Yaw İso abi, yanlış yazmışım sinirden.. CAMINI degil CANIMI yazacaktım..öncelikle başlığı yanlış yazmışsın camın sıkıldıysa gevşet diyecektimki gerçeği gördümm geçmiş olsun az bile bu problemler ben neleri ile karşılaştım 800 km'de karterden yağ aktığı bile oluyodu
Haklısın be abicim..ne güzel ozmn ben aslında dikkat edersn zmn konusunda solemstim bunları sana 3 kuruş için bukdr beklemeye degmez:wiinkk:
Ya patlıyor işte.. Egzoz egzoz degil, soba borusu..Her çinlide cıkmıyo en azından bu kadar cok cıkmıyo mesela benımkı nerdeyse 13000 km de ve dedıgın seylerın hıc bırı degısmedı sadece Farımın tekı sondu yenısını taktım 5 ytl.Onuda cın almadım zaten.Bu kanunıde benım gordugum kacıncı egzoz patlatması yaw sasılacak ıs.
Sabır sabır bi yere kadar beee.. :queen:Sabret biraz daha Serhat:cherry:
Öyledir..eksoz patlaması mondilerde de meşhurdur...bide hor kullanılıyosa vay babam vayy...
Çook muhasebe yapmıştım..yanlış anlama ama ucuz et yahni hesabı olıyo çinliler biraz..
önemli olan verdiğin paranın karşılığını alıyomusun..
yoksa verdiğinemi çöpe gitti
muhasebeyi buna göre yap bence, sonuçta almışsın..
Ya Bülent abi, ben basbas bağırdım aileme.. Bunu almayın bana dedim.. Her gün servise gidecegiz bakın dedim.. Ama kimse dinlemedi beni.. Motosiklet aşkıma da dur diyemedim.. Aldık işte.. Olan olmuş.. İnşallah en kısa zamanda satıp gönlümdekini alacağım..serhatcım seni çok iyi anlıyorum...malesef bu tarz çin ve yerli mallarının görüntüsüne ve ucuzluğuna kanıp bu motosikletleri alıp madur olanların sayısı hiç azımsanmayacak kadar çok...umarım kısa zamanda motorunusatıp gönlündekini alırsın...:bounce:
Seni çok takip etmiştim zamanında.. Biliyorum durumlarını..ooo ben zamanın'da ne savundum kanuni'yi 125 hussarım yatıyor kapıda!
ne masraf yaptım ne masraf anlatamam 10000 km kadar süper ondan sonra resmaen öldü resmen göçtü o yüzden birdamı tövbe gerçi yaptırıp genede binmeye çalışacağım ama hiç umudum yok bu kaçıncı yaptırışım bir yazsam sayfalar yetmez çok üzgünüm valla benim gibi sıkı kanuni'ci bu hale geldi.....
Almasın yaa evet..Kimse cin mali almasin...................................
Bak işte Volkan abim biliyor...*Ön Far Ampülü'nün sıkça patlaması,kararması ya da yanması,
*Aynaların gevşemesi,
*Egsoz kelepçelerinin kopması,vida gevşemesi,çıkması, egsozların içinin dökülmesi,
*Orta sehpanın eğrilmesi ve motoru sehpa üzerine kaldırınca iki tekerin de yere temas etmesi,
*Birbirini tutmayan hız ve mesafe göstergesi,
*Sinyal flaşörünün aksaklıkları,
... ... ... say say bitmez. :bounce: Allah kolaylık versin...:cat:
Ya onda en azından bu kadar sorun çıkmayacaktır yaa.. Yoksa çıkacak mı? :queen:Cbr da hiç mi sorun çıkmayacak sanıyosun, abartmayın bence.. Onda da parçaların pahalılığından illallah gelecek, görürsün bak dediydi dersin... :wiinkk:
benim mondial de 1100 kmde sorunları saysam bitmez su anda bilee arızalı![]()
Ahhh be ablacım ah... İnşallah diyorum.kıyamam sana ben ablam ya. aldığın gün o kadar sevinmiştik msn de :salut:
ama olaylara iyi yönünden bakmak lazım. o kadar pikniklere götürdü sizi o popcorn :cat:
hem sabır sabır diyelim. takdir ile beraber gelecek CBR biliyorum. senin adına eminim :rendeer:
Sağol abicim.. sağol..Kanuni adını hiçbir şekilde haketmeyen bu çin bozuntuları motora hevesli olupta motor kalitesinden anlamayan insanlara atılan bir kazıktır.Ne yazık ki MZ firması 251&301 lerin üretimini bu adamlara bıraktı ve sonuç 91'den sonraki 251&301 ler TIRT çıktı.
Walla benim motorum 90 model benle yaş maaşallah kaya gibi.Bu çinlerin hangisi 17 yaşında yaklaşık 150 km/h yapar ve bu denli sağlam kalabilir:silent:
Serhat arkadaşım Allah şu mübarek günlerde yardımcın olsun.CBR almak çok güzel bi seçim herşey gönlünce,yolun açık olsun :rendeer:
Herkese iyi sürüşler dilerim...
Süper olmuş laf.. Bunu imzama koyacagım..Genellikle Kanuni şeyler can sıkıcıdır.
Al bir Honda bas git yoluna....:mrgreen:
sevgili serhat allah sana kolaylık versin..bakıyorum arızalar hep detaylarda bunada şükür..birde motor kitlese napacaksınsenin yaşın küçük ama motor tecrüben sitedeki abilerinin çoğundan büyük..o nedenle sen hayırlıca şu motoru bir sat..sonra cbr değilde(cbr belki burdurda sorun yaşatır sana daha geçen ay dağa çıkmıştın unutma)cbf 150 al binen arkadaşlar var çok sorunsuz bir motor gibi gözüküyor..gerekli bilgileri metehan abinden alırsın..sonra rahat rahat siteyle ilgilenir tecrübelerini paylaşırsın..motorunla uğraşmaktan siteyede az girer oldun..hadi sana kolay gelsin gözlerinden öperim..hoşca kal