Eğer unutmazsam bi hafta sonra herşeyiyle birlikte açıklarım
ne ettin aldın mı mustafa.
Eğer unutmazsam bi hafta sonra herşeyiyle birlikte açıklarım
jbl t450bt de karar kıldım gibi.. alıyım mı dostlar
jbl t450bt de karar kıldım gibi.. alıyım mı dostlar
Hoşuna gittiysr tabi al
Spor derken fitness mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
Hoşuna gittiyse tabi al
Spor derken fitness mi?
body sporuyla uğraşıyorum :cherry:
2 gündür gezmeden tabanlarım şişti , tüm tekno marketleri ve avm tapınaklarını gezdim , "ses ayarlı , siyah renk " kulaklık bulamadım , tamamı tuşlu bunututlu ,zivzirik şeyler , sennheiser ile yazıştım onlarda dahi eski potansiyometre/çarklı ses ayarlı yokmuş.
Bu konuda bilgi yardımınız lazım , ses ayar tekerli/çarklı/potansiyometreli , siyah renk , maks 180 gibi rakama az kaliteli kulaklık lazım yardım lütfen.
Yo yo , belirtmeyi unutmuşum gündelik kullanım pc/müzik/film/tv için , ( bendeniz motosiklet kullanırken müzik hatta telefon ile görüşmeye karşıyım )
Stüdyo tip![]()
Şimdiden hayırlı olsun'da , ses ayarı varmı ? var ise çark/tekerli'mi?
2 gündür gezmeden tabanlarım şişti , tüm tekno marketleri ve avm tapınaklarını gezdim , "ses ayarlı , siyah renk " kulaklık bulamadım , tamamı tuşlu bunututlu ,zivzirik şeyler , sennheiser ile yazıştım onlarda dahi eski potansiyometre/çarklı ses ayarlı yokmuş.
Bu konuda bilgi yardımınız lazım , ses ayar tekerli/çarklı/potansiyometreli , siyah renk , maks 180 gibi rakama az kaliteli kulaklık lazım yardım lütfen.