böyle ybr gördünüzmü arkadaşlar

krom iyide verdiğin şekil biraz tuaf olmuş ben olsam naked tarzı falan yapmaya çalışırdım ama jantları sevdim güzel olmuş ellerine sağlık (rankler ve zevkler tartışılmaz)

Gaziantep İl Temsilcisi
cok emek harcamişsın belli benim cantlar hoşuma gıtmedi birde ses yapmıyormu onlar...........eline saglık

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Emeğin için tebrikler.....

Ama yakışmamış be ybr ye.... Tarzı değişmiş.....

arkadaşlar motorumda ki bazı parçaları değiştirdim mesela yan ayakçık kendim yaptım zincir korumalığınıda kendim yaptım.

cantların arasındakiler iki taraflı ve kesinlikle hiç ses yapmıyo

şimdiye kadar yakından görüpte hiç yakışmamış diyen çıkmadı kardeş.

Son düzenleme:
bir şey daha motorumun üzerinde bulunan ttüm parçalar ve somunlar paslanmaz krom çeliktir. kaplama krom deyil. paslanmazı tanıyan bilir .

motorumun orjinallerine pek dokunmadım aksesuar hastası olduğum için aklıma gelen elimin yattığı her şeyi yapmaya çalışıp sizinle paYLAŞMAK İSTEDİM.

bence krom fazla sırıtmış ama genede güzel bi çalışma yapmışşsın eline sağlık :cat:

valah bununla savaşa bile gidilir panzer gibi maşalah allah kaza bela vermesin elline sağlık ybr ciler büyle bir motora sahip olmak ister bence bunu gürünce motorlarından soğumuşlardır herhalde farklı yorum yapan arkadaşlar saygılar :cat:

emeğine sağlık daha önce böyle ybr görmemiştim sayende görmüş oldum.
bi sorum olacak egzoza krom kaplayabilirmisin?kaça mal olur.scooter egzozu???

Ayrıca o sisybar dan yaptırma şansımız varmı?ve kaça mal olur acep?

bende cok degısık bısı zannettım ne varkı bunda kucuk kucuk ayrıntıar.:)

eline sağlık çok hoş olmuş..merak ve titizligin sonuçları ve dikkat ettiğim kadarı ile temiz işçilik çıkarıyorsun..Tekrar eline sağlık

street çapır mı ne:silent:hoş olmuş sanki amerikan tarzına benzettim ben

Son düzenleme:
sisi bar yapmıyorum kusura bakma kardeş sadece kendi motoruma.bu sektöre girsem belki iş yapar belkide yapamam.ama motorumun üzerindeki tüm parçaları hangi ybr ye takarsan tak cuk diye oturur.

gelelim diğer arkadaşın yorumuna varsa daha iyisini yapan ybr ye tabi. ben her motoru bu şekil aksesuar la şekillendiririm hiç orjinal bir yerine dokunmaadan

benim motorumu görüpte çok ybr servisine aynısından istiyoruz diye talepte bulunan var pendik bayiisine sora bilirsiniz.

ybr yamaha yetkililerine sesleniyorum bu emeğimin bi karşılığı olmalı.ben 2003 bi MZ yaptım bunları kopya çekip 150 modeline yan basamakları koydular ilk ben tasarladım hastası olduğum için.bunu bi honda ve diğer modellerede yapabilirim.ve tek benim ybrem varsa çıksın böyle paslanmaz krom aksesuarlısı. benim işim kaplama deyil paslanmaz çelik zaten bi arkadaş egzoz kaplarmısın dedi yapam anlamışsındır heralde.

arkadaşlar bi yardımlütfen bu motorumun resimlerini daha büyük direk herkes büyütmek zorunda kalmadan nasıl kaydede bilirim.bazı arkadaşlar yapmışlar .öyle olursa daha güzel resimler çekip sizlerle paylaşa bilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar