- Konu Yazar
Kullandığım 2 kulaklığında mefta olması sonucu yeni kulaklık almaya karar verdim bu sefer kulakiçi değilde kafaüstü bakıyorum.
130tl param var 3 tane kulaklık hoşuma gitti.
1) Urbanears Plattan:
Deniz grisi rengi çok hoş, genel olarak kullananlar mutlu ama bazıları tizlerden memnun değilmiş.Aralarından görüntü olarak tek hoşuma giden bu. 130TL.
2) JBL T300A:
Bunu da kullananların çoğu memnun, pek araştırmadım ama olumsuz bişey yazan görmedim. Mavi beyaz rengide güzel tipide güzel ama Plattan bi başka ya
120TL.
3) Sony zx310:
Görüntüsü ucuz plastik gibi hiç sevmedim. Renkleri güzel değil mecbur siyahını alıcam.Hiç sevmedim kısacası, diğerlerinden 40-50TL daha ucuz. 80TL.
Muzik ve oyun için alıyorum, kulaklıkla başka bişey yapılmaz zaten
. Zaten telefon kulaklıkları kullanıyorum ses kalitesi olarak memnun kalmayacağımı sanmıyorum. Rap ve Pop harici her müziği dinlerim yeterki nota olsun
.
Muhtemelen gidip Plattan alıcam ama yinedd bi sorayım dedim.
130tl param var 3 tane kulaklık hoşuma gitti.
1) Urbanears Plattan:
Deniz grisi rengi çok hoş, genel olarak kullananlar mutlu ama bazıları tizlerden memnun değilmiş.Aralarından görüntü olarak tek hoşuma giden bu. 130TL.
2) JBL T300A:
Bunu da kullananların çoğu memnun, pek araştırmadım ama olumsuz bişey yazan görmedim. Mavi beyaz rengide güzel tipide güzel ama Plattan bi başka ya
3) Sony zx310:
Görüntüsü ucuz plastik gibi hiç sevmedim. Renkleri güzel değil mecbur siyahını alıcam.Hiç sevmedim kısacası, diğerlerinden 40-50TL daha ucuz. 80TL.
Muzik ve oyun için alıyorum, kulaklıkla başka bişey yapılmaz zaten
Muhtemelen gidip Plattan alıcam ama yinedd bi sorayım dedim.