Bu motor alınır mı ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bEKlentiler malesef sonsuz ancak bunları hesaba kat diyeceğim belli konular var

led far güzel mercekli oda güzel hava su vs soğutma hepsi çok güzel peki şu konu ya?

yeri geliyor hondanın bile kymconun yamahanın tek tük parça bulamadığımız durumlar oluyor böyle bir sorun yaşarsan ne yapacaksın ?

pulsar motoru ufak tefek sorunları olmasıa ramen rekabetçi bir fiyat ve sürekli reklam ile kuryelerin beğenisini kazandı pulsarı 500 tl altına satsan 2. el hemen gidiyor bir tutunmuşluk var velevki bir parça bozuldu vs firmaların yedek parça garnatisi felan bence tutarlı değil

joyride hararet müşürü ellerinde kalmamış bütün servisleri aradık bulamadık pcx parçası bulamayan vardı gördük forumda bunlar piyasda yer etmiş markalar bu motorda böyle bir sprun yaşadığında mağduriyetini kim nasıl gidericektir ?

Saygılarımla
Bu kusurlar dışında görünüşü çekici ve güzel asi bir motor

Bu motor 2015 te 10 bin tl değil miydi? 2016 modelle birlikte 9 bin liraya mı düşmüş?
Dış seni içi beni...

Alınmaz diyen forum sakinleri neden alınmaz?
Kaç km kullandınız?
Eliniz değdi mi hiç?
Hakkında ne biliyorsunuz da bu kadar kolay sallıyorsunuz?

İlla yorum yazacaksanız buyrun örneği;

1-2 saat araştırdım bu modeli, üretici firma ile iletişime geçtim.
Titreşim hakkında bilgi aldım, rahatsız etmediği alt devirlerde hissedilmediğini söylediler.
İngiltere de bu model £2499 güncel kur ile 10495 TL.

Anlaşılabileceği gibi Avrupa'da satılan bir model, diğer Çinliler gibi sadece Asya'ya ihraç edilen bir model değil.

Demem o ki alınabilir!

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

Bildiğim kadarıyla distribütörü Mondial.

Alınmaz diyen forum sakinleri neden alınmaz?
Kaç km kullandınız?
Eliniz değdi mi hiç?
Hakkında ne biliyorsunuz da bu kadar kolay sallıyorsunuz?

İlla yorum yazacaksanız buyrun örneği;

1-2 saat araştırdım bu modeli, üretici firma ile iletişime geçtim.
Titreşim hakkında bilgi aldım, rahatsız etmediği alt devirlerde hissedilmediğini söylediler.
İngiltere de bu model £2499 güncel kur ile 10495 TL.

Anlaşılabileceği gibi Avrupa'da satılan bir model, diğer Çinliler gibi sadece Asya'ya ihraç edilen bir model değil.

Demem o ki alınabilir!

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

Bildiğim kadarıyla distribütörü Mondial.

Şimdi burada bir yanlış anlama var.
İnsanlar motosikleti tanımıyorsa, dahası piyasada tanınmıyorsa tabi ki olumsuz görüş belirteceklerdir.

Olumlu yanıt verecek kişi kendisinin, veya cevresindeki insanların , veyahutta internetteki çok sayıda kişinin tecrübe etmesinden sonraki olumlu değerlendirmesini öğrendiğinde bunu belirtebilir.
Sonuçta motosiklete bu parayı verecek kişi bizim önerimize göre karar verecekse burada sorumluluğumuz mevcut.
1-2 saatlik araştırma bana göre 10 bin lirayı gözden çıkarabileceğimiz bir bilgi vermez.

Son düzenleme:
özellikler güzel... ama anlayamadığım motorun tam olarak marka modelinin ne olduğu??

Motorun iyi olduğunu bende biliyorum mondial sitesinde gördüğüm anda alacağım ama bu arkadaşa alınır yazamayız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz belki vazgeçicek mondial? Bir ürünü ülkeye getirmenin belli kıstasları var , belli süre bakım ve yedek parça temin etmekle yükümlüdür firma . Şimdi resmi olarak motorun arkasında duran bir firma yokken nasıl alınır al diyelim?

Motoru 2km'ye yakın kullandım titreşim yok değil var az var ama var , özellikle 6.000 devirden sonra hissettiriyor kendini. Tasarım güzel ses güzel fiyat güzel ama dediğim gibi ilan edilmesi lazım önce. Bu arkadaşımızın kaç km tecrübesi var , eli anahtar tutarmı motora bakmayı bilirmi bilmiyoruz , üsteli adam 1-2 sene sonra satacağım demiş , allahaşkına taş gibi motor olsa ne olur adı üstünde çinli, ikinci eli illaki ölü olacak sonuçta alma derim abi. Ben kendime alırım o ayrı konu..

Motor zontes adıyla satılacak mondial etiketini yapıştırmayacak ama servisini verecek öğrenebildiğim kadarı ile , ki bir kaç mondial satış noktasına sordum haberleri yoktu adamların. Bu arada motor 2012de fuarda sergilenmiş , seri üretime 2015 yılında geçilmiş .Sitesinde 6 yıllık tasarım süreci geçirdik diyorlar . Normal çinli motorlarda bu süre 6 ay yok.. Düzgün inceleme videosu yok halen ama ispanyol bir firmanın bakım videosunu izledim youtube tan diğer başlıklarda da paylaştım o videoda tasarımın sadece dışta değil içte de farklı olduğunu görebilirsiniz, adam bir yağ boşaltmak için neler yaptı. Şimdi motor adına iyi gibi görünsede mondial servislerindeki dumuru şimdiden tahmin edebiliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar