Bu Kanuni artık camını sıkmaya başladı haa!!..

ah kankam ah...Kymco actıve 110 yarıotomatik alsaydın 50.000 km ye kadar olan tüm arızaları işçilik malzeme (havale masrafına kadar) dahil sana yollayacağıma şerefim üzerine yemin edebilirdim...motur zaten 100.000 km sorunsuz çalışırdı...diğer yarısını Kymco düşünsün artık...

ah kankam ah...Kymco actıve 110 yarıotomatik alsaydın 50.000 km ye kadar olan tüm arızaları işçilik malzeme (havale masrafına kadar) dahil sana yollayacağıma şerefim üzerine yemin edebilirdim...motur zaten 100.000 km sorunsuz çalışırdı...diğer yarısını Kymco düşünsün artık...

ne zaman kymco bayisi açtın veya ortak oldun olm hiç haberimiz yok...bilsek açılışına çiçek yollardık...:mrgreen:

kardeş sen değil miydin dag tepe gezen popcorn la noldu böle birden bire??? gecmiş olsun...honda dan vazgecme. motosikletsiz ol sabret bi honda sahibi ol. benim cok bilgim yok ama bildiğim honda dan şaşma.cevremde de durum böle.

kardeş sen değil miydin dag tepe gezen popcorn la noldu böle birden bire??? gecmiş olsun...honda dan vazgecme. motosikletsiz ol sabret bi honda sahibi ol. benim cok bilgim yok ama bildiğim honda dan şaşma.cevremde de durum böle.

hooopp bıradar nedir bu marka fanatikliği...:payıp dimi...insanları körü körüne Honda yamahaya yönlendirmek...:cherry:

çin malları olmasaydı kimse motora binemeyecekti...çin malları olmasa biz AB ülkesi bile olmayacaktık...çin malları olmasa küresel ısınma sorunumuz bile olmayacaktı...:queen:

'her fırsatta çin malı motorlara laf atanlar 'diye başlayan topikte beni fiyattan kısan bazı girişimciler var deyince millet kum torbasına çevirdilerdi serhat senin sorunlarının çokdaha fazlasını bir senelik çin malı tecrübemde yaşadım sadece bukadar diyorum gene yaramı deşmeyin(okadar iyi kullandığım halde 3 defa motor kitledi diyerlerini saysam kimse okumaz uzun)
Tek dertli ben degilim.. Bunu daha yeni anlıyorum.. :pr:
ahhh be kardeşim üzüldüm.ama ben hep herkeze derim motosiklet alacaksan marka al diye.millette senin dediğinin aynısını bana söylüyolar ben mesela honda derim başkası da çıkar bu marka fanatikliği diye walla adamın biri ferrariye tüp takıcakmış ferrarinin mühendisleri gelip arabayı bize sat biz sana satın aldığın miktarı veririz demişler!!!
Biliyorum senin HONDA'cılığını.. Merak etme bende HONDA'cıyım bundan sonra.
Çinli motora binip 2 ay üstüste arızasız binersen yat kalk dua et:) kendimden biliyorum.Ama bu modellere görede değişiyor zannedersem.

yata kalka benim jonway cup'u 20000 km'ye yaklaştırdım.Şu an 19000 km'ye geldi.Ama başına gelenlere rağmen hala ayakta durmasına bende şaşıyorum.Beni 110 km hıza çıkartıyor ama dediğim gibi 2 ay bile çok çinliler için.3 sefer konjektör değiştirdiğii eklemeliyim..
Benim ki ilk konjektörü 3600 km'de degiştirecek.. Yani mahvoldum..

Metehan abi, KYMCO CK 125 alacağım dedim.. Eşşek kadar motor dediler.. 140 km/h sürat yapıyor dediler. almadılar..
Aha gördük Kanuni'yi..
ne zaman kymco bayisi açtın veya ortak oldun olm hiç haberimiz yok...bilsek açılışına çiçek yollardık...:mrgreen:
Bülent abi.. elleşme metehan abime yaw.. O Kymco'yu sever..
dağılınnn üleynnn...Kymcoyu yem etmem sizleree...:p
Bende etmem valla.. Kymco'nun hakkını yemeyin.. Taş gibi alet..

serhadım sen herşeyin en iyisine layıksın bak yeminle...popcornu yeniledin ben üzüldüm kalbin kırılmasın diye bişey demedim...

Yani Honda'dan başka motor yokmu binilecek...ben bundan önceki motorum olan 2004 YBR125'e 1,5 sene bindim ve 17.000 km sorunsuz yol yaptım...yani Honda dışındada sağlam motor üreticileri var...

hooopp bıradar nedir bu marka fanatikliği...:payıp dimi...insanları körü körüne Honda yamahaya yönlendirmek...:cherry:

çin malları olmasaydı kimse motora binemeyecekti...çin malları olmasa biz AB ülkesi bile olmayacaktık...çin malları olmasa küresel ısınma sorunumuz bile olmayacaktı...:queen:

abicim gördük gecen gün cinlileri. yerden bitmeler almışlar ellerine digital fotograf makinelerini araba fuarında bütün aracların resimlerini cekiyolar. en ince ayrıntılarına kadar. camurlukları bile cektiler bilader yalan sa yalan de... honda nın parçası pahalı diyolar kaza yapmadıktan sonra parçaya ihtiyacın olmuyo kii :)
abicim nerden bagladın küresel ısınmaya konuyu...bu arada kutup ayılarının 2/3 ü küresel ısınmadan ötürü 30 sene içinde ölcekmiş....hbr vereyim dedim :)

Yani Honda'dan başka motor yokmu binilecek...ben bundan önceki motorum olan 2004 YBR125'e 1,5 sene bindim ve 17.000 km sorunsuz yol yaptım...yani Honda dışındada sağlam motor üreticileri var...

kanka yazıyı gözlerinlemi okuyon yoksa ....:p

abicim gördük gecen gün cinlileri. yerden bitmeler almışlar ellerine digital fotograf makinelerini araba fuarında bütün aracların resimlerini cekiyolar. en ince ayrıntılarına kadar. camurlukları bile cektiler bilader yalan sa yalan de... honda nın parçası pahalı diyolar kaza yapmadıktan sonra parçaya ihtiyacın olmuyo kii :)
abicim nerden bagladın küresel ısınmaya konuyu...bu arada kutup ayılarının 2/3 ü küresel ısınmadan ötürü 30 sene içinde ölcekmiş....hbr vereyim dedim :)

valla bende izledim haberlerde...ırgızlık yapıyo cın conlar...ama bak inanki senin cbr 600 f te bile bence bazı parçalar (mekanik harici tabi)çin fabrikası işidir...sen ne diyorsun bu işe...çinliler isteyince kaliteye önem verirler ...ama bizimkiler gidip sinekten yağ çıkarınca...napsınlar bakalitleri gagalıyorlar bize...yahu elimde sihirli değnek olucak ...Çinden gelen herşeye damping uygulayıp yurda sokmucam...kaliteyi pahalıya alsın millet napalım...kaptilazim bu...ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin şekli Hondaya binin şekerim...:p

lütfen akrabalarım hakkında dedikodu çıkarma...ağzını hayıra mesajını kutuba aç...:p

kesinlikle haklısın.yamaha da sağlam ve iyi motosiklet. suzuki de öyle...yaw honda ya kanımız ısınmış o yüzden yazdık öle. taamam objektif olamadık yüklenmeyin hemen yaww :)

Konuyu Toplam 12 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han, cartman, SeRHaTeKiNci, the_patriot, HULK, xxxxx, death, mostwanted_57, Marv, TheTroopeR, desperadost

eyvahh...HULK abi var izlemede...kendisi Kanuni bayisi Altunizadede...şimdi bana uçar...:salut:

Geziyordum.. O zamanda sorunları vardı..
Ama artık patladım..

Önce sen imzana bak bakiim..:p
serhadım sen herşeyin en iyisine layıksın bak yeminle...popcornu yeniledin ben üzüldüm kalbin kırılmasın diye bişey demedim...
insan bi söyler be.. Alma sakın der.. :mrgreen:
YBR 125 çok dayanıklı motor bence.
aynen katılıyorum...

valla bende izledim haberlerde...ırgızlık yapıyo cın conlar...ama bak inanki senin cbr 600 f te bile bence bazı parçalar (mekanik harici tabi)çin fabrikası işidir...sen ne diyorsun bu işe...çinliler isteyince kaliteye önem verirler ...ama bizimkiler gidip sinekten yağ çıkarınca...napsınlar bakalitleri gagalıyorlar bize...yahu elimde sihirli değnek olucak ...Çinden gelen herşeye damping uygulayıp yurda sokmucam...kaliteyi pahalıya alsın millet napalım...kaptilazim bu...ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin şekli Hondaya binin şekerim...:p

lütfen akrabalarım hakkında dedikodu çıkarma...ağzını hayıra mesajını kutuba aç...:p
zuhahaha...

Motosikleti
Forza 250
ehahha :)
Bir kanuni vakası daha..
Bende türk malı dır iyidir diye alanlardanım
5500 km deyim ve suan serviste yatıyor motor :)
Değişen parcalar:
2 kez fren musuru.
Direksiyon bilyası.
Koltugu.
2 kez egzozu (3. egzozda patladı garantiden gelcek)
Karbratörü
5000 km de 3 kez bujisi.

Haftanın 4 günü motora biniyorum
3 günü serviste geçiyor :)
Bütün bunlara rağmen tek kuruş vermedim hepsi garantiden yapılıyor ama motor 3 ayda resmen dökülüyor.
Şuan 5500 km de 70 km yi gecince kesiklik yapiyordu
Subaplar ötmüş. Garantiden gelmesini bekliyorum 4 gündür.

2550 ytl ye aldıgım motoru 1500 e sattım
Yeter ki kurtulayım diye.
Çin malı motor görünce yolumu değişiyorum artık
Kimse almasın
Almak isteyenlere mani olsun
Bu paraya bu kalite diye birşey yok.
Bu motora para verceğine git bisiklet al daha iyi :)

Honda - Yamaha - Suzuki - Kawasaki 4 lüsünden
Hyosung ekürisinden şaşan .op olsun !

illa ki pazar daki catal bıcak bile çin malı olmuş. cıbır daki parçaların bi miktarı da illa ki cin işi olacak. eskidenmiş o cin işi japon işi. şimdi herşey çin işi. bize nasıl kota koyuyorlarsa çine de kotaa koyulsun.mesela bi zaman LCW grubu zarar ediyodu. şimdi fason olarak çine ürettiriyolar ucuza satıp cok satıyolar kaara gectiler yani...ama bilinçli kullanıcı olup almıcan böle cin jon ların yaptıklarını. ama kim dikkat eder bu devirde. ucuz olsun çin işi olsun farketmez yurdum insanına...

bahtsız kutup aayısını küresel ısınmanın selleri götürürmüş :))))

Gecmiş olsun .. birazda şans lazım sanırım bende yok gerçi o şans nokia hangi telefonu alsam her zaman serviste benimkiler:queen:

abisi arkadaşlarında belirttiği gibi kafana takma... daha uzun klometrelerin var önünde.. motorun zevki burası uğraş sök tak..:p valla benim zmanım olsa neler yapacamda ah şu vakit:pr:

Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han, zonta, abal, cartman, whitemane, death, the_patriot, SeRHaTeKiNci, kıllıtarkan, D3VIL, TheTroopeR, desperadost

heheh...Hulk abi gitmiş...atıp tutalım yine...:p

Nerde bu devlet nerde bu Kanuni...korkmayın kardeşim...çıkın er meydanına...:queen:

Bir kanuni vakası daha..

yorum yok artık...geçmiş olsun...

illa ki pazar daki catal bıcak bile çin malı olmuş. cıbır daki parçaların bi miktarı da illa ki cin işi olacak. eskidenmiş o cin işi japon işi. şimdi herşey çin işi. bize nasıl kota koyuyorlarsa çine de kotaa koyulsun.mesela bi zaman LCW grubu zarar ediyodu. şimdi fason olarak çine ürettiriyolar ucuza satıp cok satıyolar kaara gectiler yani...ama bilinçli kullanıcı olup almıcan böle cin jon ların yaptıklarını. ama kim dikkat eder bu devirde. ucuz olsun çin işi olsun farketmez yurdum insanına...

bahtsız kutup aayısını küresel ısınmanın selleri götürürmüş :))))

sende pek bilirmişin LCW yi falan...çok gazete okuyon galiba...ekonomist olcan başımıza...:pne iş yaparsın arkadaşım...bak SS cisin diye zaten ....:cherry:biliyon durumları...mesafeyide koymalı...:p

o Çinliler ne işsiz bıraktı bir bilsen...bari Kanuni Çin satsında Törkiş arkidişler ekmek yesin...

boşverin siz yine çin alacağınıza Kanuni alın gayri hıyari hasılaya katkıda bulunun...:queen:

o kutup ayılaru seni kovalasın emi...:p

mete_han abi bişi sorucam..
Nasıl bu kadar uzun ve çabuk yazmayı başarabiliyorsun?

Bir kanuni vakası daha..
Bende türk malı dır iyidir diye alanlardanım
5500 km deyim ve suan serviste yatıyor motor :)
Değişen parcalar:
2 kez fren musuru.
Direksiyon bilyası.
Koltugu.
2 kez egzozu (3. egzozda patladı garantiden gelcek)
Karbratörü
5000 km de 3 kez bujisi.

Haftanın 4 günü motora biniyorum
3 günü serviste geçiyor :)
Bütün bunlara rağmen tek kuruş vermedim hepsi garantiden yapılıyor ama motor 3 ayda resmen dökülüyor.
Şuan 5500 km de 70 km yi gecince kesiklik yapiyordu
Subaplar ötmüş. Garantiden gelmesini bekliyorum 4 gündür.

2550 ytl ye aldıgım motoru 1500 e sattım
Yeter ki kurtulayım diye.
Çin malı motor görünce yolumu değişiyorum artık
Kimse almasın
Almak isteyenlere mani olsun
Bu paraya bu kalite diye birşey yok.
Bu motora para verceğine git bisiklet al daha iyi :)

valla sende bi yönden şanslısın herşeyi garantiden değişiyorlar oda güzel.. biz garantiden değişsekte üstüne biton para veriyorduk şükür kurtuldum o servisten...bende değiştim karbüratörü hemde kendi paramla.. sende o yönden şanslısın..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar