilemiyorum öyle bakınıyorum bu motor bi degisik geldi de soriim dedim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bu dispiritör leri anlamıyorum 250cc sınıfının f/p lideri pulsar ns200 neden 24bg su soğutmalı bazı sorunları olsada fiyatı ve sunduğu özelliklerle piyasada yer edindi ancak fiyatta rekabetçi olursan tutanabilirsin marka olmak kolaymı yap lansman fiyatını 7000tl satılsın bakın hero ya 19bg 6150 den girdi kime satıcan o motoru allah aşkına.

O zaman ikinci el alacaksın, marka alacaksın. Onun dışında çok zarar edersin. R25 den tiksinti gelip mondiale 9bin gömmek mantıklı gelmedi. İlla sıfır diyorsan, pulsar bakabilirsin.

o fiyatlara bence japon almalısın mondial kuba kawasaki en500 xt660 ktm kulandım. bence japon almalısın

Bu forumda 1 tane kullanıcısının fikri yok kardeşim , boşa konuşan adam lafıyla soguyan tiplerdensen tam yerine gelmişsin.

Bana sorarsan motor güzel mi ? bence güzel , başlıkları okursan ben alacağımı da yazdım zaten isteyen istediği kadar taşlayabilir ama bu motor şu anda alınır mı? alınmaz , distribütörü açıklanmamış hiç bir motor alınmaz. Ayrıca bir kaç model hariç diğer tüm çin motorlarının 2. eli ölüdür motoru aldığın fiyatın yarısına satarsın. Acelen varsa kısa süreli motor alıyorsan japon al.

Sen boşa konuşan tip değil misin şimdi? Kendi kendine çelişkiye düşüyorsun insanları genellemeye aldığın zaman aşağılama gafletine düşüp komik olma

DKN

buna alternatif olarak bajaj advanture sport modelini de inceleyebilirsin

Sen boşa konuşan tip değil misin şimdi? Kendi kendine çelişkiye düşüyorsun insanları genellemeye aldığın zaman aşağılama gafletine düşüp komik olma
Aşagılama gaflete düşme hey allahım...
abicim motorla ilgili bir fikrin var mı ? kullandın mı? kullananı gördün mü? Araştırma yaptın mı? yok.. Sadece bu forumdaki 2-3 başlığı okuyup yorum yapıyorsan benim yazılarımı da okumuş olman gerek , hangi yazım boş bir zahmet gösteriver

Bu forumda 1 tane kullanıcısının fikri yok kardeşim , boşa konuşan adam lafıyla soguyan tiplerdensen tam yerine gelmişsin.

Bana sorarsan motor güzel mi ? bence güzel , başlıkları okursan ben alacağımı da yazdım zaten isteyen istediği kadar taşlayabilir ama bu motor şu anda alınır mı? alınmaz , distribütörü açıklanmamış hiç bir motor alınmaz. Ayrıca bir kaç model hariç diğer tüm çin motorlarının 2. eli ölüdür motoru aldığın fiyatın yarısına satarsın. Acelen varsa kısa süreli motor alıyorsan japon al.
Burda yorum yapanlar motorun güzelliğine bakmıyo senin gibi Çinli olduğu için çekimser kalıyo ve tr de satışı başlamış bi motor değil şimdilik çok biliyorsan sen dolu konuş bidahada genelleme yapma

çin malı motorlar ne ara bu kadar pahalı oldu.. hatta tüm motorlar ne ara bu kadar pahalı oldu :silent: 3 sene önce cbr 250 10bin tl di.. bu ne ya

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Ben olsam pulsar 200 ns tercih ederdim. O değilde insallah kuralkan yöneticileri çin malları bile bizim motorumuzdan daha pahalı biz ucuza satıyoruz diyip fiyatı yükseltmezler

ya ben ilk motorumu alıcam yamaha r25 ten bi tiksinti geldi almak istemiyorum honda nın yeni cıkaracagı 250 rr ı bekliyorum ama o da seneye anca gelir bu arada o gelene kadar ufak bisey alıp biraz kullanıp satarken rahat satmak istiyorum ne alacagımı da bilemiyorum öyle bakınıyorum bu motor bi degisik geldi de soriim dedim

Boşuna bekleme zaten dostum öyle bir motor yok.O fotoğraflardaki motor şuan bayiilerde satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar