Bu adamı ne yapmak lazım

http://youtu.be/w5Bci82yjyA

öper misin sabaha mı bırakırsın.::ranntign videonun devamı brazzersta

Trafikte en korktuğum şeylerden biri. Sıkışık trafikte bu şekilde yol alırken uzun farlarım açık olur genelde. Ve dikiz aynasından önümdeki sürücüyü kontrol ederek giderim. Eğer kadın veya dalgın biri ise mutlaka korna çalarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletlinin uzunları zaten açık, pek fayda etmemiş. O yüzdendir ki bir gaz açışında iki aracı asla geçmem. Birinciyi geçtikten sonra diğer aracı kontrol ederim, ne yapıyor, yan şeritte boşluk var mı, beni gördü mü şeklinde...

Motorcu kör noktada duruyor, araba sürücüsünün onu görmesi için zaman bırakmıyor, o yüzden hata onda.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hangi adamı ne yapmak lazım,suçlu tamamen motorcu arkadaşta bence.

hangi adamı? motorcuyu diyorsan bişi yapmamak lazım sonuçta dersini almış.

marifet gaza basmak değil manevra yapabilmektir..

Bir an manevrayla kurtaracak gibi oldu ama vurdu.
Sıkışık trafikte 2 araç arasından geçerken yavaş ve dikkatli olmalı, sağ veya soldaki aracın kaçabileceği boşluk olduğu durumlara dikkat etmeliyiz.

araçta nereye girmeye çalısıyor anlamadım langırt die bi sinyal vermesi gerekmiyormu en azından ? pardon dönmeye başladığı andan itibaren sinyaleri vermiş ben yanlış görüyorum bildiğiniz üzere sinyali verdiğiniz andan itibaren bütün yol hakları sizin hemen dala bilirsiniz istediğiniz şeride

Motorcunun suçu falan yok, belki biraz daha temkinli olabilirdi. Adam sazan gibi boşluğa atlamış resmen...

Adam sinyalini vermiş şerit değiştirmek için... Yine iyi düşük hızda gerçekleşen bir kaza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar