Bu hastalığa çare var mı ?

Güzel olmuş. Süper yardımlaşma tebrikler.

Bu arada bende bir link alabilirmiyim :) soğuk olmasın :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi sen ne yaptın ya er 6 f falan rezil motor belin ağrır, omzun çıkar, boynun kırılabilir, bazı bazı ülser falan da yapabiliyormuş söylentiye göre. :queen: sen onu sat da bi MAKSİSIKUTIR al. en rahat motordur kendileri. marka farketmez hiç araştırmana da gerek yok :queen:
Kullandık biliyoruz.Naked motor sahibi de oldum , racing motor sahibi de oldum.Herkesin keyfi bilir.1000rr kullanıcılarının sonu hep aynı zaten.Eğer benzin düşmanı mondeo 2.0'ını bu benzin pahalılığında satabilecek birini bulursa alır 1.000rr.Herkesin hayatı kendine.Kısa yoldan intihar etmek istiyodur belki.

KBC

şu zamanda en mantıklı motorlar ybr ,cbf falan :) kontağı açmaya korkuyorum :))

ama 600cc alacaksan nacisane :) tavsiyem fazer yada gsr.

şu zamanda en mantıklı motorlar ybr ,cbf falan :) kontağı açmaya korkuyorum :))

ama 600cc alacaksan nacisane :) tavsiyem fazer yada gsr.

Al birini vur ötekine :) ikiside agresif motorlar. Fazer kullandım biraz çok kastı beni. Race güveni vermeyen ama race gücünde bir motor gibi geldi bana. Nedense hiç güven vermedi. er6 lar bu konuda benim için daha öndeler.

Kullandık biliyoruz.Naked motor sahibi de oldum , racing motor sahibi de oldum.Herkesin keyfi bilir.1000rr kullanıcılarının sonu hep aynı zaten.Eğer benzin düşmanı mondeo 2.0'ını bu benzin pahalılığında satabilecek birini bulursa alır 1.000rr.Herkesin hayatı kendine.Kısa yoldan intihar etmek istiyodur belki.

Mondeo Lpg'li tabiki, yoksa benzin yetişmezdi. Ayrıca 1000rr yada Fazer almak gibi bir niyetim şuan için yok. Şimdilik 2 silindirli bir Naked yeterli olacaktır.

vay be insana unuttuğu değerleri hatırlatan bir yardımlaşma.
=)))
motosiklet beni çok üzdü son 5 ayda.
yeni motosikletimle tekrar güzel bir sayfa açmayı planlıyorken ilaç gibi geldi bu başlık =)

oh çok şükür kazasıs belasız atlatmışınız dünkü macerayı, anlaşılan güzel dakikalar yaşanmış :cat:

vay be insana unuttuğu değerleri hatırlatan bir yardımlaşma.
=)))
motosiklet beni çok üzdü son 5 ayda.
yeni motosikletimle tekrar güzel bir sayfa açmayı planlıyorken ilaç gibi geldi bu başlık =)

Mehmet Tufan selam, görüşemedik uzun süredir, umarım iyisindir. Hayırdır niye üzdü bu kadar cmx seni, kaza bela yoktur inşallah.

Arkadaşlar , Deryali'nin sıcak yaklaşımı ve arzusunu içten dile getirmesi beni etkilediğinden böyle bir çılgınlık yaptık...

iyi ki de yapmışız birbirinden iyi 2 kişi ile tanışma imkanımız oldu ,

önemli olan tanışmaktı , bir malın ancak ederi kadar değeri olduğundan Deryali kendine zarar vermediği sürece bizim için herhangi bir sorun yoktu...

umarım beklentilerini karşılamış ve hayallerini birazda olsa yerine getirebilmişisizdir.

saygılar...

Mondeo Lpg'li tabiki, yoksa benzin yetişmezdi. Ayrıca 1000rr yada Fazer almak gibi bir niyetim şuan için yok. Şimdilik 2 silindirli bir Naked yeterli olacaktır.

Sahibinden'de ilanın var mı araç için. Benim ER-5 üzerine para vererek alabilirim içime sinerse.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Benim eniştede de 2.0 vectra var LPG'li.Fazla yakmıyolar gerçekten.İdare eder.Özellikle uzun yolda ekonomik.1.000rr'a gıcığım var benim.Bu forumun "onlar bizimle yaşayacak" bölümüne bakarsanız 3 tane 1.000rr kullanıcısı rahmetliyi görürsünüz.Scooter kullanıcıları aklı başında insanlardır.Umarım böyle bir rüzgara kapılıp spor tarza bulaşmazsınız.Bu işlere gücü az olan motorlarla başlanır ama sürüş tarzı aynı.Kafanı sağa sola çevirip bakınamazsın.Direk yola odaklanırsın.Bir an önce yolu katetmeyi düşünürsün.Sonra altındaki motorun gücü yetersiz gelmeye başlar.1.000rr'a kadar uzar bu yolculuk.Sonrası da malum.Nirvanaya ulaşırsın.Spor veya naked değilde sana en çok touring tarzı motor yakışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar