Kullandık biliyoruz.Naked motor sahibi de oldum , racing motor sahibi de oldum.Herkesin keyfi bilir.1000rr kullanıcılarının sonu hep aynı zaten.Eğer benzin düşmanı mondeo 2.0'ını bu benzin pahalılığında satabilecek birini bulursa alır 1.000rr.Herkesin hayatı kendine.Kısa yoldan intihar etmek istiyodur belki.abi sen ne yaptın ya er 6 f falan rezil motor belin ağrır, omzun çıkar, boynun kırılabilir, bazı bazı ülser falan da yapabiliyormuş söylentiye göre. :queen: sen onu sat da bi MAKSİSIKUTIR al. en rahat motordur kendileri. marka farketmez hiç araştırmana da gerek yok :queen:
şu zamanda en mantıklı motorlar ybr ,cbf falankontağı açmaya korkuyorum
)
ama 600cc alacaksan nacisanetavsiyem fazer yada gsr.
Kullandık biliyoruz.Naked motor sahibi de oldum , racing motor sahibi de oldum.Herkesin keyfi bilir.1000rr kullanıcılarının sonu hep aynı zaten.Eğer benzin düşmanı mondeo 2.0'ını bu benzin pahalılığında satabilecek birini bulursa alır 1.000rr.Herkesin hayatı kendine.Kısa yoldan intihar etmek istiyodur belki.
vay be insana unuttuğu değerleri hatırlatan bir yardımlaşma.
=)))
motosiklet beni çok üzdü son 5 ayda.
yeni motosikletimle tekrar güzel bir sayfa açmayı planlıyorken ilaç gibi geldi bu başlık =)
Mondeo Lpg'li tabiki, yoksa benzin yetişmezdi. Ayrıca 1000rr yada Fazer almak gibi bir niyetim şuan için yok. Şimdilik 2 silindirli bir Naked yeterli olacaktır.
Mondeo Lpg'li tabiki, yoksa benzin yetişmezdi. Ayrıca 1000rr yada Fazer almak gibi bir niyetim şuan için yok. Şimdilik 2 silindirli bir Naked yeterli olacaktır.
Mehmet Tufan selam, görüşemedik uzun süredir, umarım iyisindir. Hayırdır niye üzdü bu kadar cmx seni, kaza bela yoktur inşallah.