Bu Kanuni artık camını sıkmaya başladı haa!!..

Direk lafa giriyorum...
Başta Kanuni ve diğer Türk Malıyız diye geçinen firmalara atılan laflara çok kızardım.. Hatta "Ağzı olan konuşuyor.. Çin malları dandikmiş.. Sen iyi bakarsan motorun da sana iyi bakar." diyordum..

Yanılmışım arkadaşlar.. Hem de çok yanılmışım..
İlk başta motorum daha 174 km'deyken Sinyal Müşürü (doğru yazdım mı bilmiyorum) arızalandı.. Garantiden yenisi motorum 678 km deyken geldi..(4,5 hafta)

Neyse.. Bir süre daha sorunsuz bindim.. Bu arada gevşeyen aynaları, frenleri,
ve debriyaj telini saymıyorum..

Motorum 2600 küsür km'deyken egzozum patladı.. İçindeki kelepçeler boşalmış..
Garantiden yenisi tam 3,5 haftada geldi..

Motorum 3657 km'de bugün..
Perşembe günü aküm bitti.. Şarj ettim..
Cuma günü öğlen namazından sonra aküyü şarjdan çıkarıp taktım..
Bugün saat 17.30 sıralarında ise daha dün öğlen taktığım aküm yine boşaldı..

CANIMI SIKMAYA BAŞLADI BU MOTOR BENİM.. KARŞIMDA DA SERVİSİMDEN BAŞKA HİÇBİR MUHATTAP YOK!!!

Hepiniz motor almadan önce çok düşünün..
Aileme motor almadan önce yırtındım.. Yapmayın, etmeyin.. Beni dinleyin dedim..
Kymco alalım dedim..
Yaşımız küçük ve sakalımız yok ya dinlemediler tabi...
Vee işte sonuç.. Annem CBR alacağımız günü iple çekiyor..
Ve de motoru satacağımız günü..

Hepinize saygılarımı sunuyorum..
Kendinize iyi bakın..

Direk lafa giriyorum...
Başta Kanuni ve diğer Türk Malıyız diye geçinen firmalara atılan laflara çok kızardım.. Hatta "Ağzı olan konuşuyor.. Çin malları dandikmiş.. Sen iyi bakarsan motorun da sana iyi bakar." diyordum..

Yanılmışım arkadaşlar.. Hem de çok yanılmışım..
İlk başta motorum daha 174 km'deyken Sinyal Müşürü (doğru yazdım mı bilmiyorum) arızalandı.. Garantiden yenisi motorum 678 km deyken geldi..(4,5 hafta)

Neyse.. Bir süre daha sorunsuz bindim.. Bu arada gevşeyen aynaları, frenleri,
ve debriyaj telini saymıyorum..

Motorum 2600 küsür km'deyken egzozum patladı.. İçindeki kelepçeler boşalmış..
Garantiden yenisi tam 3,5 haftada geldi..

Motorum 3657 km'de bugün..
Perşembe günü aküm bitti.. Şarj ettim..
Cuma günü öğlen namazından sonra aküyü şarjdan çıkarıp taktım..
Bugün saat 17.30 sıralarında ise daha dün öğlen taktığım aküm yine boşaldı..

CANIMI SIKMAYA BAŞLADI BU MOTOR BENİM.. KARŞIMDA DA SERVİSİMDEN BAŞKA HİÇBİR MUHATTAP YOK!!!

Hepiniz motor almadan önce çok düşünün..
Aileme motor almadan önce yırtındım.. Yapmayın, etmeyin.. Beni dinleyin dedim..
Kymco alalım dedim..
Yaşımız küçük ve sakalımız yok ya dinlemediler tabi...
Vee işte sonuç.. Annem CBR alacağımız günü iple çekiyor..
Ve de motoru satacağımız günü..

Hepinize saygılarımı sunuyorum..
Kendinize iyi bakın..

arkadaş yine az sorunla karşılaşmışsın daha 3000 km desin bende değiştim aküyü üstelik benimkini götürdüm servise garantiye girmiyor dediler.. halbuki aynı motordan olan bi arkadaş aynı şekilde garantiden değişti aküyü ama başka yerde..sinirlendim azıma geleni sayıp dışarı gittim şuan motoru servise götürmüyorum dışarda ustatda yaptırıyorum gayette güzel oluyor.. eline sağlık eksiğini gediğini iyice kontrol ediyor.. üstelik servise verdiğim paranın yarısını bile vermemişimdir...

bence sen sükret ne kadar kronik sorunlarla uğraşanlar var. senin akü ya da şarj problemine inan şükredersin...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cinliler adami carpiyor anlasilan...

Daha frenlerin ötmesini, farların iki de bir patlamasını söylemedim bile.. :farao:

halledilmeyecek sorunlar değil.. bence senin serviste iş yok... :cat:

:mrgreen: eyvah eyvah avatar altında da satılık yazıyoor.
Aktif (Online)
Motosikleti: Popcorn '07 (Satılıktır)
Kan Grubu: A Rh+

Biraz zor olur artık.

iyide scooter da debriyaj telinin ne işi var :silent:
Bana öyle dediler valla.. Ama debriyaj telinin olması lazım. %100. Sonuçta onunda vitesi var ama otomatik..

:mrgreen: eyvah eyvah avatar altında da satılık yazıyoor.
Aktif (Online)
Motosikleti: Popcorn '07 (Satılıktır)
Kan Grubu: A Rh+

Biraz zor olur artık.

Alacak adam bunları göze alsın.. Ondan sonra alsın motorumu..
Gereksiz yere, yalan yere motoru övmeye gerek yok..

debriyaj kavramalıdır bu motorlarda..bunu sıkan gevşeten bi tel yok görüdüğüm kadarıyla.. gaz verdikçe kendi açılığ kapanan bir debriyaj sistemi var..

vala ben sadece servise sorun buluyorum
işini iyi yaparlarsa bir sorun cıkarmıyo makina birde kullanım şartlarıda var tabii:)

serhatcım bence bukdr takma bunları ve pozitif hale getirmeye calış al takımları eline nasılsa bozabilecegin cok bsy yok kendin yap ilerde ii bi motor aldıgında bsylerden anlıyo olursun servislerle yorma kndini ufak tefek elektronik aksam için bnm sinyal flaşörü bozuldu gttim sirkecide 5lira 5 dakkadada taktım tamam smd bunun için servise gtsen 20lira ister kornam bozuldu 25 lira dedi servis 10 liraya kafama gore korna aldım taktım fren ampulu patladı cektim bi benzinciden aldım 2 lira 5dakka bile surmedi degişmesi gordugun gibi son bikaç gunde basıma gelen seyler kısacık zmnlarda cok az paralara hallolabilio:cat:

debriyaj kavramalıdır bu motorlarda..bunu sıkan gevşeten bi tel yok görüdüğüm kadarıyla.. gaz verdikçe kendi açılıp kapanan bir debriyaj sistemi var..
Valla ben öyle biliyordum.. Yanlış biliyormuşum demek ki..

vala ben sadece servise sorun buluyorum
işini iyi yaparlarsa bir sorun cıkarmıyo makina birde kullanım şartlarıda var tabii:)
Abi servisle alakası yok.. Burdur'un en iyi servisinde baktırıyorum ben motoruma..
Üstelik kendim de çok iyi bakıyorum.. Bunlar her çinlide çıkıyor bence..

gecmıs olsun kardesımm...!
sağol kardeşim...

iyi gene yürüyen aksamdan şikayetin olmamış gevşeyen vidalar ve biten akü ile yetinmişsin...oh ohh cbr da geliyomuş artık geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem...:)

serhatcım bence bukdr takma bunları ve pozitif hale getirmeye calış al takımları eline nasılsa bozabilecegin cok bsy yok kendin yap ilerde ii bi motor aldıgında bsylerden anlıyo olursun servislerle yorma kndini ufak tefek elektronik aksam için bnm sinyal flaşörü bozuldu gttim sirkecide 5lira 5 dakkadada taktım tamam smd bunun için servise gtsen 20lira ister kornam bozuldu 25 lira dedi servis 10 liraya kafama gore korna aldım taktım fren ampulu patladı cektim bi benzinciden aldım 2 lira 5dakka bile surmedi degişmesi gordugun gibi son bikaç gunde basıma gelen seyler kısacık zmnlarda cok az paralara hallolabilio:cat:

abicim.. ben zaten hiç bir yaptırdığım işleme para vermiyorum..
gidiyorum servise.. Servistekiler kankam oldu artık.. Elime alıyom anahtar takımını aynen dedigin gibi.. Kendim hallediyorum herşeyi..

iyi gene yürüyen aksamdan şikayetin olmamış gevşeyen vidalar ve biten akü ile yetinmişsin...oh ohh cbr da geliyomuş artık geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem...:)

ne dersen dee be Bicak.. Ama bunu satmazsam CBR zor gelir biraz..

Son düzenleme:
öncelikle başlığı yanlış yazmışsın camın sıkıldıysa gevşet diyecektimki gerçeği gördümm geçmiş olsun az bile bu problemler ben neleri ile karşılaştım 800 km'de karterden yağ aktığı bile oluyodu

abicim.. ben zaten hiç bir yaptırdığım işleme para vermiyorum..
gidiyorum servise.. Servistekiler kankam oldu artık.. Elime alıyom anahtar takımını aynen dedigin gibi.. Kendim hallediyorum herşeyi..

ne güzel ozmn ben aslında dikkat edersn zmn konusunda solemstim bunları sana 3 kuruş için bukdr beklemeye degmez:wiinkk:

Her çinlide cıkmıyo en azından bu kadar cok cıkmıyo mesela benımkı nerdeyse 13000 km de ve dedıgın seylerın hıc bırı degısmedı sadece Farımın tekı sondu yenısını taktım 5 ytl.Onuda cın almadım zaten.Bu kanunıde benım gordugum kacıncı egzoz patlatması yaw sasılacak ıs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar