Bu 3 Kulaklık İçinden Hangisi?

İlk konfordan başlayayım
Gözlük kullandığım için konfor kötü ama gözlük kullanmıyorsanız gerçekten rahat bi kulaklık.

Ses kalitesi telefon kulakl8klarına göre kat kat iyi.

Kablosu sağlam telefons giren kısmı L şeklinde ve boydan boya iplikli bi kaplaması var, genelde kablodan bozduğum için vazgeçilmez markam oldu.

Eğer telefonda muzik dinlemek için kullanıcaksanız kablosuz alın. Kablo bozulmasın diye rahatımdan oluyorum:)

Tek sevmediğim yanı kulak kısmına elini sürtünce sağdan birazcık fazla ses geliyor sol tarafa göre. Sürekli elimi sürtmediğim için sorun olmuyo ama azcık fazla silikon sıksalarmış bari.

130tl verilir mi bilmem ama çok hoş renkleri var:)
Başka sormak istedikleriniz varsa buyurun oturun:)

Bu tip şeyleri deneyerek alın..Kulaktan duyma bilgilerle ürün almayın kimse malına kötü demez..Umarım anlatabilmişimdir...

DKN

jbl t450bt de karar kıldım gibi.. alıyım mı dostlar

2 gündür gezmeden tabanlarım şişti , tüm tekno marketleri ve avm tapınaklarını gezdim , "ses ayarlı , siyah renk " kulaklık bulamadım , tamamı tuşlu bunututlu ,zivzirik şeyler , sennheiser ile yazıştım onlarda dahi eski potansiyometre/çarklı ses ayarlı yokmuş.

Bu konuda bilgi yardımınız lazım , ses ayar tekerli/çarklı/potansiyometreli , siyah renk , maks 180 gibi rakama az kaliteli kulaklık lazım yardım lütfen.

2 gündür gezmeden tabanlarım şişti , tüm tekno marketleri ve avm tapınaklarını gezdim , "ses ayarlı , siyah renk " kulaklık bulamadım , tamamı tuşlu bunututlu ,zivzirik şeyler , sennheiser ile yazıştım onlarda dahi eski potansiyometre/çarklı ses ayarlı yokmuş.

Bu konuda bilgi yardımınız lazım , ses ayar tekerli/çarklı/potansiyometreli , siyah renk , maks 180 gibi rakama az kaliteli kulaklık lazım yardım lütfen.

Abi sanırsam öyle bi kulaklık yok:)
Motor sürerken ses ayarlayabilmek için mi?

Yo yo , belirtmeyi unutmuşum gündelik kullanım pc/müzik/film/tv için , ( bendeniz motosiklet kullanırken müzik hatta telefon ile görüşmeye karşıyım )

Bu konuda yardım bekliyorum , forumda müzisyen/dj bilgili kimse yokmu yahu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar