Bu gidon da duran şey nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9DiDn6s.png

bayadır bu adamın videolarını izliyorum dikkatimi çekti bi kaç farklı kişide de görmüştüm merak ettim ne olduğunu sıvı bir şey galiba.

Küçük su kabı.Altından çıkan bir hortum var bak o hortum kaska kadar gidiyor. Uzun gezilerde sürücü çok su kaybedince kaskın altından hortumu ağzına alıp su içiyor. Gidonun üstüne koymuşlar ki esen rüzgardan faydalanıp suyu soğuk tutsun diye.

Fren hidroliği kabi, diskli frenlerde diske Baska yapmasi için diski iki taraftan iten balatalar vardır o balatalarida hidrolik Yagi yardimiyla calisan küçük silindirler iter,boylece fren kolunu siktigimizda sistemdeki basinc artar ve fren balatalarimizi harekete geçirerek diske baski yapar ...

sanki herkes her şeyi bilmek zorunda mı? adam belki disk frenli motosiklet kullanmadı. kullansa da bilmek zorunda değil.

sanki herkes her şeyi bilmek zorunda mı? adam belki disk frenli motosiklet kullanmadı. kullansa da bilmek zorunda değil.

yok hocam doğru cevap verilmiş diye herkes geyiğe vurmuş :D son zamanlarda herkes bişeyleri geyiğe vurmaya başladı hakkaten zor zamanlar geçiriyıruz

Su kabı, susayınca açıp oradan su içiyoruz ( SAKIN ! ) :mrgreen:
Evet herkes bilmek zorunda değil ancak motosiklet yada otomobil kullanan her birey böyle hayatı bir parçanın ne olduğunu bilmeli, bilmiyorsa o taşıtı sürmemeli.

Motosikleti
CBR 500 R
ne saçma yorumlar ya. adam belki yeni yeni motosiklet işine ısınıyor sizde bu davranışlarınızla insanları soğutnayın! fren hidroliği kutusu kardeşi
m.

Cevabı verilmiş.
İtiraf ediyorum bende ilk gördüğümde 'Bu ne lan' demişliğim var :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar