sisi bar yapmıyorum kusura bakma kardeş sadece kendi motoruma.bu sektöre girsem belki iş yapar belkide yapamam.ama motorumun üzerindeki tüm parçaları hangi ybr ye takarsan tak cuk diye oturur.
gelelim diğer arkadaşın yorumuna varsa daha iyisini yapan ybr ye tabi. ben her motoru bu şekil aksesuar la şekillendiririm hiç orjinal bir yerine dokunmaadan
benim motorumu görüpte çok ybr servisine aynısından istiyoruz diye talepte bulunan var pendik bayiisine sora bilirsiniz.
ybr yamaha yetkililerine sesleniyorum bu emeğimin bi karşılığı olmalı.ben 2003 bi MZ yaptım bunları kopya çekip 150 modeline yan basamakları koydular ilk ben tasarladım hastası olduğum için.bunu bi honda ve diğer modellerede yapabilirim.ve tek benim ybrem varsa çıksın böyle paslanmaz krom aksesuarlısı. benim işim kaplama deyil paslanmaz çelik zaten bi arkadaş egzoz kaplarmısın dedi yapam anlamışsındır heralde.
arkadaşlar bi yardımlütfen bu motorumun resimlerini daha büyük direk herkes büyütmek zorunda kalmadan nasıl kaydede bilirim.bazı arkadaşlar yapmışlar .öyle olursa daha güzel resimler çekip sizlerle paylaşa bilirim.