Böylelerini Azraile Birakmayacaksin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
melbur' Alıntı:
dostum geçmiş olsun antalyalı motorcular olarak böyle şeyleri çok yaşıyoruz.antalyadada doğan motorlu hacı muratlardan ve minibüsçülrden uzak duracaksın onlarda aynaya bakma gibi bi insani hareket yok (yani çoğunda herkez üzerine alınmasın)
aman aman ben yazı antalyadydım domuşlardan iğrenir oldum:farao: adamlar katil psiikopat gibi dolmuş kullanıyor :queen: maynakkk hepsii :queen:

onu bunu bırakın 34 M 0415 kadıköy de kırmızı ışıkta ikimizde duruyoruz hiç bi haraket yokken adam vitese takıp gelip çarptı bana işin garibi kırmızı ışıktayız ikimizinde önünde araçlar var yani seninki bi anlamda yarış gibi bişi olmuş bana çarpan bu danaya ne demeli ???

NicemaN' Alıntı:
onu bunu bırakın 34 M 0415 kadıköy de kırmızı ışıkta ikimizde duruyoruz hiç bi haraket yokken adam vitese takıp gelip çarptı bana işin garibi kırmızı ışıktayız ikimizinde önünde araçlar var yani seninki bi anlamda yarış gibi bişi olmuş bana çarpan bu danaya ne demeli ???
danadır ne yapsa yeridir demeli :queen:

TNT

genel olarak konuşmuyorum ama çoğunluğu kendilerini yolların kralı ilan etmişler onlar için sadece minibüslerin trafiğe çıkması yeterli diğerlerini şıkıştırıp kaza yaptırıp hatta öldürmek onlar için bir zevk. adamlar sana kaza yaptırmaya çalışıyor ışıklara gelince yüzüne bile dönüp bakmıyor. sanki birkaç saniye önce hiçbirşey yaşanmamış gibi. :pr:

adamlar bi tartışma esnasında dolmuştan elinde tornavidayla iniyo üstad. dikkatli olmak lazım. memleketi teksasa çevirdi ......ler. :pr:

xxxxx, CBR1000RR, ccbbdd, cceksi, cihanpir, delitay, efe150, Luckdove, patatessogan, troyam ooooooooo herkes burda:queen:
musti geçmiş olsun:rendeer:
keşke adamı dövseydin sen şimdi adama kızıp evdeki eşyaları kırarsın kendine zarar veririsin :mrgreen:
sen git sanayiye senin motoruna GİTT gibi tesisat yaptır bi tuşa basarsın "buyur abi levye":queen:

servis_6360.jpg

Levye budur, her zaman yanınızda bulunması gereklidir.

abi budurumlardan kurtulmanın iki yolu var herkezin bildiği gibi:
1) büyük makina
2) toplu gezmek
maalesef araba şoförü çoğu arkadaş üzerindeki insana değilde araca göre davranıyor.
bende büyük makina yok ama istanbuldaki arkadaşlarımda zx9r ve r1 var . bu makinalarla trafiğe çıktığım zaman tavır değişiyor nisbeten..
tavır değişmezse gazı çekip uzuyorsun büyük makinayla..
neyse geçmiş olsun..

geçmiş olsun arkadaşım. küçük motorun en kötü özelliği bu gerçekten ani durumlarda kaçamıyorsunuz. gazı sonuna kadar çevirin ama olmuyor.

melbur' Alıntı:
levye kızıl derililer zamanında kullanılan ilkel bi silahtır. :queen: :queen:

koptum ya yarıldım orta yerımden :mrgreen:

melbur ve dishy allah sızı davul etsın zuperdı yaa :mrgreen:

sehirde yasayan ayıların nesli gün geçtikce artıyor arkadaslar dikkat!!! ayu cıkabilüüüüüüüüüüüüüü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saolun uyarılar için
ama şart istediği kadar olsun bi dahakine dalacam

vedat kaya' Alıntı:
seco minübüscüler dernegi var ona şikayet edebilirsin...yada birkaş arkadaş toplanıp minübüse beraber binip yolcular inince adama........
valla bencede iyi fikir.... zaten böyle magandalara gıcığım onların adına bir kaçtane nasip olur herhalde..

Sevgili arkadaşlarım,kardeşlerim,yaşça sizden büyük olduğumu sanıyorum.(46) Lütfen sakin olun,''keskin sirke küpüne zarar''demişler.Ne olur evde sizi bekleyenleri ve sevenleri unutmayın.Eğer mümkünse polise olay yerini,zamanını,aracın plakasını alın ve kanuni yollardan işi götürmeye çalışın.''Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın''.Başınızı şişirdiysem kusura bakmayın.Piyasada ÖKÜZ çok ama sizin gibi DELİKANLI az.Hepinizi seviyorum.Sağlıcakla kalın.
NOT:seco@ybr birader kim bu denyo öküzler.MT'de görüşelim

geçmiş olsun arkadaşım buna benzer olaylar çok fazla oluyo dikkat etmek lazım ne yazık ki poliste pek yardımcı olmuyo bu tip olaylarda böyle durumlarlarda biribirimize destek olup hakkımızı savunmamız lazım ezdirmeyelim kendimizi elimizden gelenin en iyisini yapalım iyi olduğunu zannettiğimizi değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar