Bu Kanuni artık camını sıkmaya başladı haa!!..

eksoz patlaması mondilerde de meşhurdur...bide hor kullanılıyosa vay babam vayy...

GKN

yanlış anlama ama ucuz et yahni hesabı olıyo çinliler biraz..
önemli olan verdiğin paranın karşılığını alıyomusun..
yoksa verdiğinemi çöpe gitti
muhasebeyi buna göre yap bence, sonuçta almışsın..

serhatcım seni çok iyi anlıyorum...malesef bu tarz çin ve yerli mallarının görüntüsüne ve ucuzluğuna kanıp bu motosikletleri alıp madur olanların sayısı hiç azımsanmayacak kadar çok...umarım kısa zamanda motorunusatıp gönlündekini alırsın...:bounce:

ooo ben zamanın'da ne savundum kanuni'yi 125 hussarım yatıyor kapıda!
ne masraf yaptım ne masraf anlatamam 10000 km kadar süper ondan sonra resmaen öldü resmen göçtü o yüzden birdamı tövbe gerçi yaptırıp genede binmeye çalışacağım ama hiç umudum yok bu kaçıncı yaptırışım bir yazsam sayfalar yetmez çok üzgünüm valla benim gibi sıkı kanuni'ci bu hale geldi.....

*Ön Far Ampülü'nün sıkça patlaması,kararması ya da yanması,
*Aynaların gevşemesi,
*Egsoz kelepçelerinin kopması,vida gevşemesi,çıkması, egsozların içinin dökülmesi,
*Orta sehpanın eğrilmesi ve motoru sehpa üzerine kaldırınca iki tekerin de yere temas etmesi,
*Birbirini tutmayan hız ve mesafe göstergesi,
*Sinyal flaşörünün aksaklıkları,

... ... ... say say bitmez. :bounce: Allah kolaylık versin...:cat:

öncelikle başlığı yanlış yazmışsın camın sıkıldıysa gevşet diyecektimki gerçeği gördümm geçmiş olsun az bile bu problemler ben neleri ile karşılaştım 800 km'de karterden yağ aktığı bile oluyodu
Yaw İso abi, yanlış yazmışım sinirden.. CAMINI degil CANIMI yazacaktım..

ne güzel ozmn ben aslında dikkat edersn zmn konusunda solemstim bunları sana 3 kuruş için bukdr beklemeye degmez:wiinkk:
Haklısın be abicim..

Her çinlide cıkmıyo en azından bu kadar cok cıkmıyo mesela benımkı nerdeyse 13000 km de ve dedıgın seylerın hıc bırı degısmedı sadece Farımın tekı sondu yenısını taktım 5 ytl.Onuda cın almadım zaten.Bu kanunıde benım gordugum kacıncı egzoz patlatması yaw sasılacak ıs.
Ya patlıyor işte.. Egzoz egzoz degil, soba borusu.. :pr:

Sabret biraz daha Serhat:cherry:
Sabır sabır bi yere kadar beee.. :queen:
eksoz patlaması mondilerde de meşhurdur...bide hor kullanılıyosa vay babam vayy...
Öyledir..
yanlış anlama ama ucuz et yahni hesabı olıyo çinliler biraz..
önemli olan verdiğin paranın karşılığını alıyomusun..
yoksa verdiğinemi çöpe gitti
muhasebeyi buna göre yap bence, sonuçta almışsın..
Çook muhasebe yapmıştım..
serhatcım seni çok iyi anlıyorum...malesef bu tarz çin ve yerli mallarının görüntüsüne ve ucuzluğuna kanıp bu motosikletleri alıp madur olanların sayısı hiç azımsanmayacak kadar çok...umarım kısa zamanda motorunusatıp gönlündekini alırsın...:bounce:
Ya Bülent abi, ben basbas bağırdım aileme.. Bunu almayın bana dedim.. Her gün servise gidecegiz bakın dedim.. Ama kimse dinlemedi beni.. Motosiklet aşkıma da dur diyemedim.. Aldık işte.. Olan olmuş.. İnşallah en kısa zamanda satıp gönlümdekini alacağım..
ooo ben zamanın'da ne savundum kanuni'yi 125 hussarım yatıyor kapıda!
ne masraf yaptım ne masraf anlatamam 10000 km kadar süper ondan sonra resmaen öldü resmen göçtü o yüzden birdamı tövbe gerçi yaptırıp genede binmeye çalışacağım ama hiç umudum yok bu kaçıncı yaptırışım bir yazsam sayfalar yetmez çok üzgünüm valla benim gibi sıkı kanuni'ci bu hale geldi.....
Seni çok takip etmiştim zamanında.. Biliyorum durumlarını..
Kimse cin mali almasin...................................
Almasın yaa evet..
*Ön Far Ampülü'nün sıkça patlaması,kararması ya da yanması,
*Aynaların gevşemesi,
*Egsoz kelepçelerinin kopması,vida gevşemesi,çıkması, egsozların içinin dökülmesi,
*Orta sehpanın eğrilmesi ve motoru sehpa üzerine kaldırınca iki tekerin de yere temas etmesi,
*Birbirini tutmayan hız ve mesafe göstergesi,
*Sinyal flaşörünün aksaklıkları,

... ... ... say say bitmez. :bounce: Allah kolaylık versin...:cat:
Bak işte Volkan abim biliyor...
Offf.. Sağol abi Sağol..

Son düzenleme:
Cbr da hiç mi sorun çıkmayacak sanıyosun, abartmayın bence.. Onda da parçaların pahalılığından illallah gelecek, görürsün bak dediydi dersin... :wiinkk:

kıyamam sana ben ablam ya. aldığın gün o kadar sevinmiştik msn de :salut:

ama olaylara iyi yönünden bakmak lazım. o kadar pikniklere götürdü sizi o popcorn :cat:

hem sabır sabır diyelim. takdir ile beraber gelecek CBR biliyorum. senin adına eminim :rendeer:

Kanuni adını hiçbir şekilde haketmeyen bu çin bozuntuları motora hevesli olupta motor kalitesinden anlamayan insanlara atılan bir kazıktır.Ne yazık ki MZ firması 251&301 lerin üretimini bu adamlara bıraktı ve sonuç 91'den sonraki 251&301 ler TIRT çıktı.

Walla benim motorum 90 model benle yaş maaşallah kaya gibi.Bu çinlerin hangisi 17 yaşında yaklaşık 150 km/h yapar ve bu denli sağlam kalabilir:silent:

Serhat arkadaşım Allah şu mübarek günlerde yardımcın olsun.CBR almak çok güzel bi seçim herşey gönlünce,yolun açık olsun :rendeer:

Herkese iyi sürüşler dilerim...

Genellikle Kanuni şeyler can sıkıcıdır.:p

Al bir Honda bas git yoluna....:mrgreen:

Cbr da hiç mi sorun çıkmayacak sanıyosun, abartmayın bence.. Onda da parçaların pahalılığından illallah gelecek, görürsün bak dediydi dersin... :wiinkk:
Ya onda en azından bu kadar sorun çıkmayacaktır yaa.. Yoksa çıkacak mı? :queen:

benim mondial de 1100 kmde sorunları saysam bitmez su anda bilee arızalı:mad:

kıyamam sana ben ablam ya. aldığın gün o kadar sevinmiştik msn de :salut:

ama olaylara iyi yönünden bakmak lazım. o kadar pikniklere götürdü sizi o popcorn :cat:

hem sabır sabır diyelim. takdir ile beraber gelecek CBR biliyorum. senin adına eminim :rendeer:
Ahhh be ablacım ah... İnşallah diyorum.

Kanuni adını hiçbir şekilde haketmeyen bu çin bozuntuları motora hevesli olupta motor kalitesinden anlamayan insanlara atılan bir kazıktır.Ne yazık ki MZ firması 251&301 lerin üretimini bu adamlara bıraktı ve sonuç 91'den sonraki 251&301 ler TIRT çıktı.

Walla benim motorum 90 model benle yaş maaşallah kaya gibi.Bu çinlerin hangisi 17 yaşında yaklaşık 150 km/h yapar ve bu denli sağlam kalabilir:silent:

Serhat arkadaşım Allah şu mübarek günlerde yardımcın olsun.CBR almak çok güzel bi seçim herşey gönlünce,yolun açık olsun :rendeer:

Herkese iyi sürüşler dilerim...
Sağol abicim.. sağol..
Genellikle Kanuni şeyler can sıkıcıdır.:p

Al bir Honda bas git yoluna....:mrgreen:
Süper olmuş laf.. Bunu imzama koyacagım..
Telif hakkını veriyor musun?

sevgili serhat allah sana kolaylık versin..bakıyorum arızalar hep detaylarda bunada şükür..birde motor kitlese napacaksın:)senin yaşın küçük ama motor tecrüben sitedeki abilerinin çoğundan büyük..o nedenle sen hayırlıca şu motoru bir sat..sonra cbr değilde(cbr belki burdurda sorun yaşatır sana daha geçen ay dağa çıkmıştın unutma)cbf 150 al binen arkadaşlar var çok sorunsuz bir motor gibi gözüküyor..gerekli bilgileri metehan abinden alırsın..sonra rahat rahat siteyle ilgilenir tecrübelerini paylaşırsın..motorunla uğraşmaktan siteyede az girer oldun..hadi sana kolay gelsin gözlerinden öperim..hoşca kal

sevgili serhat allah sana kolaylık versin..bakıyorum arızalar hep detaylarda bunada şükür..birde motor kitlese napacaksın:)senin yaşın küçük ama motor tecrüben sitedeki abilerinin çoğundan büyük..o nedenle sen hayırlıca şu motoru bir sat..sonra cbr değilde(cbr belki burdurda sorun yaşatır sana daha geçen ay dağa çıkmıştın unutma)cbf 150 al binen arkadaşlar var çok sorunsuz bir motor gibi gözüküyor..gerekli bilgileri metehan abinden alırsın..sonra rahat rahat siteyle ilgilenir tecrübelerini paylaşırsın..motorunla uğraşmaktan siteyede az girer oldun..hadi sana kolay gelsin gözlerinden öperim..hoşca kal

Evet buna da şükür demek en doğrusu..
Abi motosikletle olan şeyleri çok seviyorum.. İlgilenmeyi de çok seviyorum..
Evet tespitin doğru.. Motorumla uğraşmaktan siteyede az giriyorum..
Gerçi bu keretada az çekmedi kahrımı.. Dağa çıktık..
Neyse benim çenem düşüyor yine..
Teşekkür ederim abicim.. Sende hoşçakal!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
'her fırsatta çin malı motorlara laf atanlar 'diye başlayan topikte beni fiyattan kısan bazı girişimciler var deyince millet kum torbasına çevirdilerdi serhat senin sorunlarının çokdaha fazlasını bir senelik çin malı tecrübemde yaşadım sadece bukadar diyorum gene yaramı deşmeyin(okadar iyi kullandığım halde 3 defa motor kitledi diyerlerini saysam kimse okumaz uzun)

ahhh be kardeşim üzüldüm.ama ben hep herkeze derim motosiklet alacaksan marka al diye.millette senin dediğinin aynısını bana söylüyolar ben mesela honda derim başkası da çıkar bu marka fanatikliği diye walla adamın biri ferrariye tüp takıcakmış ferrarinin mühendisleri gelip arabayı bize sat biz sana satın aldığın miktarı veririz demişler!!!

Çinli motora binip 2 ay üstüste arızasız binersen yat kalk dua et:) kendimden biliyorum.Ama bu modellere görede değişiyor zannedersem.

yata kalka benim jonway cup'u 20000 km'ye yaklaştırdım.Şu an 19000 km'ye geldi.Ama başına gelenlere rağmen hala ayakta durmasına bende şaşıyorum.Beni 110 km hıza çıkartıyor ama dediğim gibi 2 ay bile çok çinliler için.3 sefer konjektör değiştirdiğii eklemeliyim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar