"svd",kusura bakma.Biraz sıkıntılıyımda o sebeple limon sıktım başlığın içine.Hoş görüverin artık.![]()
Mhyen. olm ne yaptın yine mi sattın mtoru :s
yau 3 ayda 3 motor değiştirdin. runner ı da mı sattın yoksa? :silent: ben 5 aydır bi motoru satamadım, senin maşşallahın var. :mrgreen: benimkini de satsanaa.![]()
Malesef öyle oldu Ali abi.Bi güzel binip hevesimi aldım.Sonrada baktım zarar etmiyorum sattım gitti
İlk motorumu 31 mayısta almıştım.5,5 aylık süre içerisinde 3 motor aldım sattım ve de şu an motorusuzum:queen:
Senin motoru getir kalsın bende bir hafta bak nasıl satıyoz:queen::queen:
Al al. zaten yatıyo 29 ekimden beri binmedim. :mrgreen: ya da şöyle yapalım. hep sen satıyosun, bu sefer de ben sana satiim.alıcı ol bi sefercik. :queen: şaka bi yana yakında bi motosiklet galerisi açarsın diye düşünüyorum. :cherry:
İyi de abi sattığım motorlar bana gökten zembille inmedi.Ben de alıcı olarak aldım yani
Kafayı yemeden şu okulu bitirebilirsem motosiklet ile ilgili bir alanda seve seve çalışırım valla
Onun harici 4. motorumu çok ince eleyip sık dokuyarak almayı düşünüyorum.Zırt pırt al sat ben de sıkıldım valla.Bu sefer alırsam hiç değiştirme yok(umarım
)
İstanbul'dan Bursa'sına kadar beni tanımayan noter kalmadı:queen:
iç abicim iç bu arada benim karaoğlanın plakası cıkmıs 34 SAU 35 aksam baglarbasına gelicem almaya.
:cherry: Runner iyi seçimdi ama, niye sattın ki?Çok iyi teklif geldi heralde.
![]()