Bu fara xenon takılır mı ?

Nasıl takılr hocam anlatabilir misiniz ? Bence gereksiz değil çünkü ben böyle yapmak istiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eritir cam değil mika o far

Toros gibi parabolik far camı kullanan çok eski teknoloji araçları saymazsak,
Orjinalinde xenon olan araçlar dahili hiç far camı gerçek cam olan araç gördün mü?

Far camının mika (aslında pleksiglas) olması sorun değil. İhtiyacın olan ise farda mercek yoksa önce mercek takıp sonra xenon kiti almak. Mercek varsa merceğe uygun xenon kiti almak.

Eyvallah hocam sağolasın nerde yaptırabilirm bunu kaça patlar ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sipariş verdim inşallah pazartessi gelince takacam 60 liraya alıcam aynısını acaba ampülleri içindemi sormadımda adama

H3 ampül kullanıyordu sanırım. Eğer arka malzeme kalitesizse halojen ampul kullanınca uzun süre bence ısı problemiyle sıkıntı yaratır. Yoksa xenon ampul o kadar ısı yaymaz.

Amortisör borularına plastik kelepçelerle sabitleniyor. Titreşim vb. sorun yaratır mı bilemiyorum. Ama hemen her motosiklete takılır bence.

120-150 arası olan acerbis. 50-60 olan çin malı ;) Ebaydan daha da ucuza gelebilir.

slim olanlar 80 tl den başlıyo ince yani özellikle motorsikletler için
bence 125 cc den itibaren her motora takılır mobilet hariç bide bisiklet:queen:

ya benim için orjinal olması öenmli değil zaten acerbis olanların bile aydınlatması kötüymüş ben alıp bi-xenon mercek takıp kullanıcam o yüzden nekadar ucuz olursa okadar iyi benim için :)

Aynen hocam bende xenon mercek takıcam aldığında nasıl xenon takıcaksın bana anlatırmısın ve kaça mal olcak sonuçta çift mercek xenon alman gerekcek dimi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar