mete_han abi bişi sorucam..
Nasıl bu kadar uzun ve çabuk yazmayı başarabiliyorsun?
seni daha iyi şaşaırtabilmek için....
mete_han abi bişi sorucam..
Nasıl bu kadar uzun ve çabuk yazmayı başarabiliyorsun?
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han, zonta, abal, cartman, whitemane, death, the_patriot, SeRHaTeKiNci, kıllıtarkan, D3VIL, TheTroopeR, desperadost
heheh...Hulk abi gitmiş...atıp tutalım yine...
Nerde bu devlet nerde bu Kanuni...korkmayın kardeşim...çıkın er meydanına...:queen:
yorum yok artık...geçmiş olsun...
sende pek bilirmişin LCW yi falan...çok gazete okuyon galiba...ekonomist olcan başımıza...ne iş yaparsın arkadaşım...bak SS cisin diye zaten ....:cherry:biliyon durumları...mesafeyide koymalı...
o Çinliler ne işsiz bıraktı bir bilsen...bari Kanuni Çin satsında Törkiş arkidişler ekmek yesin...
boşverin siz yine çin alacağınıza Kanuni alın gayri hıyari hasılaya katkıda bulunun...:queen:
o kutup ayılaru seni kovalasın emi...![]()
way anasını be... güzelmiş bu iş..kanka sağ üstte HIZLI MENÜYE tıkla...Abone olduğunuz konuları tıkla son mesajları takip et...sonra kitlemeye başla millete...
SS ciyim adayıyım daha...makine mühendisiyim. cinlilerden cektigimi ben bilirim. gelen makinelerin hepsii bozuk. hepsi kopya... abicim ekonomist olmaya gerek yok. gözünü acacan bakacan etiketin altında ne yazıyo diye. zati hep dışardan bakarız bi içine baksak belki uyancaz olaya ama nerdeee.....
cin e kaçarım bende. orda cin seddi var ya saklanırım oraya. Allahtan cin seddini yaparken malzemeden calmamışlar)))
Ule mete_Han abi her girdiğin topic hit oluyor yaw..
Nasıl beceriyon anlamıyom.. Topic hayalet gibiydi.. Sen bi mesaj attın. Aboww...
Coştu maşallah.. :queen::queen:
Ule mete_Han abi her girdiğin topic hit oluyor yaw..
Nasıl beceriyon anlamıyom.. Topic hayalet gibiydi.. Sen bi mesaj attın. Aboww...
Coştu maşallah.. :queen::queen:
cnc aldık bi tane bi ton para verdik hala daha calışmıyo makine deli olacam yaaaa. daaa ne olsunnn....
mete nin adı yeter kitlenmesi için. fanları var bunun bildiğin gibi deil. tabi sevmeyenleri de var. dost düşman toplanıyo abowww bi bakıyon bütün site topicte. topic hit olmuş....
Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
valla demin 17 idi...azalmış...
bu arkadaşların çoğu motorsuzdur...başta mesela kıllıtarkan...tanıtayım...öle bakar siteye...motoruda yoktur kekonun...aval aval bakar yolda motorlara...trene bakar gibi...bi motor alamaz...kaskı bilem yoktur...ama gezdirilmeyi sever...doğuştan artcı yani...bi cacık olmaz...bu arada kaçakcıdır...parasıda var ama varyemez....
arkadaşım ne işin var cncde tornada tezgahta...yap bi dönme dolap...titan zincırı şekli olsun bitsin...ırgızlık yaparsan kazanırsın...Mesela ya da siyasete gir...hökümata yakın ol...sende allasen...çalışarak kim mutlu olmuş...bu melmeketde ırgız olucam sahtekar olucan dönme dolap olacan fırıldak olucan...yanlışmıyım abi...ale:
:queen::queen::mrgreen:![]()
Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
valla demin 17 idi...azalmış...
bu arkadaşların çoğu motorsuzdur...başta mesela kıllıtarkan...tanıtayım...öle bakar siteye...motoruda yoktur kekonun...aval aval bakar yolda motorlara...trene bakar gibi...bi motor alamaz...kaskı bilem yoktur...ama gezdirilmeyi sever...doğuştan artcı yani...bi cacık olmaz...bu arada kaçakcıdır...parasıda var ama varyemez....
arkadaşım ne işin var cncde tornada tezgahta...yap bi dönme dolap...titan zincırı şekli olsun bitsin...ırgızlık yaparsan kazanırsın...Mesela ya da siyasete gir...hökümata yakın ol...sende allasen...çalışarak kim mutlu olmuş...bu melmeketde ırgız olucam sahtekar olucan dönme dolap olacan fırıldak olucan...yanlışmıyım abi...ale:
sahi serhat topicin amacı neydi ehueheee?????
canınmı sıkkın? derdinmi var? motorunmu gitmiyo? sıksık arızamı yapıyo? mete_han abinin yazılarını oku :cherry:
abicim senin bilmediğin yok yani. şu bi adam vardı deniz gökçe. bildin mi? adam siyasetten alar futboldan anlar her bişiden anlar onun gibin. yok ben calmadım calmayacagım. it gibi calışıp karnımı doyurmaya razıyım. fazlasında gözüm yok. bi arabam bi tane 1000RR bide Funda ARR oldu mu daha ne istiyim ????
@cartman
bi yerde mete_han isminde bi üye varsa, o topic amacının dışına çıkmış demektir..
canınmı sıkkın? derdinmi var? motorunmu gitmiyo? sıksık arızamı yapıyo? mete_han abinin yazılarını oku :cherry:
eheheuheuhe... :queen::queen::cherry::cherry:
hakketten sağolsun.. unutturdu dertlerimi..
ee hadi mete_han abi.. Patlat bişeler.. Topic hiti düşüyor..
abi şımartma beni...maksat siz mutlu olun...beni acılarımla yaşamayı öğrendim...:rendeer: